دوستان سلام
تو البوم آخرش یه آهنگ لری خونده بود اسمش چیه؟
Printable View
دوستان سلام
تو البوم آخرش یه آهنگ لری خونده بود اسمش چیه؟
تو هم بسوز ... :46:نقل قول:
به نظر من این آهنگش خیلی بهتر از تک ترک های قبلیش بود.
البته قشنگی این آهنگ به خوندن سعید برمیگرده وگرنه شعرش زیاد قوی نبود ولی در کل خوب بود.
ایرادش این بود که "کاری نمیکنی" بیش از حد تکرار میشد.
تنظیمشم قابل قبول بود ولی زیاد قوی نبود.
اگه دقت کنید کیفیت وکال و صداهای آهنگ هم در حد آهنگای با کیفیت امروزی نیس.
اما من خیلی این سبک خوندن سعید رو دوست دارم :40::40::11:
آهنگش قشنگ بود و صداش تو سبک آلبوم های قدیمش بود.
فقط یه سوال:
من تعجب می کنم.
سعید شهروز خیلی دیر به دیر آلبوم میده و زیادم کنسرت نداره.
پس چطوری نون میخوره؟
بچه ها آیا سعید شهروز شغل دیگه ای داره؟
راستش شغل اصلیش رو نمیدونم فقط میدونم یه رستوران فست فودی هم داره.نقل قول:
:46:
چه خنده دار. :31:نقل قول:
آدرس فست فودش رو نداری؟
میخوام برم ببینم CD آلبوم جون من و جون شما و معبد رو نداره؟
آخه همه سی دی هاش (+خواننده های دیگه) رو دارم جز این دو تا.
کلکسیونم ناقصه.
خیلی دوسش دارم. اگه شد چند تا عکس یادگاری هم باید باهاش بندازم.
اگه تو فیس بوک عضوی برو تو کلوب هوادارانش.نقل قول:
چند روز پیش میخواستن تو همون رستورانه قرار بزارن برن ببیننش.
میگن هر چند روز یه بار میاد اونجا :46:
به پیشنهاد احمد (charlize) رفتم دنبال کارای سعید ...
قبلاً فقط "ستاره" رو شنیده بودم و دوستش داشتم ...
اخیراً یه سایتی، یه گلچین متشکل از 21 آهنگ برتر سعید شهروز رو جمعآوری کرده بود، همونا رو گرفتم و دارم گوش میدم ...
با یه سری آهنگاش نتونستم هنوز ارتباط برقرار کنم. صداش اون پختگی لازم رو نداشت، موسیقیش هم ریتمای ترکی و ... میگرفت که نمیاومد به صداش ...
ولی چند تا کارش رو تا اینجا خیلی دوست داشتم ...
به خصوص این آهنگ "ما عاشق هم بودیم" که همین جوری داره ریپیت میشه ...
جالبه آهنگسازش مهدی یراحیه و شاعرش روزبه بمانی !!کد:http://www.4shared.com/audio/zuRKr42c/Saeid_Shahrouz_-_Ma_Asheghe_Ha.htm
چرا تا حالا پیداش نکرده بودم نمیدونم !!
شعر و موسیقی فوقالعاده خوبه ...
این تیم عالیه، باید خیلی بیشتر با هم کار کنن ...
پ.ن: دوستان من از شاعرا و آهنگسازای کارای سعید شهروز اطلاع دقیقی ندارم، ممنون میشم کارایی که سروده یا ساختهی آدمای معروف هست رو اسم ببرید ...
مثلاً کارایی که شادمهر ساخته، یا همکاریهاش با روزبه بمانی، مهدی یراحی و از این دست ...
کوروش جان واقعا تعجب میکنم شما که اینقد اهل پرو پا قرص موسیقی هستی چطور با سعید شهروز تازه آشنا شدی و اونم فقط با آهنگ ستاره :31::20:نقل قول:
البته زیاد هم تعجب نداره، متاسفانه سعید با وجود پرونده ی بسیار درخشانی که توی موسیقی و آلبوماش داشته نتونسته زیاد جلوه کنه که دلیلش بر میگرده به جاهایی که حقش رو خوردن و نزاشتن بیاد جلو و البته به نظر من خود سعید هم تا حدی مقصر هست چون تو این 13 سالی که داره فعالیت میکنه فقط 2 تا کنسرت داشته کی باورش میشه ؟ :18: و زیاد به فکر این نبود که ترانه هاش شنیده بشه اما واقعا صدای خیلی زیبا و جذابی داره.
متاسفانه با اینکه 8 آلبوم بسیار قشنگ داره که معروف و محبوب ترینش "غزلک" هست هنوز خیلی از تازه کارها هستن که از سعید شهروز معروف ترن ! مثلا سامان جلیلی یا مرتضی پاشایی یا خیلی های دیگه.
غزلک پر فروش ترین آلبوم موسیقی بعد از انقلاب بود که بالای یک میلیون نسخه فروش داشت.
خب اون موقع م زیاد اینترنت و این چیزا در دسترس نبود که همه برن دانلود کنن و نوار کاست بود :31:
بله جدیدا یک آلبوم به نام "کوچه های خاطره" مجموعه ای از 21 ترک که بهترین کارهای سعید بودن توی سایتا برای دانلود گذاشته شده. بعضی از این کارهای سعید خیلی قدیمیه، احتمالا همونایی که خودت گوش دادی و خوشت نیومده چون تنظیماش نسبت به الان آپدیت نیس خب ولی زمان خودش عالی بودن و البته هنوزم من و هر شهروزی دیگه با گوش دادن اون آهنگاش لذت میبریم.
اما آلبوم "بی خوابی" که باز از محبوب ترین آلبوم های سعید هست، فضای کاملا متفاوتی داره با آلبوم های قبلیش که "بهروز صفاریان" تنظیم کننده شه و توی کار بهروز جای هیچ شکی نیست. از شعر های زیبای "روزبه بمانی" استفاده کرده و ملودی و آهنگسازی "مهدی یراحی" و اون ترکی که گفتی خوشت اومده برای همین آلبومه، به نظرم چون تنظیمش به روز تره بیشتر با این البوم حال میکنی.
بی خوابی برای 4 سال پیشه، واقعا آلبوم مدرنیه و حتی اگه الان هم بیاد میشه به عنوان یه آلبوم زیبا روش حساب کرد.
و اما درباره ی همکاری سعید با بقیه ...
متاسفانه یا خوشبختانه سعید 7 آلبوم قبل از بی خوابی خودش رو با یک تنظیم کننده و دوست خوبش "بهنام ابطحی" ساخته. ترانه ی فوق العاده محبوب "غزلک" با آهنگسازی شادمهر و ترانه سرایی یغما گلرویی بوده.
شادمهر توی آلبوم "نقره داغ" که بعد از غزلک اومد یک ترک به نام "آسمون رویا" رو برای سعید آهنگسازی و یه قسمتی رو همخوانی کرده.
از شاعرهای دیگه م که باهاش کار کرده و من یادمه میشه به : بابک صحرابی،افشین یداللهی،محمد رضا حبیبی،افشین سیاه پوش اشاره کرد (نمیدونم افشین سیاه پوش باش کار میکرد یا یداللهی :31::31:)
الان سعید داره روی آلبوم جدیدش کار میکنه که به گفته ی خودش سال 91 میاد ولی مشخص نیست.
متاسفانه از گروه آلبوم بی خوابی فاصله گرفته و هنوز سرنوشت تنظیم کننده ها و ترانه سراهای این مجموعه معلوم نیست.
الان کار سعید خیلی سخت تر شده و باید هر دو سلیقه رو حفظ کنه !
یعنی آلبومش جوری باشه که هم طرفدارای غزلک دوست داشته باشن و هم طرفدارای بی خوابی.
چون 7 تا آلبوم قبلیش تو یه سبک بودن و آلبوم آخرش که بی خوابی بود سبکش فرق داشت.
سعید شهروز واقعا یکی از بهترین و دوست داشتنی ترین خواننده های داخل ایرانه که متاسفانه خیلی جاها حقش ضایع شده :41: اما هواداراش واقعا دوسش دارن :40::46:
وای چقد حرف زدم ببخشید :41::40::11:
ممنون مجید جان بابت توضیحات خوب و کاملت :20:
واقعاً Shame on me که این قدر دیر دارم کارای سعید رو میشنوم : دی
البته قبلاً "پسرم" و یکی دو ترک دیگهاش رو شنیده بودم، اما نمیدونستم خوانندهاش سعید شهروزه ...
نقل قول:
خوشت نیومده چون تنظیماش نسبت به الان آپدیت نیس
همین جا این مسأله رو تکذیب میکنم !! : دینقل قول:
به نظرم چون تنظیمش به روز تره بیشتر با این البوم حال میکنی.
تنظیم مدرن به هیچ وجه برای مورد پسند قرار گرفتن، ملاک من نیست ... از همون دورهای که سعید شهروز غزلک رو داده، من کارهای شادمهر (مسافر، دهاتی و ...)، بهنام صفاریان (دو رنگی)، گروه آریان و خیلی از خوانندههای اون دوره رو دوست دارم.
این دوست داشتن هم تا همین الان ادامه داشته ... در نتیجه موسیقی مدرن معیار من نیست ! چه بسا خیلی تنظیمهای مدرن دلم رو زدن از هر چی مدرنیسم و امروزیته ! : دی
اتفاقاً من با غزلک هم به خوبی ارتباط برقرار کردم ! ترکهای طعنه، غزلک و خورشید خانوم رو دوست داشتم تا اینجا (باید آلبوم رو جداگونه دانلود کنم) ...
(به نظرم شادمهر هم باید با روزبه بمانی، مهدی یراحی، فرزاد فتاحی و این نیروهای جوون کار کنه تا یه جون دوبارهای بگیره)
در مورد سعید، تا اینجا دو تا نکتهی منفی به نظرم میاد ... یکی مشکل صدای خود سعید (در آهنگهایی مثل آسمون رویا، که شاید عامل دیگهای مثل تنظیم توش تأثیرگذار بوده) و دیگری استفاده از افکته ... تو یه آهنگایی واقعاً تو ذوق میزد این افکتهای پیش پا افتادهای که روی صداش استفاده شده بود ...
اما در کل بسیار راضیکننده بوده برام ...