terry جون شما خودت اين كارو كردي يا نه حالا اگه اين فريمو دانلود كرديم چطور ميشه اونو ريخت تو تي وي
Printable View
terry جون شما خودت اين كارو كردي يا نه حالا اگه اين فريمو دانلود كرديم چطور ميشه اونو ريخت تو تي وي
باید بریزی رو مموری کارت بزاری تو دستگاه این فیرم ویر مخصوص آمریکاس من دالود کردم ولی میترسم امتحان کنم فردا زنگ میزنم میپرسم اگه گفتن مشکلی نداره میریزم اینجا به همه یاد میدم چه جوریه.
با سلام
من با نگاه کردن به عکسای ارسالی دوستان (از پنل g10) سوالی برام پیش امده.
سوالم اینکه چرا در عکسهای کاربر محترم (Terry Bogard) رنگ ال ای دی پاور پنل قرمز (به رنگ پنل V10) هست در حالی که در عکسهای دیگر دوستان رنگ ال ای دی پاور سبز رنگ (به رنگ پنل G10) است.
با سپاس
دوستان فرق g10 باs10رو میتونند بگن؟؟300000تومن اختلاف قیمت بینشون برای چیه؟
پنلی که من دارم رنگ پاورش قرمزه من از اروپا خریدم کلا ما هلند زندگی میکنیم ایرانم میام مدیرایی که انجمنو کنترل میکنن میتونن آی پی منو چک کنن تا تائید بشه قبلا راجب این قضیه با بچه های دیگه حرف زده بویدم.نقل قول:
فرقشون تو کیفیتشونه g10 شفافترو براقتره ولی روی hd خیلی تاثیر داره روی بقیه چیزا به چشم نمیاد.نقل قول:
دوستان فرق g10 باs10رو میتونند بگن؟؟300000تومن اختلاف قیمت بینشون برای چیه؟
من امروز يه چيزي فهميدم اين tv كه من دارم مدل TH-P42G10R هست و ميخواستم بدونم ايا ماله بقيه ي دوستان همين R اخرشو داره يا نه من دفترچه راهنما رو نخونده بودم و تازه خوندم و متوجه شدم كه يه سري گزينه كه داخله دفترچه زده تويه تي وي نيست مثلا گزينه ي x.v.colour در قسمت تصوير نيست و گزينه ي ته رنگم همينطور همچنين حالت game هم قبلا بود ولي الان نيست يهو خودش رفت در قسمت تنظيمات هم گزينه هايي مثله سيستم رنگ av و ماتريس رنگ موجود نيست لطفا دوستان ديگه كه اين پنل رو دارن بگن كه ايا برايه اونا همين وضعه يا نه :41:
50 اینچ این سری در ایران وجود داره ؟
قیمت ؟
یکی از بچه ها یه پلاسما میخواد که usb بخوره و زاویه دیدش هم خوب باشه و از همه مهمتر قیمتش زیر 1 تومن باشه
مرسی
سلام
یه سوال داشتم
من یه ضبط قدیمی مال 4_5 سال پیش دارم
مخیاستم ببینم میشه صدای تلویزیون از بلندگوهای ضبط پخش بشه ؟
ممنون
سلام من هم به جمع g10 داره ها پیوستم.
مال منم R هستش ولی هنوز چون با منو هاش ور نرفتم نمی تونم بگم داره یا نه....نقل قول:
اگر رابط های ورودی ویدیو و صدا روی ورودی های 4 ام باشه ( ورودی های کنار صفحه ) و بلندگو ها از ورودی هایی که مال هندس فری هم داشته باشه ( اسم رابط رو نمی دونم لطفا یقه نگیرید) میتونی کابلش رو بخری و صدا رو اینجوری از بلندگو ها پخش کنینقل قول:
البته من بر اساسg10 گفتم