در نقد های این سایت ها درباره براینتس پلاسما ها پاناسونیک چیزی نگفته چون قرار بود امسال براینتس پلاسماهای پاناسونیک 4 برابر بشه
در نقد های این سایت ها درباره براینتس پلاسما ها پاناسونیک چیزی نگفته چون قرار بود امسال براینتس پلاسماهای پاناسونیک 4 برابر بشه
4 برابر نسبت به سال 2008 و 2 برابر نسبت به 2009 توی بعضی ریویوها به این مسئله اشاره شده که اولین چیزی که به چشم میاد همین مسئله هست.نقل قول:
بهتره که از یه DVD پلیر خوب برای تماشای DVD های معمولی که رزولوشن پائین دارن روی این پنل استفاده بشه.
یعنی اگه از یک dvd player خوب استفاده کنیم این مشکل حل میشه
در حقیقیت چیزی به اسم مشکل وجود نداره که حل بشه اون یک مقدار خطا تصحیح میشه...نقل قول:
دوستان كسي راجع به مسله حك شدن تصوير يا جا موندن (burn in) كلا حل شده يا بازم وجود دارهاطلاعاتي داره؟
سلام دوستان عزیز
من به شدت علاقمند بودم که G20 وقتی اومد به ایران بخرمش . اما ظاهرا مثل اینکه قراره به جای اون V20 به ایران بیاد . از دوستان و اساتید و بالاخص *Alucard* عزیز خواهش میکنم یه بررسی دقیق و تخصصی بین این دو تا داشته باشن و اگه از زمان ورود V20 به ایران و قیمتش هم یه اطلاعاتی بدید سپاسگزار میشم .
مشکل Burn in در این پنلها به شکل خیلی عالی ای حل شده به طوری که این روزا دیگه کسی راجب این مشکل صحبتی نمیکنه البته احتباس موقتی تصویر (Image retention) روی این پنلها وجود داره که سایه ای از تصویر ثابت که مدت طولانی روی این پنلها نمایش داده بشه برای چند ثانیه روی پنل میمونه و محو میشه سیستم های ضد Burn in مثل پیکسل اوربیتر هم روی این پنلها برای اطمینان بیشتر وجود داره ولی در انتها این پنلها هنوز مستعد Burn in هستن به این معنی که اگر یه تصویر ثابت رو مدت زمان خیلی طولانی (بیشتر از 30 دقیقه) روی این پنل نمایش بدین ممکنه Burn in بشه دقیقا مثل تلویزیونهای CRT و حتی LCD ـها که مشکلی شبیه به Burn in براشون پیش میاد که بهشون میگن Image sticking ولی احتمال به وجود اومدن این مشکل در حد قابل قبولی کم هست دلیل وجود Screen Saver هم روی کامپیوترهای شخصی همین مسئله هست که مانیتور شما از این قبیل مشکلات پیدا نکنه چون روی کامپیوترهای شخصی تصاویر ثابت مدت زمان زیادی پخش میشه...نقل قول:
G20 مطابق با اسنادی که وبسایت رسمی پاناسونیک اعلام کرده از نظر مشخصات تصویری دقیقا مثل مدلهای اروپایی و آمریکایی G20/25 میمونه با این تفاوت که کابینت پنل رو عوض کردن.نقل قول:
مثلا G20 از فیلتر Infinit Black استفاده میکنه که مدلهای V20 آسیایی هم از همین فیلتر استفاده میکنن در حالیکه مدلهای V20 اروپایی فیلتر Infinit Black PRO دارن احتمالا نتیجه این تغییرات باعث میشه که پلاسماهای V20 آسیایی بازتولید مشکی ضعیفتری نسبت به V20 اروپایی داشته باشن و بازتولید مشکیشون در سطح پنلهای G20 باشه...
سلام *Alucard* عزیز
من به شما خیلی خیلی زحمت دادم و همیشه تو انتخابهام که با راهنمائیهای شما بهترینها هم بوده مدیون شما هستم . سپاس .
اگه برات زحمتی نیست یه مقایسه هم بین G10 که هم الان موجوده و قیمتش هم به حدود 1400 رسیده و V20 که موجود نیست و بنا به گفته ها 2...3 ماهه دیگه میاد و قیمتش هم اونجورکه بر آورد میشه باید حدود 2 تومن باشه ، داشته باشید و بفرمائید که آیا من منتظرش بمونم ( با پرداخت 600 پول اضافه تر ) یا همون G10 رو انتخاب کنم وقال قضیه رو بکنم ؟
بسیار سپاسگزارم . :11:
Alucard جان ، نمايشگاه محصولات جديد پاناسونيك از پنجم تا هشتم خرداد ماه در هتل هما(شهيد خدامي)، هتل لاله( دكتر فاطمي) ، مراكز خريد گلستان (شهرك غرب) وميلاد نور(شهرك غرب) برقرار است. اگر مي تواني خودت برو يا يكي از متخصصان امر را به اين نمايشگاه بفرست ونتايج بازديد را با عكس براي علاقمندان قرار بده.
با تشكر
Alucard جان چي شد؟ :44: