والا دیگه اون هارو خبر ندارم ...
Printable View
والا دیگه اون هارو خبر ندارم ...
ممنونم ازت
انشاالله همیشه موفق باشی
یا حق (:
متاسفم IT یا هر شاخه کامپیوتر ارتباط ناگسستنی با ریاضی داره و باید واحد هایش را بگذرونی بدون یاضی غیر ممکن است اما یه راه به ذهنم سید نمی دونم دسته یا نه کلاسهایی برای IT بیرون بر گذار می شن بپسید ببینید چه جوری هست اما فکر نمی کنم این کلاس ها هم یاضی را حذف کندنقل قول:
قابلی نداشت خواهش می کنمنقل قول:
باز هم ممنوننقل قول:
متاسفم It یا هر شاخه کامپیوتر ارتباط ناگسستنی با ریاضی داره و باید واحد هایش را بگذرونی بدون یاضی غیر ممکن است اما یه راه به ذهنم سید نمی دونم دسته یا نه کلاسهایی برای It بیرون بر گذار می شن بپسید ببینید چه جوری هست اما فکر نمی کنم این کلاس ها هم یاضی را حذف کند
اوکی میرم ببینم چی میگن...
یا حق (:
سلام :
بچه ها اینجا هیچ تایپیکی وجود نداره که در مورد کنکور باشه.آخه 73 روز تا کنکور بیشتر نمونده من میخوام شروع کنم به خوندن.
میخوام بدونم با چه رتبه ای میشه It قبول شد.البته یه دانشگاه خوب.
تو رو خدا جواب بدین:41:
من میخواستم بدونم رشته ی Itدانشگاه آزاد چند ترم هست؟چه درسهایی داره؟(عمومی - اختصاصی)چه واحدهایی باید پاس بشن؟من رشتم تجربیه ، دفترچه دانشگاه آزاد رشته ریاضی گرفتم و همه ی انتخابهام رو It زدم.اگه قبول بشم به نظرتون میتونم باهاش کنار بیام؟(برام سخت نیست؟)چه مشکلاتی به نظرتون خواهم داشت؟در ضمن شهریه اش تو دانشگاه آزاد چقدره؟
دوست عزیز واسه شما که رشته ی تجربی بودین it خیلی مشکله باید خیلی مشکلات رو تحمل کنین
8 ترم هست و طی 4 سال باید تموم کنین
از تعداد واحدها خبر ندارم
شهریه هم مثل بقیه دانشگاه های آزاده دیگه
ترمی حدودا 800 هزار تومن
مطمئنین؟آخه من شنیدم برای کسایی که تجربی بودن و میخوان تغییر رشته بدن نسبتا بهتره،ریاضی و فیزیکش هم در حد دبیرستان و پیش دانشگاهییه و حتی چند تا واحد مدیریت دیگه هم داره
حالا من تعداد واحدهاشو نمیخوام انواع واحدهاش و اسمشو نمیدونین؟
ببين اگه كامپيوتر خوب بلدي حتي با برنامه نويسي هم آشنايي پس برو معتل نكن. من خودم تجربي هستم و آي تي هم انتحاب كردم.