ممنونم. به این می گن جواب. شما می دونی چه بلایی سره کلید تشکر توی این تاپیک اومده؟نقل قول:
اصلا نیست.
Printable View
ممنونم. به این می گن جواب. شما می دونی چه بلایی سره کلید تشکر توی این تاپیک اومده؟نقل قول:
اصلا نیست.
4کرم حاجی ... من دیشب فقط بازی رو نصب کردن و اصلا دو پچ قدیم هم نریختم ! (چون هر پچی که میاد شامل پچهای قدیم هم میشه اینو از روی حجمی که داره به راحتی میشه فهمید) ... خوشبختانه این فایلی که واسه دانلود قرار دادم براتون کرک شده نیست و پچ اریجینال هست که باید با Mini - image اجرا کنید و موفق شدم 1900 تا سرور هم پیدا کنم که با اینترنت 128 که از مخابرات گرفتم که سرعت دانلودم هم متوسط 18 19 هست , پینگها شروعشون 195 بود به بالا !نقل قول:
نقل قول:
دوسته من منم موفق شدم که بازی کنم ولی سرورهایی که پیدا کرد حداکثر 15 تا بود.
من چند تا مشکل عجیبه دیگه هم دارم شمام داری؟
مثلا وقتی با دوربین دار تیر می زنم تیرش دیر می رسه به طرف، در نتیجه یارو فرار می کنه.
آرپی جی هم همینطور ؟
شمام این مشکل ها رو داری؟
اون دیگه مربوط میشه به اینکه پینگ بالاس !!!نقل قول:
خدمتون عرض کنم که اگر همه پچ ها ردیف باشه باید حداقل 900 تا سرور رو پیدا کنی ها !
حالا اگر به پچ ها مشکوکی همرو بگیر به ترتیب بریز ...
روشی پیدا نشد برای کسایی که سریال ندارن ؟
سلام دوستان من همین الان این تاپیک رو دیدم دمتون گرم . تا حالا هیچ پچی نصب نکردم این پست 50 رو بگیرم فقط کافیه؟
میشه رو لن هم بازی کرد با این پچ؟
سلام میبینم که شمام تونستین بازی کنین آقا ایدیه بازیتونو یگین اینجا تا همدیگرو ادد کنیم این ماله منه:
ramb0o0
در جواب این دوستمون که میگه لن داره باید بگم نه نداره
آقا تورو خدا یکیم جواب مارو بده . من چیو دانلود کنم؟؟نقل قول:
سلام دوستان من همین الان این تاپیک رو دیدم دمتون گرم . تا حالا هیچ پچی نصب نکردم این پست 50 رو بگیرم فقط کافیه؟
آره فقط آخرین پچ رو دانلود کن تمومه.نقل قول:
از هیچ کرکی هم استفاده نکن.
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
ماله من Battle assassin
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
البته من فعلا مشکل دارم باش.
ping هام خیلی بالان.
سلام داداش این mini image رو گشتم نتونستم پیدا کنم اگه زحمتی نیست میشه راهنمایی بکنینقل قول: