نقل قول:
مهران جان در مورد نسخه 2010 و فروش خوبی که کرد باهات موافقم اما درمورد نیروی انسانی , استودیو و امکانات جانبی کونامی خیلی داره ضعیف عمل میکنه( اینا دارن در این زمینه خیلی کوتاهی میکنن . این موارد رو میتونن از طریق سودی که کسب میکنن ارتقاء بدن ). بعنوان مثال کل نیروهای مستقر در استودید توکیو و همینطور بقیه کارمندان این شرکت که توی بقیه کشورها مستقر هستن نهایتا به 400 نفر نمیرسه در صورتیکه حتما خودت استودیو ea توی کانادا رو دیدی .
اگر واقعا اون آمار فروشی که از نسخه 2010 دادی صحت داشته باشه باید گفت کونامی خیلی داره در حق گیمرها ظلم میکنه . اگه در کنار این مسائل هزینه های سنگین تبلیغاتی EA رو هم قرار بدیم این مساله رنگ و لعاب بیشتری به خودش میگیره .
من بعنوان یک گیمر از عملکرد کونامی راضی نیستم چون علنا داره از بازی میدزده شما ببینید همین فیفا همش سعی میکنه از موتورهای پیشرفته برای بازیهاش استفاده کنه . کلی هزینه برای لایسنسها پرداخت میکنه . کلی هزینه برای موشن کپچر و انیمیشن هاش میکنه . چقدر هزینه نیروی انسانیش میکنه تا گیم پلی کم نقص و ایده آلی ساخته بشه . برای احترام به سلیقه های مختلف چقدر هزینه میکنه تا آپشن های متنوع و همه پسند طراحی کنه .
من چشممو نمیتونم روی حقیقت ببندم .
- شما ببینید برای سلیقه های مختلف سه نوع سرعت و آهنگ حرکتی تعریف کرده .
- چند نوع گزارشگر و مفسر بصورت پیش فرض قرار داده .
- حرکات اصلی بازی مثل دقت شوت دقت پاس دقت سانتر دقت پاس کوتاه و دقت چیپ رو در سه حالت اتوماتیک نیمه اتومات و دستی طراحی کرده که این مساله حقیقتا بازیو بشدت واقعی کرده این آزادی عمل خودش یک دنیا ارزش داره . من سر فرصت این مورد رو بیشتر باز میکنم .
- کلی هزینه بابت لایسنس تیمها و باشگاهها کرده . فکر میکنم چیزی حدود 25 تا 30 کشور توی این باز لیگ دارن .
- با دقت نظر گزارشگری انتخاب کرده که جذابیت بازیو بشدت بالا برده .
- چقدر روی جزئیات گیم پلی با ظرافت کار کرده و سعی کرده بازیو به واقعیت نزدیک کنه .
- حتی روی بخش آنلاین بازی هم خیلی خوب کار کردن بطوریکه با ADSL 512 راحت میشه بدون لگ بازی کرد .
حالا کونامی با این فروشی که مهران میگه داشته چرا روی این موارد کار نمیکنه چرا نیروی انسانی خودشو افزایش نمیده چرا توجهی به نواقص بازی نمیکنه و حتی توی هر نسخه که میده بیرون بعضی از نکات مثبت بازیو تبدیل به نقاط ضعف میکنه چرا از موتور پیشرفته تری استفاده نمیکنه ؟
دقیقا با صحبتهای شما حسین جان موافقم!حالا به هر تریتیبی که باشه این بازی مشکل عمده انیمیشنهای خیلی خیلی خیلی کمش هست البته امسال کونامی میتوانه روی انیمیشن بیشتر از قبل کار کنه!
نقل قول:
از نواقص اصلی کونامی اسمبازیکنان وتیم هاست و محدودیت لیگها نسبت به فیفا!
مثلا فیفا تادسته 3 انگلیس داره وبهدقت کامل تمام اسم هارو درست نوشته !
ولی کونامی تو نوشتن اسم تیم های مطرح باشگاهی هم نقص داره مثل چلسی که مینویسه london fc و...
اسم بازیکنان تیم های ملی -لباس ها -نوع رنگ-و.... تیم های مثل ایران وکم توجه که بماند!!!1
این هم به نیرویه انسانی بر میگرده
به نیروی انسانی بر نمیگرده به مشکل لیسانس گرفتن بر میگرده که خوب بیشتر تیمها و باشگاهها با فیفا قرارداد دارند و کونامی نمیتوانه لیسانس کنه به صورت کامل!و الا خودش که بدش نمیاد تمام اسم ها و لباسها را درست کنه!