نقل قول:
پس شما به فکر شرکت ها نیستین ! ( به فکره جیبه خود نه به فکره اینده pc ...)
نه که شما خیلی به فکر شرکت ها هستید. :31: خودتون هم که از نسخه های کرک شده ی XBOX 360 و PC استفاده می کنید.
نقل قول:
البته اینم بدون که توی خود بازی مودهایی هست برای انلاین که شرکت سازنده به صورت POIN یی میزاره ! که خوب معلومه به شرکت ها هم پول میرسه !
مهم اینه که چقدر از کل پول صرف شده برای بازی های مولتی پلیر توسط کاربران در XBOX LIVE ، گیر مایکروسافت میاد و چند درصد گیر شرکت های سازنده. شما آماری دارید؟
نقل قول:
مشکل اینجاست که دوستان نمیخوان حقیقت رو درک کنن و خودشون رو گول میزنن !!
آره. تمام حقیقت در دستان شماست و بقیه گمراه هستیم.
میشه بگید من کجا خودم رو گول زدم؟!!
به جای این حرف ها به استدلال ها جواب بدید نه اینکه مغالطه کنید.
نقل قول:
نه قضیه فن بازی هست نه چیزی ! اما خوب یک مقدار هم باید درک کنیم زحمات زیادی میکشن رو بازی ,تا روی pc میاد ....
پست قبلیم هم گفتم دیگه ادامه ندیم نمیدونم کلا چرا بحث و فن بازیو دوست دارن بعضی ها !
خوب چرا ادامه دادید و پست جدید زدید؟ ادامه ندید!
فن بازی؟ چه ربطی داره؟ بعضی ها متاسفانه در این فروم "توهم فن بازی" دارند. تا هر حرف و بحثی میشه، فکر می کنن فن بازیه و میگن "دیگه ادامه ندین".
اینجا انجمنه و مکان بحث. این که شما نظر بدید و آخرش بنویسید ادامه ندید و END و این حرف ها چه معنی داره؟
درسته اینجا تاپیک "Pure Football " هستش ولی بعد از هر پستی که میدید باید انتظار نقدش رو هم داشته باشید.
نقل قول:
همين مساله همه رو متعجب كرده كه چطور با اين وضع باز هم بازي هاي كنسول فروش بسيار مطلوبي دارن اما رو pc نه .
تعجب نداره، اولا gamer هایی که از کنسول برای بازی استفاده می کنند، تعدادشون بالاتره نسبت به PC Gamer ها. درنتیجه فروش بازی ها هم بیشتره. چون بازار مصرف بزرگتریه.
دوم، کرک کردن کنسول کار هر کسی نیست و فکر نکنم در بازارهای مصرف اصلی ناشران بازی ها، مثل اروپا و آمریکا و ژاپن ، افراد به چیزی مثل توپخونه( میدان امام خمینی) ! دسترسی داشته باشند و بتونند کنسولشون رو توسط افراد ماهر کرک کنند. چرا که این افراد در صورت شناسایی شدن مطمئنا مجازات می شند. پس کرک شدن بازی ها در PC راحت تره و معمولا از کپی پیست سادهی یک یا چند فایل فراتر نمی ره.