دوست عزیز نگران تیوترهات نباش . چون من هم وقتی آمپ و وصل کردم اول به کانکت تیوترها زدم و عین مال شما صداش خیلی ضعیف بود. بعد از ظهر من دفترچه لیمیتد و میخوندم به همان نکته که شما اشاره کردین برخوردم به همان رابط میان تیوترها و ووفرها. تو دفترچه اش نوشته که اگه بخواین از 2 آمپ استفاده بکنید باید این رابط توسط سیم چین قطع بشه و جداگانه آمپها وصل بشن. من آمپمو 110000 هزار تومن خریدم البته تو تبریز که من زندگی میکنم قیمتش رو حدود 180000 تا 200000 هزار تومن میگن . بهتون گفته بودم که این آمپ و من شانسی تو یه مغازه پیدا کردم که از 4 سال پیش مونده بود و طرف زیاد از قیمتش خبر نداشت و میشه گفت قیمتش براه بود . فقط چیزی که منو نگران کرده اینه که بعضی ها تو تبریز میگن که لیمیتد از 7 - 8 سال به این ور دیگه کیفیت سابق رو نداره و اگه جدا درایو بشه حتما تیوترها میسوزن . با اینکه باندای من مال 3 سال پیشه باز این موضوع منو نگران کرده. لطفا اگه در اینمورد هم اطلا عی دارین به من هم بگین. موضوع دیگه اینکه تو دفترچه قبل از آمپ یه کراس اور کشیده من تا اون جاییی که میدونم کراس اور فقط یه فیلتر درسته؟ تو این مورد هم منو راهنماییم کن . با تشکر فراوان از شما دوست عزیزم