هیجان ...:20:نقل قول:
Printable View
هیجان ...:20:نقل قول:
من soccer 2010 & need for speed shift رو می پسندم :27:
عجیبه MW 2 اول هست و Re 5 هم سوم!هر دوی این بازیها بازی خوبی بودن اما این رتبه ها خیلی زیاد هست براشون!
Re 5 که به غیر از گرافیک نسبت به شماره 4 هیچ تغییری نکرده بود و Mw 2 که درسته بازی خوبی بود و من هم ازش لذت بردم اما اصلا زیاد بهش نمیشه گفت Sequel!!
رای من هم اینا بود
اولش من مسلما Dragon Age را انتخاب کردم چون واقعا لذت بخش هست!!
دومین هم Batman: Arkham Asylum را انتخاب کردم واقعا بازی شاهکاری بودش!
سر آخر هم بازی Call of Juarez: Bound in Blood که بسیار لذت بخش بود!
و یک چیز بگم Machinarium را یادم رفت انتخاب کنم واقعا فوق العاده هست!
دلیلش اینکه ما اینجا R.P.G باز نداریم و اونایی هم که بازی می کنن تعدادشون کمن! ( بعضی ها هم هیچی از R.P.G نمی دونن و میان بازی می کنن و حالشون بهم میخوره!:دی )
یه سوال ؟ مگه GTA IV هم برای 2009 نبود ؟ اگه تو لیست بود 100 % اون اول میشد . ولی حالا که نیست فقط Modern Warfare 2
من با شما موافقم. نمی خوام به گیمرهای ایرانی توهین کنم ولی کلا توی ایران گیمرها کمتر از فکرشون استفاده می کنند و بیشتر دوست دارند همین جوری یرخی توی یک بازی برن آدم ها رو قتل عام کنند:31: و کلا از این جور بازی ها رو بیشتر دوست دارند و بازی های سبک نقش آفرینی و ماجرایی را کمتر دوست دارن.در صورتی که در کشورهای دیگه این سبک بهترین سبک هستش و یکی از پر طرفدارترین سبک ها هست.کلا توی ایران انگار هر چی بازی بیشتر فروش کنه بهترین بازی هست در صورتی که اصلا فروش یک بازی دلیل بر بهترین بودن آن نیست.نقل قول:
هرچند چندتا از عناوین مهم رو تا حالا بازی نکردم
اما در سبکهای مورد علاقه خودم
action adventure:
Batman: Arkham Asylum
Prototype
Strategy:
Warhammer 40,000: Dawn of War II
البته مثل اینکه این زیاد طالب نداشته
قبول شایان جان!اما حداقل باید به بازی رای داده بشه که واقعا حقش باشه!اینکه MW 2 اول شده بنده خیلی تعجب کردم درسته بخش Single Player اون سینماتیکتر شده بود ولی با یک نگاه میشه فهمید بازی برای Mw 1 بیشتر جنبه نسخه الحاقی داره تا یک بازی کامل و یک ادامه به نظر من اصلا عنوان اول بازیهای PC برای MW 2 برازنده نیست......... و همینطور رای زیاد RE 5 که یکی از نا امید کننده ترین بازی ها بود به نظرم!!نقل قول:
دلیلش اینکه ما اینجا R.P.G باز نداریم و اونایی هم که بازی می کنن تعدادشون کمن! ( بعضی ها هم هیچی از R.P.G نمی دونن و میان بازی می کنن و حالشون بهم میخوره! )
اینکه GTA IV بیاد و تو این نظرسنجی اول بشه و بهترین بازی PC بشه واقعا جای تاسف داره(البته من منکر فوق العاده بودن Gta IV نیستم) اما روی PC فقط ما یک بازی پورت شده مسخره دیدیم تا یک بازی برای PC!!نقل قول:
یه سوال ؟ مگه GTA IV هم برای 2009 نبود ؟ اگه تو لیست بود 100 % اون اول میشد . ولی حالا که نیست فقط Modern Warfare 2
نقل قول:
البته نظر شخصیه ها ول فکر میکنم دوستانی که رای دادن حتما لذت بردن
re5 رو هم تا اندازه ای با شما موافقم ....ولی فک کنم کمیش برمیگرده
به re4 چون اینقدر توقع گیمرها رو بالا برد دیگه همه فکر کردن با re5
انفجار هسته ای در بازی های رایانه ای ...حتی شاید باورتون نشه من خودم اینقدر
طرفدار سری re هستم یه کم زودتر سیستمم رو آپگرید کردم ....
ولی شخصا هم نظرم اینه توقعاتی که داشتم رو همراه با تبلیغاتی که
انجام داد بر آورده نکرد ولی بهتره سعی کنیم به نظر هم احترام بذاریم...
فقط هم همه چیز مربوط به ایرانی بودن نیست من در فروم های خارجی
دیدم re5 طرفداران زیادی داره...:46:
بعضی از دوستان در مورد MW2 کم لطفی میکنن!!!
فوق العاده بود.
1- داستان بی نظیر
2- صحنه های جذاب توی بازی بسیار زیاد بود
3- تنوع توی بازی که دیگه ترکونده بود.
4- گرافیک در حد مطلوبی بود (درسته پیشرفت زیادی نسبت به نسخه قبل نداشت ؛ ولی MW1 خودش یک انقلاب بود و زیاد نیازی به پیشرفت نداشت)
5- هیجان بی نظیر (من خودم به شخصه نتونستم از پای بازی بلند بشم و از پنجشنبه شب تا جمعه صبح نشستم بازی کردم!!! خط داستان خیلی زیبا میرفت جلو)
6- استفاده از مراحل مختلف برای جذابیت بیشتر (مرحله برزیل وقتی بدون اصلحه میخواهی فرار کنی استفاده از فنون استریت رانر فوق العادش کرده بود)