البته اين كار غير ممكن نيت مثلا ساعت مچي هاي سيكو پنج قديمي كافي بود شما حركت اوليه را بهش وارد كنين....بعضي بازيهاي مغناطيسي هم همينطور عمل ميكنن
Printable View
البته اين كار غير ممكن نيت مثلا ساعت مچي هاي سيكو پنج قديمي كافي بود شما حركت اوليه را بهش وارد كنين....بعضي بازيهاي مغناطيسي هم همينطور عمل ميكنن
دوست من كار به كجا رسيد دستگاهو ساختي؟انشالله كه جواب داد. اگه كمكي چيزي خواستي ما در خدمتيم
مرسي دوست عزيز فعلا يكم تنبلي كردم و رو دستگاه كارنكردم اميدوارم تو سال جديد تمومش كنم
من هم دارم روی هم چین چیزی کار میکنم که امیدوارم طرحامون مثل هم نباشه.
دوست عزيز محرك دائمي محاله!!
نه محال نیست به نظرم میشهنقل قول:
دوست عزیز در دمای صفر مطلق و در خلا میشه به حرکت دائمی رسید که به نظر من رسیدن به صفر مطلق یعنی پایان دنیای ماده !!
البته دوستان من کامپیوتر خوندم و این اطلاعاتی که خدمتتو ن میگم بر می گیرده به مطالعات دوران دبیرستانم
در حال حاضر دانشمندای زیادی رو بحث صفر مطلق تحقیق می کنن ولی ....
اون دوستی که پرسید نیروی تولید شده ارمیوچر دومرو به ارمیوچر اولیه بدیم که تا ابد بچرخه!!!:
دوست عزیز به نظر میاد شما با مفاهیم اولیه انرژی و کلا با فیزیک کلاسیک آشنایی مقدماتی هم نداری. البته قصد توهین ندارم ولی به وضوح پیداست که همچین چیزی غیر ممکن هست. چون در تبدیل انرژی ها به همدیگه مقداری انرژی تلف میشه و در بهترین حالتها فکر نمی کنم بیشتر از 80-90 درصد بازده داشته باشیم و این معناش این هست که بعد از مدتی پایان پذیر انرژی تموم میشه
از دوست شروع کننده بحث تشکر میکنم
همین ایده های ساده اولیه هست که منتهی به اختراعات و اکتشافات بشر شده.
استفاده از نیروی نامتناهی مغناطس میتونه تحول عجیبی بوجود بیاره اما یه سوال: شما چطور همچین ایده ای داری و داری روی همچین دستگاهی کار می کنی اما نمیدونی که ژنراتور چی هست و اساس کار تولید برق از حرکت چطوری هست؟؟ واقعا جالبه
بیشتر این طالبی رو که گفتم تاکید می کنم که از اطلاعات علوم تجربی راهنمایی و فیزیک دبیرستان هست و مطمئنا همه کسایی که دانشوی برق هستن اینا رو خوندن!!
اما دوستان چرا درس ها را با دقت و عمق نمیخونیم که موقع استفاده و اختراع کم بیاریم
ببخشیداگه حرفام تلخ بود اخه خیلی سخته که ببینم جونی میگه اگه میشد خارجی ها اختراع کرده بودن! یا مثلا یر ممکنه یا.... و نا راحت میشم که می بینم از قوانین ساده فیزیک که تو دوران دانش امورزی خوندیم درک درستی نداریم......
اینکه فکر اختراع باشیم خیلی خوبه ولی اول باید اصول مربوطه رو یاد بگیریم
شما بهتره اول مبانی فیزیک الکترومغناطیس و البته مکانیک رو خوب بفهمی بعد رو دستگاه کار کنی
به عنوان مثال من یه ایده ساخت دستگاهی در ارتباط با اتومبیل به ذهنم رسید ولی بخاطر نداشتن دانش لازم تا الان نتونستم کاری کنم تا اینکه تمیم گرفتم رشتم رو از مهندسی نرم افزار به سخت افزار تغییر بدم و الان که با دروس سخت افزار و... آشنا شدم به شاخت دستگاهم نزدیک شدم....
دقیقا. من یه رزوناتور خلا (cavity resonator) رو باهاش شبیه سازی کردم.نرم افزار قدرتمندیه ولی بیشتر بدرد شبیه سازیهای مکانیکی می خوره.کار الکرومغناطیسی باهاش سخته.نقل قول:
:n05:
این ایده خیلی جالبیه.ولی دوتا نکته اصلی بنظرم میرسه:
1- داشتن یک ایده نو خیلی خیلی خوبه. ولی در ادامه اش مطالعه و مطالعه لازمه تا درسهایی که دیگران از شکستهاشون گرفتن رو یاد بگیریم.
2- پشتکار فاکتور اصلیه موفقیته که در مورد یک ایده نو صد برابر بیشتر از کارهای تکراری باید باشه و اینجا ظاهرا دوستمون alitiger موضوع رو ول کرده و الان 6 ساله بحث رو ادامه نداده.
درمورد خود ایده ، آهنربای دائمی قدرتش رو بعد از مدتی از دست میده و به همین دلیل بجز ماشینهای الکتریکی اولیه در سیر تکاملی ماشینهای الکتریکی از آهنرباهای موقت یا همون سیم پیچهای مرسوم در موتور/ژنراتورها استفاده کردند. همون موتورهای معمولی هم بدلیل اینکه هسته فلزی خواص الکترومغناطیسیش تضعیف میشه بعد از مدتی ضعیف و از کار افتاده میشه.
تلفات دشمن اصلی حرکت و تولید انرژی دائمی هستند که در همه ماشینها هم حاضره. اگه برای غلبه بر این فاکتورهای اصلی راهی پیدا کنید منم دوس دارم این ایده به ثمر برسه.
نوروزتون پیروز
:n16:
سلام
تاپیک قدیمی هست اما موضوع قدیمی شدنی نیست
یه چیرهائی هست که اگر ساخته بشه انقلاب میشه در صنعت ساختِ انجینها (موتورها):
1- آهنربای ضربانی که قطبهاش در مدت کوتاهی جابجا بشه یعنی جای s و N دائماً عوض بشه
یا آهنرباهای تک قطبیِ ضربانی که فقط S ياN هست و با سرعت زیاد تغییر قطب میده .
فناوری نانو میتونه شروعی برای ساختنش باشه
اگر ساخته بشه , بعدش میشه موتورهای مغناطیسی ساخت که نیاز به الکتریسیته نداره
2- ساخت ماده ای که تاثیر فشار بر اون بسیار کم باشه یا صفر باشه
اگر چنین چیزی ساخته بشه دیگه میشه موتورهای جتِ بی اگزوز ساخت که فشار در اون بالاست مثل فشار توی کپسول گاز . اما چون یک طرفش با ماده ی ضد فشار ساخته شده , این کپسول تمایل زیادی داره که به یک سمت حرکت کنه اما فشارش هرگز کم نمیشه چون اگزوز نداره اصلاً . میشه اسمش رو گذاشت موتور کپسولی
قبلاً در تاپیک دیگه ای این موضوع رو مطرح کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه فرصتی شد ادامه اش میدم