دقیقا همینطوره خود من اهل بازی نیستم و خیلی وقت بود که بازی نکرده بودم اما فقط بخاطر شماره یک بازی که خیلی جالب بود وسوسه شدم این دومی رو دانلود تا بازی کنم .نقل قول:
Printable View
دقیقا همینطوره خود من اهل بازی نیستم و خیلی وقت بود که بازی نکرده بودم اما فقط بخاطر شماره یک بازی که خیلی جالب بود وسوسه شدم این دومی رو دانلود تا بازی کنم .نقل قول:
[quote=ROOTKIT;4456401]مشکل من هم قطع کردن سر بود چون هر کاری می کردم نمیتونستم سر شون رو قطع کنم پس حالا تا صبح باید بشینیم با اره بزنیم تو کله یارو تا شاید کله اش قطع بشه ... :27:[/qنمیخواد این کارو کنی اون طرفو که اره دستشه رو بکش بعد از این اره اشو بگیر و طرف دومو از پشت با اره بکش یا از بشت شبیخون بزن بعد کلش از بدنش جدا میشه بعد میتونی درو با هاش باز کنی
اقايان يكي به من كمك كنه.تو بازي وقتي ميخواي از پشت طرف رو بكشي بايد چيرو بزني؟؟
مثلا ميخوام با امپول يكي رو بكشم L mouse رو نگه ميدارم كه درجه خشونت سفيد- زرد- قرمز ميشه حالا بايد چيرو
بزنم كه طرف رو بكشه هر دكمه اي رو ميزنم نميشه.
لطففا راهنماييم كنيد ممنون.
کلیکو ول کن طرفو میترکونهنقل قول:
اقا من كليلكو ول ميكنم هيچ اتفاقي نيمافته ميشه واضح تر بگين بايد چي كار كنم.
از پشت ميرم چپ كليك رو نگه ميدارم قرمز ميشه بعد ول ميكنم عالي ميشه.
بايد چي كار كنم يكي منو راهنمايي كنه لطفا.
من رو psp بازی کردمنقل قول:
ولی ظاهرا رو pc با کلید چپ ماوس هست
شما کلید رو بگیر و بعد ول کن
چه جوری تو بعضی بازی ها نارنجک میندازی همونجوری
باور كنيد كليد چپ موس رو نگه دارم بعد ول ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته.خسته شدم از بس نميتونم مخفيانه ادمهارو بكشم.عشق بازي به همين ادم كشتنشه.
يكي كمك كنه.جان من.
لطفا يكم سريع بدجور تو كف بازيم.
منم همین مشکلو دارم لطفا راهنمایی کنید:19:نقل قول:
نقل قول:دقیقا اینجوری عمل میکنید:نقل قول:
از پشت سر طرف مخفیانه کلیک چپ رو مگاه دارید تا علامتش ظاهر بشه بعدش ول کنید
اگه نمیشه یه کرک دیگه یا فیکس رو امتحان کنید
یه سوال
نسخه اول این بازی روی ویندوز اکس پی اجرا نمیشه؟؟؟؟