آین خبر که خیلی قدیمیه تازه فهمیدی گلم!:31:نقل قول:
Printable View
آین خبر که خیلی قدیمیه تازه فهمیدی گلم!:31:نقل قول:
صد در صد 7 بهتره وچون با داشتن DX10 وقدرت گرافیکی بالا بازی ها رو با کیفیت بالاتر و زیباتر و روان تر اجرا می کنه.
نکته:البته این به سخت افزار سیستم شما و پشتیبانی کارت گرافیک از DX10 نیز مربوط می شه.
ویندوز هفت فعلا ازهمه بهتره خیلی هم قدرتمندتره مخصوصا واسه اونایی که مثلا3-4ترا بایت حافظه احتیاج دارن بنهایت توصیه میه چون سیم ثانیه همه چیو باز میکنه:46:نقل قول:
منظورشون DirectX 11 هست!نقل قول:
DirectX 10 برای Vista
من الان هم 7 دارم هم xp خود ویندوز 7 خیلی کامل نیستش مثلا من کامپیوترم با دوستام شبکه هست و ویندوز7 به دلیل نداشتن NET MEETING مجبورم از XP استفاده کنم ولی در هر حال بنظر من 7 ازنظر سرعت و کارایی بهتره.
البته خیلی ها هستن SEVEN و VISTA رو بازی نمی کنن چون میگن که سرعت رو میاره پایین ولی زهی خیال باطل...
برادرا من از ویستا استفاده میکنم ....
اگه اینطوره منم 7 میگیرم.....ببینم چطوره
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
نقل قول:
منظورشون DirectX 11 هست!
DirectX 10 برای Vista
فرقی نداره ....
مگه چه کارتایی از DirectX 11 پشتیبانی میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
نقل قول:
منظورشون DirectX 11 هست!
DirectX 10 برای Vista
فرقی نداره ....
مگه چه کارتایی از DirectX 11 پشتیبانی میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
منظور من همون DX10 هستش !!
هنوز خیلی کارت های DX10 ساپورت نیستن.بعدش تازه شرکت AMD کارت هایی با قابلیت DX11 ساخته و از
nvidia خبری نیست و داره روش کار میکنه.بعد شما میگی DX11 !!:18:
در واقع صحبت کردن درباره DX11 برای به رخ کشیدن قدرت Microsoft هستش که بگه ویندوز 7, DX11 ساپورته.
و هنوز استفادش عمومی نشده.و نکته ی دیگه اینکه بازی هایی که ما می کنیم نمی دونن DX11 چیه؟!!:10:
فقط اینتل ، اه ببخشید یادم رفت بحث سر چی بود،
اگه سخت افزار قوی باشه که بدون شک 7 از همه بهتره اما با 1 گیگ رم که کار خود ویندوز هم مثلا راه نمیفته. سی پی یو و کارت گرافیک که جای خود.
خواهش ميكنم جواب بدين :
با اين سيستم XP نصب كنم واسه بازي بهتر جواب ميده يا 7
intel()pentium() 4 cpu 3.00GHZ
RAM 3.5GB
GRAPHIC CARD:RADEON ATI 4850 MSI
MADERBORD: نميدونم