آخه شکل ظاهری 2262 بیشتر چشمم رو گرفته...
اگه مادیران وارد نکرده میتونم منتظر بمونم.
ولی اگه وارد نخواهد کرد برم همون 23700 رو بخرم.
Printable View
آخه شکل ظاهری 2262 بیشتر چشمم رو گرفته...
اگه مادیران وارد نکرده میتونم منتظر بمونم.
ولی اگه وارد نخواهد کرد برم همون 23700 رو بخرم.
بالاخره وارد میکنه مطمئن باشید
برای کسایی که می خوان لپ تاپ بخرن led بودن صفحه نمایش خیلی بهتره چون کمتر انرژی مصرف می کنه. اما در مورد مانیتور مسئله فرق می کنه. چون هیچ مانیتوری با باطری کار نمی کنه!
من با حرف شما به 3 دلیل موافق نیستم :نقل قول:
1) درسته بعضی از مدلای AOC چنگی به دل نمی زنن اما اگه یه کم تحقیق کنین می بینین aoc در اصل یه برند آمریکایی هست و بعضی مدلاش حتی جوایز بین المللی بردن . من هیچ تعصب خاصی رو این مارک ندارم و حتی تا چند ماه پیش قبولش هم نداشتم ... اما اتفاقی 2 تا از مدلاش رو برای دوستان خریدم که یه دونش 2230fm و یکی هم V22 بود ... جفتش با کیفیت عالی و قیمتشون از اون عالی تر ! ( البته الان ایراد نگیرین که فول اچ دی نبودن ! ) اما از نظر قیمتی هیچ مانیتور ال ای دی هنوز که هنوزه به پاشون نمی رسید ! V22 با اون کیفیت فوق العاده و تصویر شفاف فقط 245 تومن بود . در حالی که الان به عنوان مثال مدل LG2286l که اون هم فول اچ دی نیست و طراحیش هم به پای V22 نمی رسه با قیمت حدود 300 تومن داره فروخته می شه !
2) کیفیت مدل v22 به جرات می گم از اکثر مانیتورهای موجود اون موقع یه سر و گردن بالاتر بود .یه جستجو تو اینترنت بکنین می بینین کلی جایزه بین المللی هم نصیبش شده بوده از نظر طراحی و کیفیت و کارایی . البته با کمال تاسف این مدل دیگه تو بازار نیست و مادیران عرضه نمی کنه .
3) مهمترین چیز در مورد یه مانیتور خدمات پس از فروشش هست ... من خودم یه بار برای یه مدل aoc گذرم به مادیران افتاد . خدماتش برای مدلای AOC خیلی خیلی عالی و راضی کننده و حتی بهتر از lg بود . طوری که واسه 1 پیکسل سوخته همون روز خدمات درب منزل داشتن و مانیتور جایگزین دادن تا وقتی که مانیتور جدید تحویل داده بشه ! برای من خیلی جالب بود . در حالی که خدمات اکثر شرکتا دردسر محضه !
البته نمی خوام بگم الان مدلایی که AOC تو بازار داره میفروشه همشون کولاک و عالی هستن ! اتفاقا مدلای قبلیش که اسمشونو بردم خیلی سرتر بودن و الان هم مارکای دیگه پیشتازن. فقط می خوام بگم با توجه به اینکه این مارک مدلای فوق العاده عالی هم داشته که متاسفانه در عین قیمت و کیفیت عالی براش اصلا تبلیغ خوبی نکردن تا مبادا مادیران برای محصول دیگه خودش ( ال جی ) دردسر درست کنه ! :13: با این وجود نمی شه گفت اصلا طرفش نرین چون این مارک چرنده ! من می گم اینطور نیست ! چون عملا از این مدلا استفاده کردم و حتی خدماتش رو هم تجربه کردم . من هنوز می گم اگه دنبال فول اچ دی نیستین و اگه هنوز تو بازار بتونین مدل AOC LED V22 رو پیدا کنین حتی 1 لحظه هم تو خریدش شک نکنین پشیمون نمی شین بابتش 240-250 تومن بدین. برای مدلای ارزونتر و کسایی که دنبال ال سی دی ارزون هستن ( زیر 180 تومن ) هم هنوز aoc مدلای جذابی داره . موفق باشین.
نقل قول:
نه تنها لپ تاپ حتی در مورد مانیتور هم بهتره LED باشه ... مطمئن باشین تا چند سال دیگه مانیتورهای LCD جاشون رو به LED می دن و مانیتورهای LCD رو فقط کسانی خواهند خرید که دنبال مدلای ارزون هستن . مثل همین حالا که دیگه کمتر کسی مانیتور SRT می خره .
درسته تکنولوژی LED یکی از مهمترین مزیت هاش مصرف برق کمتره و در نتیجه برای لپ تاپ ها خیلی عالی جواب می ده و طول عمر باطری افزایش پیدا می کنه اما یکی از بزرگترین مزیت هاش کنتراست و شفافیت تصویر بالاست . طوری که الان بهترین مدلهای LCD کنتراست 70000 دارن ولی کنتراست مدلای LED بین 100000 تا 200000 هست که باعث می شه تصویرشون خیلی شفاف تر و زنده تر به نظر بیاد . پس ارزش پول بیشتر رو مطمئن باشین دارن .
خوب دوستان انتظار 5 ماهه برای من و امثال من سر رسید
xl2370 رو بالاخره سام سرویس وارد کرد و امروز تماس گرفتم تو علاادین میدادن 345
اگر XL2370 یک OLED باشه و قیمتش هم 345000 باشه انتخاب منطقی هست
اگر هم WLED باشه خوب نمیشه کاملا تاییدش کرد:41:
OLED که مشخصا نیست اون وقت میدونی چه قیمت وحشتناکی داشت اگه بود اونم 23 اینچ ؟نقل قول:
wled هست و تو پاساژ رضا میگن تا 320 هم هست و میگن تا 300 هم میاد پایین چون قیمت جهانیش 290
ولی به نظر من که تا 300 هم می ارزه چون اولا samsung هست و این یعنی credit
دوما 23 اینچ و full hd و 2ms هست و contrast هم که مشخصا 5000000 هست
و اینا به کنار فوق العاده slim و همچنین دارای hdmi هست که همچین مجموعه امکاناتی اونم با برند samsung نبوده تا حالا
فکر نکنم WLED های موجود توی کنتراست فرقی رو در مانیتور ایجاد کنند!!!!!!:41:نقل قول:
ولی OLED ها چون تکنولوژیشون فرق میکنه ممکنه کنتراست رو بالاتر ببرند.
بالا خره مادیران مدل W2262TQ وارد کرد:
فقط قیمتش یه خورده هنوز بالاست(قيمت : 2,670,000 ريال).کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorList.asp?BrandId=10
فکر کنم جای افت داشته باشه؟؟!!!!!