خب اگه یه بنده خدایی PSP داشته باشه که کپی خور نشده باشه , و بخواد با این برنامه ها کپی خور کنه باید کدوم هارو بریزهنقل قول:
که بازی های جدید هم بیاد.
PSP هم 3000 هست.
Printable View
خب اگه یه بنده خدایی PSP داشته باشه که کپی خور نشده باشه , و بخواد با این برنامه ها کپی خور کنه باید کدوم هارو بریزهنقل قول:
که بازی های جدید هم بیاد.
PSP هم 3000 هست.
اینها فقط کاستوم فرم ور ها هستند ، دوستمون ازمون خواستند که از کجا میشه دانلود کرد بنده لینک دادم .نقل قول:
راه های نصبش و اینکه کدومش به درد میخوره در همین انجمن ها باید جستجو شود ولی برای دانلود با لینک مستقیم همش با هم اونجا هست :11:
عزیز دل مخاطب این سوال خودم بودم :31:نقل قول:
من زیاد اطلاعایی در مورد این فریمور ها ندارم چون الان 6 ماه هست خریدم و همش 5 ساعت باهاش بازی کردم.
جدی ؟!!!!!!!نقل قول:
من چه خواس پرتی شدم این روز ها !!!!
شما نوع دستگاهت چیه ؟ فت یا اسلیم ؟ کدوم مدلش ؟ و الان روش چی نصبه ؟
اگر از سری 3000 هست که موقتی کپی خور میشه باید از همون هن استفاده کنید که گویا D3 هم براش اومده و من در بارش اطلاعات زیادی ندارم باید از علی آقا (چوری) بپرسید . در مورد هک دائمی اگر سوالی باشه بنده در خدمتم .
همش 5 ساعت :18:نقل قول:
من که به God of war و little big planet اعتیاد پیدا کردم .
تازه GTA و GT رو به کنار که جذب کننده هستند .
اشکال نداره , آب و هوا اونجا مشالا ساخته ! :31:نقل قول:
من PSP 3004 Slim دارم و الان روش 5.03 Hen نصبه.
والا با وجود Xbox و PC دیگه نمیشه سراغ PSP رفت .نقل قول:
نقل قول:
کدوم آب و هوا 2 ماهه داره برف میاد :2:
پس باید چوری شما رو راهنمایی کنه از توان بنده خارجه :31:
بچه ها مال من mhu هست،چه جوری به gen تبدیلش کنم؟
به chikhen r2؟؟؟؟
شما اول به 5.03gen-a اپدیت کن بعد هم به 5.03gen-cنقل قول:
آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03GEN
لینک gen-c هم تو پست اول هستکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3844809&postcount=26
سلام
دوستان یه PSP 1004 دستم اومده که ورژنش 3.40 OE-A هست.
باطری هم 1800
به نظر شما چجوری آپدیتش کنم که مشکلی پیش نیاد ؟؟
(خواستم ابتدا به ورژن 4.01 آپدیت کنم کنسول پس از ریست شدن 1 ساعت توی صفحه سیاه موند و فقط Please Wait... بود. باطریشو در آوردم درست شد)
ممنون