گواردیولا: بازی اینتر-یووه را نگاه نمی کنم
مربی تیم بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که بازی امشب اینتر را تماشا نخواهد کرد.
سایت گل - پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که داربی حساس امشب ایتالیا که میان اینتر و یوونتوس برگزار خواهد شد را تماشا نخواهد کرد.
این در حالی است که شاگردان گواردیولا می بایست در کمتر از یک هفته دیگر در ورزشگاه سن سیرو و در جریان دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل شاگردان مورینیو صف آرایی کنند.
گواردیولا این روزها نهایت تمرکز خود را برروی داربی حساس منطقه کاتالونیا میان دو تیم بارسلونا و اسپانیول قرار خواهد داد و تمایلی برای صحبت کردن در مورد اینتر ندارد.
پپ به گاتزتادلوسپورت گفت: «من بازی امشب را نگاه نخواهم کرد. هرچند که به نظر من اینتر مدعی پیروزی در این دیدار است، چرا که آنها همیشه در دیدار خانگی به امتیاز می رسند. واضح است که این دیدار حساسی است و بدین ترتیب سختی ها افزایش می یابد. فکر می کنم بازی بسیار بزرگی باشد.»
گزارشها حاکی از آن است که گواردیولا روز یکشنبه دی وی دی بازی جمعه شب اینتر را تماشا و شیوه بازی نرآتزوری را مورد بررسی و آنالیز قرار خواهد داد.
کد:
http://goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/04/16/1881677/%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1-%DB%8C%D9%88%D9%88%D9%87-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%86%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%85
2010/4/16
سفر 10 ساعته بارسلونا به ميلان
آبي و اناري ها با اتوبوس به ايتاليا سفر كردند.
سايت گل - بازيكنان بارسلونا كه بايد فردا شب در ديدار رفت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان در مقابل اينتر قرار بگيرند، ساعت 2 امروز بعد از ظهر، بعد از سفري 10 ساعته به ميلان رسيدند.
انفجارهاي آتشفشاني در ايسلند و پخش شدن خاكسترهاي آتشفشاني در آسمان اروپا، موجب شد تا آنها مجبور شوند به جاي سفر با هواپيما، از اتوبوس استفاده كنند.
آنها شب گذشته در كن استراحت كردند تا امروز سفر طولاني شان را به پايان برسانند. براساس برنامه ريزي قبلي، تا ساعاتي ديگر پپ گوارديولا و بازيكنان بارسا رودر روي خبرنگاران قرار خواهند گرفت تا به سوالات آنها در مورد بازي مقابل اينتر پاسخ دهند.
پس از مصاحبه مطبوعاتي، آنها يك جلسه تمريني را پشت سر خواهند گذاشت كه پانزده دقيقه از آن براي عموم آزاد خواهد بود. پس از اين جليه تمريني گوارديولا فهرست بازيكنان براي بازي فردا را اعلام خواهد كرد.
کد:
http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/04/19/1885628/%D8%B3%D9%81%D8%B1-10-%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%8A%D9%84%D8%A7%D9%86
2010/4/19
وسلي اشنايدر: قهرماني در چمپيونز ليگ در سانتياگو برنابئو فوق العاده خواهد بود
ستاره هلندي اميدوار است كه ورزشگاه تيم سابقش جام قهرماني را بالاي سر ببرد.
سايت گل - وسلي اشنايدر، بازيساز هلندي اينتر، تاييد كرد كه قهرماني در ليگ قهرمانان در ورزشگاه تيم سابقش، رئال مادريد، شيريني دو چنداني خواهد داشت. او در تابستان گذشته از رئال به اينتر پيوست.
اشنايدر به عنوان بازيكن مازاد از رئال جدا شد و به نرآتزوري پيوست؛ انتقالي كه انتقادات زيادي را در مادريد به همراه داشت. و اكنون او مي خواهد ثابت كند كه رئالي ها در مورد او تصميم اشتباهي گرفتند.
او در مصاحبه با سايت يوفا گفت: "اين مسئله روياي من از زمان پيوستن به اينتر بود. من مي دانم كه فينال در سانتياگو برنابئو است. بازي در آنجا و بردن جام فوق العاده خواهد بود. روياي من رسيدن به فينال و قهرماني است. ما تنها دو بازي ديگر تا رسيدن به اين هدف فاصله داريم. هيچ چيز غير ممكن نيست."
بارسلونا رسيدن به فينال فردا شب در سن سيرو به مصاف اينتر مي رود و متوقف كردن مسي، بزرگترين دغدغه بازيكنان نرآتزوري است.
"بله، من در مورد مسي شنيده ام. من فكر مي كنم او در حال حاضر بهترين بازيكن دنياست. اما مطمئنا راهي براي متوقف كردن او وجود دارد."
کد:
http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/04/19/1885603/%D9%88%D8%B3%D9%84%D9%8A-%D8%A7%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%8A%D8%AF%D8%B1-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%8A-%D8%AF%D8%B1-%DA%86%D9%85%D9%BE%D9%8A%D9%88%D9%86%D8%B2-%D9%84%D9%8A%DA%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%8A%D8%A7%DA%AF%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%A6%D9%88-%D9%81%D9%88%D9%82
2010/4/19
بگیرستاین: وقتي بخواهيم به فينال برسيم، خستگي معنايي ندارد
بگیرستاین: وقتي بخواهيم به فينال برسيم، خستگي معنايي ندارد
آبي و اناري ها مجبور شدند با اتوبوس به ايتاليا بروند.
سايت گل - به گزارش نشريه اسپانيايي اسپورت، تکسیکی بگیريستاين، مدير ورزشي باشگاه بارسلونا، خستگي بازيكنان اين تيم در آستانه بازي فردا در مقابل اينتر را رد كرد اما تاييد كرد كه سفر تيم با اتوبوس در زمان بازي هاي ليگ قهرمانان اروپا روي تمركز ذهني بازيكنان تاثير خواهد گذاشت كه اين مسئله يك امتياز براي تيم ميزبان خواهد بود.
فعاليت آتشفشاني در ايسلند موجب ترافيك هوايي بسيار زياد در اروپا شده و همين مسئله باعث شده تا آبي و اناري ها مجبور شوند اين هفته با اتوبوس به ايتاليا سفر كنند.
او گفت: "ما مجبور به استفاده از اتوبوس شديم و چاره ديگري نداشتيم. اين مسئله ديگر تمام شده است. ما قصد داريم به فينال رقابت ها برسيم بنابراين خستگي معنايي ندارد."
کد:
http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/04/19/1885575/%D8%A8%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%88%D9%82%D8%AA%D9%8A-%D8%A8%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%8A%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D9%81%D9%8A%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%B3%D9%8A%D9%85-%D8%AE%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D9%8A-%D9%85%D8%B9%D9%86%D8%A7%D9%8A%D9%8A-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF
2010/4/19
رونالدو: مورينيو بارسلونا را شکست مي دهد
رونالدو: مورينيو بارسلونا را شکست مي دهد
ستاره پرتغالي رئال مادريدگفت: "ليونل مسي" شايد از من بهتر باشد اما "خوزه مورينيو" مربي بزرگي است و بارسلونا را شکست خواهد داد.
ستاره پرتغالي رئال مادريد با اين اظهارات ممکن است به نوعي برتري مسي در نبرد براي عنوان بهترين بازيکن جهان را پذيرفته باشد اما، اين برتري را به دليل اتحاد قوي تر کاتالان ها مي داند.
رونالدو گفت: راستش بارسلونا فوق العاده بازي مي کند. آنها پنج يا شش عنوان قهرماني سال گذشته را برده اند و اکنون صدرنشين لاليگا هستند. مسي هم مثل سال گذشته استثنايي بازي مي کند اما، عملکرد تيم به او کمک مي کند. او اکنون هم تيمي هايش را بهتر مي شناسد.
وي با بيان اينکه بزودي از سايه مسي بيرون خواهد آمد و به رئال براي رسيدن به قهرماني کمک خواهد کرد، افزود: به نظرم من هميشه در بالاترين سطح بوده ام. قهرمان نشدن رئال به معنای بد بازي کردن من نيست. من هر روز خيلي تمرين مي کنم تا بهتر بازي کنم.
گرانترين بازيکن حال حاضر جهان همچنين در مورد انتشار شايعاتي از احتمال حضور مورينيو در رئال مادريد از فصل آينده اظهار داشت: اين سوالي است که همه در مورد آن صحبت مي کنند. نام مربيان زيادي گفته شده است. من مورينيو را خيلي خوب مي شناسم و مي توانم بگويم که مربي فوق العاده اي است. ولي الان مربي من مانوئل پيگريني است و از اين مساله خوشحالم.
رونالدو در مورد بازي سه شنبه شب اينترميلان مقابل بارسلونا نيز تاکيد کرد: مسابقه سختي بين دو تيمي که واقعا خوب بازي مي کنند، خواهد بود. بهترين تيم برنده مي شود. فکر مي کنم مورينيو با استفاده از يک تاکتيک عالي، بارسلونا را شکست مي دهد.
کد:
http://football3.ir/news.do?itemid=20873
وشنبه 30/01/1389
هشدار مورینیو به بارسا: با اینتر بهتری طرف هستید
هشدار مورینیو به بارسا: با اینتر بهتری طرف هستید
آقای خاص در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش نسبت به قبل آمادگی به مراتب بیشتری برای رویارویی با قهرمان فصل قبل لیگ قهرمانان اروپا دارد.
سایت گل - ژوزه مورینیو، مربی اینتر به کاتالونیایی ها هشدار داد که در مرحله نیمه نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا با اینتر کاملا متفاوتی مواجه خواهند شد.
بارسلونا و اینتر پیش از این و در مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به مصاف هم رفته بودند که دیدار این دو تیم در سن سیرو با تساوی بدون گل پایان یافته بود و در دیدار برگشت بارسا با نتیجه 0-2 مقابل قهرمان ایتالیا به برتری دست یافته بود.
مورینیو در کنفرانسی خبری در صحبتهایی گفت: «بارسلونا در مرحله گروهی برتری اش را نشان داد و شایسته پیروزی بود. ما توانایی پاسخگویی در مقابل تسلط آنها به بازی را نداشتیم. آن موقع ماه نوامبر بود. اکنون هم آنها بسیار خوب هستند، مثل همان بارسای ماه نوامبر؛ ولی ما به مراتب بهتر از اینتر ماه نوامبر هستیم. من می پذیرم که در دنیای فوتبال آنها را مدعی اصلی می دانند ولی من برای هر یک از دو تیم 50% شانس صعود قائلم.»
خیلی ها معتقدند که تیمی که در این دیدار به برتری برسد، قهرمان رقابتها خواهد شد ولی مربی چلسی نظر دیگری دارد: «به نظر من این طور نیست. این تازه بازی مرحله نیمه نهایی است و پس از آن می بایست در فینال واقعی به بازی بروی که در مادرید برگزار خواهد شد. لیون و بایرن مونیخ هم از شانسی برابر با بارسا یا اینتر برای فتح این جام برخوردارند. مسیر قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان طولانی است و از نظر من هرگز آسان نیست. قطعا برگزاری بازی برگشت در خارج از خانه کار را به مراتب سخت تر هم می کند.»
وب سایت رسمی باشگاه اینتر هم بخش دیگری از صحبتهای آقای خاص را منعکس ساخته. در این خبرها می خوانیم: «آیا اسنایدر بازی می کند؟ این سوالی یک میلیون دلاری است. برای بارسلونا آیا ماکسول یا اریک آبیدال بازی می کنند؟ آیا دانی آلوس در دفاع چپ بازی می کند و یا در پستی مشابه با رئال به میدان می رود؟ گابی میلیتو یا کارلس پویول؟ سیه دو کیه تا در راست بازی می کند یا چپ؟ من واقعا دوست دارم پاسخ این سوالات را بدانم ولی فکر نمی کنم که گواردیولا به این سوالات در کنفرانس خبری اش پاسخ دهد.»
کد:
http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/04/19/1885962/%D9%87%D8%B4%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%B7%D8%B1%D9%81-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF
2010/4/19
ابراهيموويچ: بايد اينترميلان را شکست دهيم
مهاجم سوئدي تيم فوتبال بارسلونا گفت: اينتر، داراي بازيکنان خارقالعادهاي است؛ ولي ما ميخواهيم قهرمان شويم و بايد آنان را شکست دهيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زلاتان ابراهيموويچ در آستانه ديدار رفت از مرحله نيمهنهايي ليگ قهرمانان اروپا در گفتگويي با هفتهنامه کيکر آلمان، اظهار داشت: حريف آتي بارسا از خوزه مورينيو، به عنوان مربي نيز بهره ميگيرد که يک سازمان دهنده بزرگ است که تاکتيکش را براساس بازيکنان خود قرار مي دهد.
اين گلزن توانمند که تابستان گذشته از اينتر جدا و با ساموئل اتوئو معاوضه شد، در زمينه رويارويي با ياران سابق حرفهاي ديگري نيز بر زبان آورده که متن مصاحبه وي به اين شرح است:
*آقاي ابراهيموويچ، اينک با بارسا در مرحله نيمهنهايي ليگ قهرمانان مقابل اينترميلان حضور داريد. اين رويارويي براي شما به منزله افزايش انگيزه رقابت و ماجراجويي به دوبرابر نيست؟
- چرا هست. شرايطي بوجود آمده که بايستي مقابل ياران سابق که در مرحله يک هشتم نهايي چلسي انگليس را حذف کردند، قرار بگيرم. چنين مصافي معناي خاصي دارد و ديگر آنکه در کالچو ايتاليا کاري که اينترميلان با کسب قهرماني پياپي کرده، کاري ساده و راحت نبوده است. جوانان اين تيم قابليت دارند و بسيار قوي هستند. از نظر من اينتر، داراي بازيکنان خارقالعادهاي است؛ ولي ما ميخواهيم قهرمان شويم و بايد آنان را شکست دهيم.
*براي اين منظور بارسا بايد بر يک متخصص بزرگ تاکتيک همچون خوزه مورينيو نيز پيروز شود...
- درست است. او يک سازماندهنده بزرگ است که از بازيکنش چيزهاي بواقع زيادي را طلب ميکند. در عين حال سبک خودش را دارد که براساس توان بازيکنانش، تاکتيکش را قرار ميدهد.
*از يک سال قبل شما در اسپانيا بسر مي بريد. چه تفاوت اساسي ميان اينجا و سري A کالچو وجود دارد؟
- خب، در اسپانيا تيم ها خيلي بيشتر هجومي بازي مي کنند. در حاليکه در ايتاليا تيم ها، تاکتيکيتر هستند. در آنجا تيمها بطورکلي متمايل به عقب زمين خود هستند. البته نبايد در اين مورد ديد منفي داشت. در بارسا، ما تا آنجايي که ممکن است، از سيستم بازيمان بهرهبرداري مي کنيم. حتي از تاکتيک هاي کوچک و بسيار جزيي که حتي مورد توجه ديگران نباشد، ما استفاده ميکنيم.
*مثال ميزنيد؟
- مثلا در يک منطقه بازيکنان مختلفي حضور دارند و ما آگاهانه مي دانيم چگونه بايد وارد آنجا شويم.
* قبول داريد که هنوز با سيستم و ساختار بازي بارسا کاملا هماهنگ نشدهايد؟
- من در پنج مسابقه نخست ليگ امسال گلزني کردم. هرچند که در پاييز گذشته وقفهاي ايجاد شد. اتفاقي که مورد نظر نبود که در هرحال، غيرعادي نيز نيست. من دچار مصدوميت شدم و اين اواخر باز مثل زمان بازي با آرسنال صدمه ديدم. هنوز هم در مسير سازگاري با تيم گام برمي دارم. چيزهاي حتي جزيي، وجود دارد که بايد يادبگيرم. مهم اين است که سخت مشغول کارم و همهروزه فعاليت ميکنم.
*چه چيزي بايد بهتر شود؟
- همه فکر مي کنند اگر گل بزنم، بعدش به آرامش ميرسم. من هم نشان دادهام ميتوانم به بارسا کمک کنم. همين مساله باعث افتخارم است. ولي دوست دارم بيشتر مشارکت و بازي کنم تا از تواناييهاي فني خود بهتر استفاده کنم. فوتبال از نظر من به گلزني خلاصه نميشود.
*بازيهاي وجود داشته که گل بزنيد ،ولي ناراضي باشيد؟
-تا دلتان بخواهد بوده. خوب بودن يک وظيفه عادي برايم است که بعد از آن بايد به گل برسم.
*شما در سال 2009 در ازاي ساموئل اتوئو به اضافه 46 ميليون يورو از اينترميلان به اينجا آمديد. اين داستان قياس هميشگي شما با مهاجم کامروني، برايتان آزاردهنده نبوده است؟
- اگر به اتوئو بنگريد، خواهيد ديد او بازيکني متفاوت با من است. او بيشتر يک سازنده است، من يک کامل کننده. شکي نيست که او يک مهاجم فانتزي با جوهره گلزني بالا است. خيلي خوشحالم او در اينترميلان موفق است.
کد:
http://football3.ir/news.do?itemid=20863
دوشنبه 30/01/1389
ترکيب احتمالي اينتر و بارسلونا
دو تيم اينتر و بارسلونا فردا شب " سه شنبه " در حساسترين بازي مرحله نيمه نهايي به مصاف هم مي روند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکیب احتمالی دو تیم به شرح زیر است:
اینتر: ژولیو سزار، مایکون، والتر ساموئل، لوسیو، خاویر زانتی، تیاگو موتا، استبان کامبیاسو، دژان استانکوویچ، وسلی اشنایدر، ساموئل اتوئو، دیگو میلیتو
بارسلونا: ویکتور والدس، دانیل آلوس، خرارد پیکه، گابریل میلیتو، اریک آبیدال، ژاوی، سرژیو بوسکتس، سیدو کیتا، لیونل مسی، زلاتان ابراهیموویچ
داور: اولگاریو بنکوئرنکا از پرتغال
کد:
http://football3.ir/news.do?itemid=20867
دوشنبه 30/01/1389
یادداشت ویژه؛ آقاي خاص و نيمه نهايي چمپيونزليگ؛ اینتر هیدینکی بازی می کند
مورينيو به استراتژي مشابهي براي بازي رفت با بارسلونا فکر مي کند. يک اينتر سراسر تدافعي با سيستم 4 1 4 1 که مقابل فيورنتينا در جام حذفي هم ديده شده بود. خط دفاعي متشکل از کوردوبا- لوسيو- ساموئل و زانتي. کامبياسو در خط مياني مقابل دفاع، مايکون، اتوئو در کناره ها. تياگو موتا يا استانکوويچ در کنار اشنايدر و ميليتو مهاجم مرکزي
سایت گل - خوزه مورينيو شبهايش را با «دي وي دي» هاي مختلف، نگه داشتن تصاوير و برگرداندن آنها به عقب، يادداشت کردن نکات مهم و استراتژيها مي گذراند.
او در اين شبها براي تاکتيک اينتر و آمادگي هرچه بيشتر اين تيم براي مقابله با بارسلونا در نيمه نهايي ليگ قهرمانان مطالعه کرده است. مورينيو پس از بازي اينتر و يووه، همه وقتش را براي بارسلونا کنار گذاشته است. او فرصتي براي شادي کردن بابت پيروزي خانگي برابر يووه نداشت. به محض اينکه چراغهاي سن سيرو خاموش شد، مورينيو براي مبارزه با قهرمان اروپا و جهان آماده گرديد.
بارسلوناي گوارديولا امشب در بازي رفت در مه آتزا و هفته آينده چهارشنبه در بازي برگشت در نيوکمپ، حريف نراتزروي خواهد بود. آقاي خاص در اين شبها براي متوقف کردن مسي، چابي، پدريتو، کيتا و دني آلوس و بقيه ستاره هاي کاتالونيايي، برنامه ريزي کرده است. او فقط نبايد نگران ساختن قفسي براي مسي باشد، چون اصلاً معلوم نيست مهاجم آرژانتيني در چه پستي (مهاجم کناري يا مرکزي) بازي کند. مشکل جدي تر و پيچيده تر است.
همه فکر و خيال مربي پرتغالي، متوقف کردن ماشين جنگي کاتالان و بلوکه کردن منابع اصلي بازي اين تيم و خنثي کردن گردش توپ روان آن در زمين که مشابه آن در دنيا وجود ندارد و همين امر راز برتري و موفقيت بارسلونا محسوب مي شود، خواهد بود. مسلماً همان طور که خود مورينيو هم گفته، متد صحيح آن تاکتيکي نيست که آرسنال در يک چهارم انجام داد.
توپچيهاي ونگر در برابر بارسلونا تحقير و خوار شدند. تنها راه ممکن و بهترين شيوه همان کاري است که چلسي با هيدينک يک سال پيش انجام داد. آنها در دو نيمه نهايي مقابل بارسا به راحتي اين تيم را مهار کردند و تنها جرقه اينيستا در دقيقه نود بازي برگشت، صعود تيم کاتالان به فينال چمپيونز را قطعي کرد.
مورينيو به استراتژي مشابهي براي بازي رفت با بارسلونا فکر مي کند. يک اينتر سراسر تدافعي با سيستم 1 - 4 - 1 - 4 که مقابل فيورنتينا در جام حذفي هم ديده شده بود. خط دفاعي متشکل از کوردوبا- لوسيو- ساموئل و زانتي. کامبياسو در خط مياني مقابل دفاع، مايکون، اتوئو در کناره ها. تياگو موتا يا استانکوويچ در کنار اشنايدر و ميليتو مهاجم مرکزي. در اين شرايط، ديگر مايکون دفاع کناري نيست بخصوص که او در زمان پوشش خيلي تبحر ندارد و مقابل بارسا نمي توان ريسک کرد. در بازي دو بر صفر در مرحله مقدماتي براي کاتالانها، مشخص شد که مايکون در اين زمينه نقص دارد و پدريتو راحت از او فرار مي کرد.
در جناح چپ، اتوئو در اين منطقه راحت تر بازي مي کند. ميانه زمين براي فشار وارد کردن به چابي که کليد اصلي مانورهاي کاتالونيايي هاست، اهميت زيادي دارد. مورينيو مي داند که بايد راه پاسهاي او را بست و اگر توپ به مسي نرسد، هدف اصلي تحقق يافته منظور مي شود.
همه اين موارد را بايد با احتساب اينکه بالوتلي هم هرلحظه در اختيار تيم خواهد بود، در نظر گرفت. او نابغه اي با حرکات غيرقابل پيش بيني است که هيچ کس نمي تواند راحت کنترلش کند. حضور او هرلحظه مي تواند سرنوشت بازي رفت را تغيير دهد. چه از ابتدا در ترکيب تيم باشد و چه در بين بازي به جمع بازيکنان اينتر ملحق شود، بالوتلي برگ برنده مورينيو است. مورينيو بايد بيشتر در مورد او فکر کند.
کد:
http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/04/20/1886094/%DB%8C%D8%A7%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%A2%D9%82%D8%A7%D9%8A-%D8%AE%D8%A7%D8%B5-%D9%88%D9%86%D9%8A%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%8A%D9%8A-%DA%86%D9%85%D9%BE%D9%8A%D9%88%D9%86%D8%B2%D9%84%D9%8A%DA%AF-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D9%87%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%86%DA%A9%DB%8C
2010/4/20