آيا مدل Hero رو هم ميشه آپگريد کرد به بالاترين نسخه ؟
محدوديتي نداره ؟
و اينکه آيا قابليت کم شدن صدا وقتي گوشي رو برميداري رو ميشه به Hero اضافه کرد ؟
Printable View
محدوديتي نداره ؟
خبری از اپدیت جدیدش ندارم دوست عزیز ولی میشه احتمالا.....نقل قول:
نفهیمدم چی شد!میشه توضیح بدی؟نقل قول:
راستی اینجا کلوپ لجند هستش نه هیرو...ولی چون این دوتا داداشن،مشکلی نیست!
همين قابليت به خصوص لجند که وقتي داره زندگ ميخوره گوشي رو بر ميداري و صدا کمتر ميشه و وقتي برش ميگردوني صداش قطع ميشه و ميره رو سايلنت رو ميشه رو گوشي هاي ديگه هم اجرا کرد ؟نقل قول:
نفهیمدم چی شد!میشه توضیح بدی؟
کلا ميخوام بدونم آيا لجند چيز به خصوصي جز فرکانس و ... داره که من برم لجند بخرم ؟ مثلا سيستم هاشون اگه هر دو به يک ورژن ميرسند و ...
اگه نداره خیر!!!فک کنم این یه حرکت با استفاده از سخت افزار باشه....نقل قول:
همين قابليت به خصوص لجند که وقتي داره زندگ ميخوره گوشي رو بر ميداري و صدا کمتر ميشه و وقتي برش ميگردوني صداش قطع ميشه و ميره رو سايلنت رو ميشه رو گوشي هاي ديگه هم اجرا کرد ؟
راستش رو بخوای،من حدود یک ماهه که دارم گوشی های مختلف رو رویو هاشونو میخونم....از تتو و هیرو و لجند گرفته تا غول هایی مثل نکسوس و گالاکسی و ایکس تن....میتونم بگم که این گوشی با توجه قیمتش خیلی عالیه و خودم هم قصد خریدش رو دارم....نقل قول:
کلا ميخوام بدونم آيا لجند چيز به خصوصي جز فرکانس و ... داره که من برم لجند بخرم ؟ مثلا سيستم هاشون اگه هر دو به يک ورژن ميرسند و ...
کلا لجند رو نسخه ی اپدیت شده ی هیرو میخونن و اگه شما هیرو داری،مسلما برات لجند بهتر کار میکنه....
اگر هم گوشی خاصی نداری و هیرو نظرت رو جلب کرده،باز لجند بهتره...
در شرایط کنونی حتی از ایکس تن هم بهتره چون اپدیت میشه به 2.1 ولی ایکس تن با اپدیتش چیز خاصی بدست نمیاره....!!!!
درضمن لجند به صورت نیمه تضمینی اورکلاک هم میشه سی پی یوش که یه خورده این عدد وسواس اور 600 رو بیشتر میکنه و خوبه!!
بچه ها یه سوال تخصصی داشتم....این تاپیک HTC WildFire رو اینورا ندیدین !؟؟ من سوال دارم ولی مثل اینکه اصلا این تاپیک وجود خارجی نداره؟؟
هیچ جایی جز تاپیک افسانه خانوم هم پیدا نکردین واسش؟!!نقل قول:
بچه ها یه سوال تخصصی داشتم....این تاپیک HTC WildFire رو اینورا ندیدین !؟؟ من سوال دارم ولی مثل اینکه اصلا این تاپیک وجود خارجی نداره؟؟
ظاهرا نداره تاپیک این ورا...شاید هم به انجمن اندو انتقال داده نشده؟!!اگر هم کلا تاپیک نداره،میتونید تاپیکش رو بزنین!
افسانه خانوم منظورتون legend هستش!!؟؟ هه هه!! خدا واستون نگهش داره....من برم تا دیر نشده تاپیک این آتیش وحشی !! رو برنم...با اجازه
وای نیگا کن !! چه استقبالی از این گوشی شده!!! تو این تاپیک تاعون اومده که همه فرار کردن!!!
خوب کلا این گوشی زیاد راحت گیر نمکیاد تو شهرستان و درضمن با توجه به اینکه خیلی گوشی شاخیه،نمیدونم چرا دربارش چیزی نگفتن!!!
خوب بهتر که گیر نمیاد چون اگه میومد 2 برابر قیمت واقعیش میدادن من خودم به این نتیجه رسیدم خرید از سایت خیلی بهتر و با صرفه تره الان هم که هر سه تا سایت خرید گوشی اینترنتی لجند رو دارن با قیمت تقریبا مناسب