شما مطمئن باش تا ابدیت برای این ورژن سیستم عامل نرم افزاری نمیاد که بخاطر cpu به این بخوره به اون نخوره ...
در هر صورت مبارکت باشه .. امیدوارم صفحه نمایشش از خودش برات تا ابد نور ساطع کنه :31:
Printable View
شما مطمئن باش تا ابدیت برای این ورژن سیستم عامل نرم افزاری نمیاد که بخاطر cpu به این بخوره به اون نخوره ...
در هر صورت مبارکت باشه .. امیدوارم صفحه نمایشش از خودش برات تا ابد نور ساطع کنه :31:
قبلا هم گفتم هر دو گوشی نسبت به هم برتریهایی دارندنقل قول:
و انتخاب بیشتر سلیقه ای هست
نیازی نیست بحثهای بیمورد بشه
در مورد lcd
مال امنیا بزرگتره
در عوض خوانوایی ویواز از امنیا بهتره (در نور خورشید)
در مورد تاچ طبیعتا خازنی بهتره
ولی اینم بیشتر سلیقه ای هست ممکنه بعضیها خوششون نیاد
در دوربین هم در مجموع ویواز بهتره
چرا که با فرض بر اینکه عکاسی یکسانی دارند
در فیلمبرداری هم واسه همه ثابت شده هست که ویواز بهترین هست
چون هم فریمهاش ثابت هستند و هم کیفیت صدای بهتری داره و هم فوکوس حین فیلمبرداری داره
اما امنیا هم کم نمیاره و فقط یه کمی از ویواز ضعیفتره
اما در مورد سی پی یو
خیلیها عقیده دارند این عدد مهم نیست
اما باید تو عمل کار کرد تا مشخص بشه
ویواز گالری بسیار سبکی داره
مثل گوشیهای جاوا
آیا گالری امنیا اچ دی هم اینطوره ؟
مطمئنا نه
شما کل 8 گیگ مموری را پر از عکس و فیلم کن
ویواز کم نمیاره و با سرعت بسیار زیادی اونا را باز میکنه ....
پس تاثیر سی پی یو زیاده
در مورد جواب اردشیر
ما نگفتیم هر گوشی بخریم بهتره
بلکه میتونیم قضاوت کنیم
منم در مورد عکسها قضاوت کردم
همانطور که چند تا عکس هم pulp_152 گذاشته بود تو نقد گوشیها قسمت عکسهای امنیا 2
اونجا چند تا عکس از شب گذاشته شده بود که مال ان86 اصلا مال خودش نبود
حالا یا اشتباه شده بود یا هر چیز دیگه ای ....
مبارکت باشهنقل قول:
گل محمدی جان ... سایتشو زیرش گذاشتم .. شما اگه شک داری میتونی برام عکسهای n86 رو از همون سایت بزاری در کنار عکسهایی که من گذاشتم ... اگر درست بود گفته هات بنده عذر میخوام ولی اگهه درست نبود یکم بشین باا خودت فکر کن که این حرفی که زدی به نظرت درسته یا نه ..نقل قول:
N8 چند ماه دیگه میاد، اونوقت دیگه اینجور تاپیکا بوجود نمیاد
هر دو گوشی عالیه؛ راستی من دو تا گوشی رو دوست داشتم اما چون با تاچ حال نمی کنم رفتم N86 گرفتم
منظورم از این مطلب این بود که همش سلیقه ای هست
سلامنقل قول:
محمدرضاجان منظور دوستمون گل محمدی این بوده که امکان داشته سایت مرجع اشتباهی گذاشته باشه یا مثلا فریم ور اولیه بوده.
وگرنه تو صداقت شما که لااقل من شکی ندارم .اصلا همه اینا بکنار.وقتی آدرس سایت مرجع رو گذاشتین هرکسی میتونه بره و نگاه کنه.دیگه جایه شکی نیست.
امیدوارم منظور دوستمون رو خوب رسونده باشم.:46:
همانطور که حمید هم گفت منظور من این نبودنقل قول:
منظورم این بود که در هر صورت اشتباهی شده
حالا چه تو سایت و چه تو گذاشتن عکسها و چه هر طور دیگه
منظورم این نبود شما دستکاری کردین
اصلا هم فکر نمیکنم اهل چنین کارهایی باشین
در ضمن تو اون تاپیم مبحث اصلی امنیا 2 بود نه ان86
موفق باشید
وزن کمتر ویواز و سهولت حمل و نقل رو فراموش نکنید
من هیچکدوم اینا رو ندارم... ولی تو عکسهایی که از Omnia گذاشته شده بود، دستکاری کاملا واضحه
کنتراست اپتیمال شده و کالر تن بالانس...
گرافیست ها خیلی راحت تشخیص میدن... بزرگانمون تو این فروم میتونن نظر بدن
خواهشا از منابعی استفاده کنین که صداقت دارن
من این تاپیکو الان دیدم ، با اینکه تاریخش گذشته و دیگه نیازی به مشاوره وجود نداره من نظر خودمو می گم !
اولا دلیل اینکه این همه بحث پیش اومده اینه که ایجاد کننده تاپیک انتظارات خودشو از گوشی نگفته و این باعث شده هر کس با توجه به انتظارات خودش از گوشی بیاد و نظر بده !
اگه من بودم امنیا رو انتخاب می کنم ، دلیلش هم اینه که زیاد کلیپ و فیلم با گوشی نگاه می کنم و صفحه نمایش oled خیلی تصویرش بهتره
در مورد باتری هم بحث هایی شده بود ، درسته که تکنولوژی باتری ویواز قوی تره ، ولی باتری امنیا هم 300 میلی آمپر از ویواز بیشتره ، البته با این وجود باز هم باتری ویواز از امنیا بهتره ! در ضمن صفحه نمایش oled مصرف باتریش از tft کمتره ، ولی چون صفحه نمایش امنیا نیم اینچ از ویواز بزرگتره نمیشه گفت که باعث برتری امنیا در مصرف انرژی میشه یا نه ! البته سی پس یو ویواز هم مصرفش بیشتره
در کل این مقایسه ای که من در مورد باتری انجام دادم باز هم با توجه به انتظارات خودم از گوشی بود (نگاه کردن فیلم و کلیپ!)
درسته تاپیک قدیمیهنقل قول:
ولی مطالب مفید داشته باشه بهتره و میتونه مرجعی برای بقیه باشه
کاش همه افراد این قسمت را رعایت میکردند
درسته امنیا تصویرش خوبه
ولی ویواز هم خوبه
در ضمن amoled ها زیر نور خورشید عملکرد ضعیفی دارند
در مورد باطری
رو اعداد و ارقام گوشیها نمیشه حساب کرد
مخصوصا سامسونگ
شما اعداد امنیا را نگاه کن (ای900)
و اعداد 6220 نوکیا
کدوم بیشتره ؟
6220 با اینکه از نظر عددی از ضعیفترین باطریهای امروزی را داره ولی تو عمل از امنیا بهتره