فکر نکنم هیچ DVD پلیری یو اس بیش به پای WD برسه!
Printable View
فکر نکنم هیچ DVD پلیری یو اس بیش به پای WD برسه!
مرسی
من خودمم تو یکی از سایتهای سامسونگ مقایسه کردم ، ظاهرا قابلیت بهترین usb تو dvd player هاش بازم از b690 کمتر بود
دوستان من سامسونگ مدل b550 فول HD دارم که از USB فیلم پخش نمیکنه . میخواستم بپرسم چی بگیرم که وقتی از روی هارداکسترنال میخام فیلم ببینم بهترین کیفیتو داشته باشم ؟
---------- Post added at 03:45 AM ---------- Previous post was at 03:42 AM ----------
منظورم اینه که چه پلییری بگیرم که اکثر فرمتهای فیلمها رو ساپرت کنه و USB هم بخوره .
مر30
wd hd media player liveنقل قول:
نمیدونین قیمتش چنده ؟
patriot box office پلیر جالبی از آب درامده .روی اینم میتونید فکر کنید
امکانات این patriot box office بهتر از wd هست ؟از لحاظ ساپورت فورمتهای مختلف تصویری و ، زیرنویس فارسی کدوم بهتره؟
قیمتی ازش دارین ؟توی ایرانهم هست دیگه ؟
یه جایی در مورد cinema tube یه چیزایی خوندم که واقعاً عالی بود باقیمت 100 تومن .حتی flv و rmvb رو هم ساپورت میکرد.فقط ایرادش این بود که میگفتن توی ایران نیستش.شما چیزی راجبش نمی دونید ؟مر30
دوست عزيزنقل قول:
نيازي به خريد پلير جديد نيست . تلويزيون شما بصورت مخفي امكان پخش انواع فرمتهاي تصويري رو داره
فقط بايد از طريق منو مخفي اون قابليت را فعال كني .
اگه خواستي آموزش را برات ميزارم .
ولي مسئوليت دستكاري نادرست به عهده خودت هست چون منو مخفي بسيار حساس هست و با كوچكترين اشتباهي
تلويزيونت را غير قابل استفاده ميكنه .
اگه زحمتی نیست آموزش رو بزارید .نقل قول:
پاتریوت که اینجا هست. باید زیر 150 باشه . دلاریش 90 دلاره. flv و rmvb رو هم پخش میکنه. ساب از یونیکد پشتیبانی می کنه ولی نمیدونم فارسی رو درست نشان میده یا نهنقل قول:
کد:http://www.patriotmem.com/forums/showthread.php?t=2159