دوستان عزيز
لازم به ذكر هستش هارد من در كل 1 يا 2 گيگ فضاي آزاد داره و 3 سال هستش كه داره كار ميكنه و ديفرگ هم نشده
Printable View
دوستان عزيز
لازم به ذكر هستش هارد من در كل 1 يا 2 گيگ فضاي آزاد داره و 3 سال هستش كه داره كار ميكنه و ديفرگ هم نشده
سلام
اين هم هارد من ;)
80 گيگ - ساتا 1 و 8مگ بافر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد شما دماش بیش از حد استاندارد بالاست (58). معمولا Critical HDD Temperature نباید از50 Celsius بیشتر باشه
در غیر اینصورت خطر از دست دادن دادهاتون هارد شما رو تهدید میکنه. تمام نرم افزارهای معتبر دنیا حد 50 درجه رو برای هاردها معین کردند.
شما باید از فن مخصوص هارد استفاده کنید.
william عزيز
نوار قلب هارد من رو هم نگاه كن ببين مريض نيست
كند نمي زته ؟
يك وقت سكته نكنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگه سر در مياري ما رو هم راهنمايي كن
سلام
نه هارد شما ورزشکار حالا حالاها زنده می مونه ;)
اين كولر هاي خونه راه افتاده همه شديم از 40 الي 42 به 36 تا 38 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم هارد من كه160 مكستور ساتا 1 است:
اینم هاردم، حال می کنید چقدر خطش صافه :biggrin:
چگونه بهترین نتیجه را بدست آورید: ;)
1- تمامی برنامه ها را از داخل تسک منیجر ببندید، حتی بعضی از برنامه های سیستمی را نیز می توان بست.
2- در برنامه این مسیر هارا بروید
Options>Benchmark
در قسمت Transfer Rate درجه را بر روی Accurate قرار دهید.
3- در Windows Task Manager>Processes>HDTune.exe>Set Priority>Realtime تمامی زمان CPU را در اختیار هارد بگذارید.
4- در صورتی که در 15% اول نوسانات زیادی دیدید عملیات را مجددا انجام دهید
تموامی موارد بالا جهت متمرکز کردن زمان CPU به هارد است.
تذکر: در تست های من دفراگمنت اثری بر روی تست نداشت، و از لحاظ منطقی هم هم نباید ربط داشته باشه چون ممکنه هارد کاملا خالی باشد.
با سلام و تشكر از توجهتاننقل قول:
نوشته شده توسط william
اون موقع كه من اين تست رو گرفتم . كامپيوتر 5-4 ساعت بود كه روشن بود فكر كنم به خاطر اون بوده چون الان دور و بر 46 .
من قبلا از فن مخصوص هارد استفاده مي كردم . اين قدر كيفيتشون پايينه كه بعد از 6 ماه سوخت :ohno: .
بازم ممنون
دكتر جون ممنون از تشخيص شمانقل قول:
نوشته شده توسط william