دوست خوبم كار شما ارزشمند هست براي اينكه سو تفاهمي هم پيش نياد لطف كنيد و پسورد رو قرار بديد تا روال كار عادي پيش بره و دوستان با خيال راحت تري دانلود كنند
Printable View
دوست خوبم كار شما ارزشمند هست براي اينكه سو تفاهمي هم پيش نياد لطف كنيد و پسورد رو قرار بديد تا روال كار عادي پيش بره و دوستان با خيال راحت تري دانلود كنند
پس حتما از اين مسابقه بي مزه هاست كه اخر برنامه رمز رو ميگننقل قول:
آقای نمی دونم چی شی نظر خودتون رو برای خودتون بزارید لطفا ، کار آدم رو بی ارزش نکنید
من نميدونم چه دليلي داره كه پس رو نميگي؟
منم با مافيا موافقم. :blush:
منم هستم عزيز...پايتم من روزي 20 بار واست دانلود ميكنم....خودت كه ديگه منو خوب ميشناسي.!!!!!!!!!!
حق يارت. ;)
جیگرتو وولف جووووووون می خوامت هوار تانقل قول:
نوشته شده توسط WolfHound
دانلود برنامه نارسیس 5: ( 6 قسمت دهم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (1.05 MB)
ادامه دارد .....
آموزش دانلود از رپید شیر
همونطور که اعتماد کردید تا آخر این کار همراهی کنید و دارید می بینید که هر روز 1 مگا به 1 مگا دارم با دایا ل آپ آپلود می کنم ساعتها وقت می زارم . پس دیگه دلیلی نداره به این که قراره پسوورد رو در آخر کار بدم اعتماد نکنید ،
خوا هشا این همه ضد حال نزنید ، از اون موقعی که تصمیم گرفتم این کار رو برای همه بکنم ، همش ضد حال همش طعنه و همش توهین شنیدم ،
یه لحظه با خودتون فکر کنید ، فکر می کنید چرا با این که این نارسیس تقریبا 2 ساله تو بازار اومده هیچکس درست حسابی اقدام نکرده به آپلود کردنش ، هیچ کس تصمیم نگرفته که به بقیه ایرانیها حال بده ؟ به خاطر همین رفتار ها تون
به خاطر این که با این رفتار ها تون آدم رو دلسرد می کنید ( یا طعنه می زنید ، یا با کنا یه حرف می زنید ، یا به نوع کار ایراد می گیرید ، یا بدتر از همه جدیدا توهین هم بهش اضافه کردید ) . به خدا هر کس به جای من بود تا حالا دلسرد می شد ، خوبه که حداقل برای این کار هدف دارم .
خوا هشا تو رو خدا تو رو جون بچه ها تون هر کس قراره شک کنه ، ایراد بگیره ، اعتماد نداشته با شه دانلود نکنه ، یه قلطی کردیم فکر کردیم با این کار خیلی ها رو خو شحال می کنیم ، اشتباه فکر کردم تا درسی با شه برای کسانی که می خواهند به امثال بعضیها کمک کنند
به اون دسته از دوستانی هم که هی می گن " یه دفعه منصرف نشیو " ، میدونم شوخی می کنید ، مخلصتون هم هستیم ، من برای این کار هدف دارم پس مطمئن باشید تا آخرش هستم
کسی به شما نگفته در این مسابقه بی مزه شرکت کنید ، هر کس تا پیک های شما رو کمی مطالعه کنه می فهمه شما چی کاره هستید ، لطفا اوقات بی کاری خودتون رو یه جای دیگه تلف کنید . :angry:نقل قول:
نوشته شده توسط p-uI╛l3
خواهش می کنم دوست خوبم ، حرف شما متین هست ، ولی می خوام پستی که در اون پسوورد رو به بچه ها میدم ، برای بچه ها یک سورپرایز باشهنقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
دانلود برنامه نارسیس 5: ( 6 قسمت یازدهم )
ادامه دارد .....
آموزش دانلود از رپید شیر