مبارک باشه .
این EF7 موتورش چند اسبه ؟ توربو شارژر داره
Printable View
مبارک باشه .
اره .تو سند ماشین قید میشه که همچین مشکلی داشته.نقل قول:
درست می شه موظفن جواب گو باشن
نقل قول:
اطلاعات کامل در ویکیپدیا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://en.wikipedia.org/wiki/IKCO_EF_engines
یه مدلش سر سمند ELX نصب میشه بزودی اون توربرو شارژ داره توانش هم بالاتره
دوست عزيز موتور EF7 دوگانه سوز در حالت بنزيني 113 اسب و در حالت گاز 103 اسب بخار نيرو توليد ميكنه !!!نقل قول:
مبارک باشه .
مدل توربو دارش قراره سر سورن ELX نصب بشه ! البته سورن ELX مدل بدون توربو هم داره و اگه اشتباه نكنم مدل توربو دار بنزيني هستش كه ( بدون توربو ) 115 اسب نيرو توليد ميكنه !!!
موفق باشيد .
كنتور كه نميندازه !! :34: شتاب گل هم 9.2 هستشنقل قول:
کاش میشد یه خورده منطقی بحث کرد!نقل قول:
عزیز من کجا اعلام شده که شتاب گل 9.2 هست؟
همون جايي كه hashem289 گفته شتاب لوگان 10.2 هست نوشته بود گل 9.2 هستش تازه شايد هم بهتر :39:نقل قول:
البته همه ميدونن كه شتاب گل 11.2 هستش :46:
چرخش واست بچرخه حالا چرا سمند ؟! اگه از گل بدت ميومد مي رفتي ال90 مي گرفتي با همون پول سمندت مي شد فول بگيري ! ولي بازم مبارك باشه مخصوصا مشكي كه خيلي قشنگه :14:نقل قول:
آخرین رده بندی خودرو های داخلی به نقل از دنیای اقتصاد : 206 و دریابید! رده ی پنجم! به نظر من 206 تیپ 6 بهترین انتخابه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم چرا همه تو این فروم میگن L90 ..؟ الان تو ایران 90 درصد ماشین رو به خاطر ظاهر و جزابیتش میخرن 10 درصد هم به خاطر مصرف کم بنزینش
L90 هیچی نداره فقط یکمی مصرف سوختش پایینه و یکمی هم نصبت به وزنش موتورش خوبه وگرنه مثل سمندی میمونه که از چهار طرف تصادف کرده و یک متر رفته تو
مردم میخوان یک ماشین بخرن که یکم لذت ببرن وگرنه میرفتن یک خر میبستن گاری که احیانا به صرفه باشه.