نقل قول:
ممنون احسان جان . سیستمم بد نیست HP dv6 2020
و خوب این نرم افزار هم خیلی سریع شده و بهتر از نسخه های قبلش شده . مخصوصا که 64 بیتی هست و خیلی بهتر از نسخه های 32 بیتی کار میکنه .
نقل قول:
ممنون دوست عزیز شما لطف دارین .
درسته dof رو زیاد براش وقت نمیذارم و فقط با یک select ساده از آبجکت اونو تنظیم میکنم . البته من اول فکر کردم منظور شما از dof مقدار اون بود(f-stop) اما با گفتن عوض کردن محل فوکوس متوجه شدم که منظورتون از محل و نقطه فوکوس دوربین هست(focal distance) هست .
و به روی چشم اطلاعت از این به بعد سعی میکنم نقطه بهتری رو برای دید بسری بهتر انتخاب کنم .راستش اکثرا از pick focus کردن استفاده میکنم که همونطور که گفتم زیاد وقتی نمیبره و خوب نتیجه جالبی هم میده .بازم ممنون که راهنمایی فرمودین .
در مورد انیمت هم درسته اون انیمت از تقریبا 100 فریم از یک دوربین ثابت هست که خوب این تکنیک هم مختص همین کار و برای این رندر با مکسول بیان شد وگرنه بله حرف شما کاملا متینه .
برای رندر کردن انمیت هایی که دوربین حرکت میکنه واقعا با مکسول سیستم های خیلی قدرت مندی لازمه و مخصوصا network rendering .
اطلاعت مشخصات سیستم هایی که برای رندر گیری شبکه استفاده میکنم زیاد بالا نیست تقریبا 530 تومان قیمت کلاینت ها تمام شده و به این صورته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و لب تابی هم که به عنوان سرور استفاده میشه این مشخصات رو داره :