-
منم از شاتل دارم.اکو 128.
سرعت downstream روی 605 هست و روزا سرعت روی 63 هست.
تا چند وقت پیش شبا هم روی 63 بود ولی یه چند وقتی هست شبا سرعت همون 15 شده.
خوب البته سرعته 128 همینه.ولی اگه دوباره برگرده به همون 63 خیلی خوب میشه:20:
با توجه به نتیجه ی نظر سنجی بهتره این شرکت یه کمی به خودش بیاد و مشکلات فعلیش رو برطرف کنه.
-
سلام . ممنون از رضا جان به خاطر تاپيك خوبش .
منم حدودا 2 سالي هستش كه از صبانت استفاده ميكنم . ميشه گفت خيلي خوبه اما نوسان زياد داره . اين مدت هم زياد قطع ميشد نميدونم چرا ! در كل راضي بودم . كارامو راه ميندازه .
سرعت هم معمولا 50 هستش اما بعضي وقتا اُفت ميكنه تا 30 مياد پايين يا حتي 25 بعضي وقتا هم ميره رو 120 !
موفق باشيد
-
من چند صفحه ای رو خوندم . می خواستم بگم تعداد فاکتور های درگیر در خوب بودن وبد بودن یک سرویس دهنده زیاده .
مثلا من از صبا 1 مگ دارم تو مشهد 2 سال پیش هم 128 داشتم از صبا 1 سال پیش هم 512 داشتم از شاتل بین این 2 تا که من تست کردم .
تو مرکز مخابراتی فرشچی مشهد شاتل از ثبات بیشتری برخوردار و یکمی پشتیبانی بهتری داشت .
اما صبا نوسان زیاد پشتیبانی که بود و نبودش یکیه ( از نظر سواد واقعا 0 ) .
به هر حال من این سری 1 مگ گرفتم که وقتی سرعت کمتر شد نگن آقا شما 128 داری ما بهت لطف کردیم ع بگم وظیفته .
ولی در کل اینترنت هم با این بازی های مخابرات وشرکت ها ( بستن یک سایت یا کاهش سرعت یکی مثل رپید و ... ) حال گیری بیش نیست .
این همه رو گفتم که بگم من نه از شاتل راضیم تو مرکز خودم نه از صبا ولی بخاطر سرعت 1 مگ که صبا داشت و شاتل نداشت , این شد که صبا گرفتم .
-
درود
عرضم به حضور گل روی شما ، من داتک دارم 512
اولش آسیاتک داشتم 128 ، وال الان سه سالی هست داتک دارم ... آسیاتک از لحاظ مالی دقیق بود ولی خیلی نامرد بودن به همین منظور تمدید نکردم ، چون گفتم سرویسم رو یک ماه نگه دارید شارژ نمی کنم گفتن باشه ، بعد از یکماه دیدم سرویس پریده.
داتک بهترین قیمت رو داشت . خداییش پشتیبانیش هم خیلی خوب بود و هست. ولی خب مالی تعطیل یعنی مثلا سه روز سرویس پریده باشه بعدش روش محاسبه نمی کنن یا برای هر ماه چه 31 روز چه 30 روز یک نرخ می گیرن و ... هزار تومنم کمتر بدی شارژ نمی کنن :دی
همین شد که داتک گرفتم و الان سه ساله دارم ، مدت ها نوساناتی داشته که به دلیل تصویب قوانین جدید و مشکلات اخیره ولی در کل راضی بودم. ( در بازه زمانی خاصی به شدت ناراضی بودم البته )
الانم سرعت دانلودم بین 50 الی 75 هست که بیشتر بین 68 تا 73 نوسان داره
-
سلام !
این متنو کامل بخونید .
ببخشید ،
من از ای دی اس ال سیسکو آی اس پی استفاده میکنم !
256 K b
از آشناهای خانوادگیمونه ، ولی ... :دی
قبلا" خیلی خوب بود ولی الان !!!
سرعت دانلود اگه خیلی خوب باشه بین20 تا 25 هستش ! اگه هم بد بین 3 الی 15 !
ولی متوسط بیشتر اوقات نمیتونم دانلود کنم ! اونم معمولا" با سرعت 14 کیلو .
آپلود هم اصلا" نمیتونم ، تازه اگه خیلی عالی باشه فایل های بالای 1 مگ رو نمیتونم آپ کنم ! ( یعنی 95% آپلود کنسله ) :دی
برای همینه که نمیتونم توی انجمن موبایل برنامه و بازی بزارم زیاد :دی
-
خوب دوستان من هم از شاتل سرویس دارم
5 ماهی میشه
Eco 128 که روی 512 بسته شده
با downstream 605 و upstream 157
خوب بودن و نبودنش که از پست های تایپک شاتل کاملا نمایان هست
فقط بگم که الان 3 ماهی میشه شب ها 1 به بعد با این که رایگان هست PC خاموش میشه
-
من از سرويس EP10-4*2 پارس آنلاين استفاده ميکنم که 1 مگ هست و تا 2 مگ هم Brust داره . البته اين سرويس حجمي از تعرفه هاي قبلي پارس هست که الان ديگه اين سرويس رو نميدن و چون من مشتري قديمي هستم فقط به من و امثال من که قبلا اين سرويس رو داشتن ارائه ميدن . Downstream روي 2048 هست و Upstream هم 512 . روزها سرعت عالي و تا 250 هم دانلود ميکنه ولي شب ها سرعت خيلي نوسان داره و بين 60 تا 110 متغيره ولي براي سايت رپيد شر که از طرف تمام ISP ها محدود شده نهايت 25 ميگيرم . از نظر قطعي نت هم قبلا زياد بود ولي دو سه ماهي ميشه که قطعي خيلي کم شده . پشتيبانيش هم بد نيست و از ساعت 1 تا 6 صبح هم که رايگان هست . قبلا تو اين 5 ساعت حجمي در حدود 2 گيگ رايگان دان ميکردم ولي الان نهايت 1100 مگ و حتي پايين تر
-
شاتل ، ART1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
و ممنون از رضا جان که لینک تاپیک رو واسم فرستاد
ابتدا یه پیشنهاد داشتم ، اونهم اینکه اگه میشه دوستان مرکز مخابراتی محل استفاده رو هم اعلام کنن.(مخصوصا تو شهرهای بزرگ). چون خیلی از کاربرها از یه ISP کلی تعریف میکنن ، درحالیکه تو همون شهر بعضیا میخوان سر به تن ISP نباشه. (که البته حق دارن)
!!
من از مرداد 85 از سرویس ART1 شاتل (128k) استفاده میکنم ، تو تهران ، مرکز مخابرات کلانتری (آفریقا). تو این مدت خدائیش غیر از یکی دو بار که لنگر کشتی ها تو خلیج فارس فیبر رو ترکوند ، فقط دو بار قطعی داشتیم که همونطور که دوستان میگن خودشون می گفتن تا یکی دو ساعت دیگه حل میشه!
سرعت دانلود هم دائماً بین 20 تا 24 هستش و با وجود اینکه اکثراً تو خونه با سه تا لپتاپ همزمان وصلیم مشکلی نیست.
سرعت هم حتی تو روزهای خاص با ترافیک بالا ، کم نمیشه. ولی یکی از دوستام همین ART1 رو داشت ( تو سهروردی) شبانه روز بهش بد و بیراه میگفت!
اینم لینک Speedtest:
عکس زیر مربوط به زمانیه که آلمان میرم.
-
سلام رضا جان یه پیشنهاد
من با خوندن پستهای دوستن به این نتیجه رسیدم که بهتره لیست رو اتفاقا برعکس انچه که مدنظرت هست با جزییت بزاری همین شرکتهی نوای بندر ویهیاهو که معلوم نیست از کی پهنای باند گرفتند رو هم اضافه کن
در آخر موقع جمع بندی بصورت دستی غربال میکنیم و مثلا هیاهو که از فن آوا داره یا مثلا امپراتور که از صبانت داره رو میبریم زیر شرکت اصلی یا پپ اصلی اینجوری بهتر نیست ؟ شاید یه عده باشند که فقط اسم شرکتشون رو بلد باشند مثلا هیاهو ولی ندونند هیاهو از فن آوآ سرویس میگیره برای همین رای نمیدن و رد میشن
البته این یه پیشنهاد بود
-
من حدود 1 سال هست که از سرویس اکو 512 استفاده می کنم (شاتل)
خیلی راضی بودم مشکلی هم نداشت اما 1 ماه هست واقعا گند شده پینگ سرویس هاش هم به شدت رفته بالا
سرعت دانلود هم بین 60 تا 70 متغیر هست و سرعت آپلود بین 20 تا 35 پینگ هم معمولا 150-250
مرکز مخابراتی شیخ فضل الله تهران 8805
دانلود رایگان هم شبی 1300 مگ قبلا میگرفتم اما جدیدا نهایت شبی 300 مگ تو 6 ساعت :|
یه 3 ماهی هم میشه که استفادم رفته بالا و ماهی 2 بار شارژ می کنم و دیگه سرویس حجمی جوابگو نیست
می خوام به آرت 1 تغییر بدم بعد این دوره
اینم اضافه کنم اینترنت ایران هیچ وقت نتونسته اصلی ترین کار من که online gaming هست رو مثه آدم ارائه بده...