سلام آقا رضا
من نقد خریدم با سینما که شد 1.888 تومن ( یکماه پیش حدود 100 تومن گرونتر بوده . من تخفیف نگرفتم و فکر کنم خیلی هم بهت تخفیف بدن 5 تومن هست ! )
راستش مثکه سینما رو چند روز بعد می دم و طرف میاد 5 تومن هزینه نصب سینما می گیره ( تلوزیون رایگانه ) و چون من گفتم یکروز بیاید هردوتاش رو بیارید پس 2-3 روز بعد از خریدم ( با آماده شدن سینما ) قرار شده بیان . دیروزم نیومدن و امروز عصر قول دادن بیان !!
تمام فروشگاههایی که من سرزدم ، مشکلی با اینکه سینما رو نخوای نداشتن . بین 320 تا 330 تومنی هم کم می کردن اگر نمی خواستی و تبعا می تونستی سینمای بهتری رو بخوای و تفاوت قیمتش رو بپردازی
ولی جوریکه من دیدم بعد از سینمایی که روی b690 هست ، سینمای بعدی حدودا 100 تومنی بالاتره قیمتش ( و مثکه بلوتوث داره که جالبه اما واقعیتش اینه که من واقعا دیگه پول نداشتم . اگر یادتون باشه اولشم قرار بود تا 1.500 یه چیزی بخرم و الان درحدود 2150 خرج شده )
چرا 2150
چون 1.888 تلوزیون شد و 250 تومن میز و بماند 5 تومن - 10 تومنهایی که هزینه نصب و حمل و نقل ، سینما و میز و این چیزا شده . یه ست تمییز کننده lcd شامل مایع و فرچه و دستمال هم خریدم 15 تومن ( می خوام بگم خرج خرده ریز هم داری )
خب هنوز تلوزیون نصب نشده که من بتونم چیز بیشتر بهت بگم اگر می شد هم نمی تونستم چون باید بگم نصاب بیاد و تلوزیونهای ایران رو با ریسیور برامون بگیره و اونوقت شاید بشه در مورد کیفیتش صحبت کرد
آها اینو بگم که چرا من طرف ال جی نرفتم ؟
یکیش برمیگرده به اینکه LG سابقه خوبی پیش من نداره ! یکیشم برمیگرده به اینکه باندهای سینمای خانگیش از نظر من ( با احترام ) بشکل ویران کننده ای زشت بود و در نهایت فکر نمی کنم نه سامسونگ برتری محسوسی به LG های همرده اش داشته باشه و نه ال جی نسبت به سامسونگهای هم رده
چرا G10 نخریدم ؟
1- اینجوری که من دیدم مصرف برقش لااقل دوبرابر b690 هست ( حداقل ) و وقتی بسلامتی و میمنت یارانه های برق برداشته بشه اونوقت بنظر من 10% مصرف بیشتر هم به چشم میاد چه برسه به 110% !
یه نگاهی به فیش برقتون بندازید می بینید که مثلا نوشته . قابل پرداخت 5 تومن ، یارانه پرداختی 25 تومن !!! ( بزودی کل 30 تومنش رو باید ما بدیم ! )
2- دکورش واقعا بی روح بود ( از نظر من البته )
3- امکاناتش بسیار پایین بود ( فکر کن تصویر در تصویرم نداشت ) و همونطور که گفتم وقتی این تلوزیون وارد خونه میشه شما دیگه نمی تونی بذاریم بغل B690 و نتیجه بگیری که یکمی واضحتر پخش می کنه یا رنگاش یکم بهتره . اونجا شما می مونی و یک تلوزیونی که هرکس از در وارد میشه می گه " 1.5 دادی اینو خریدی ؟ خب می رفتی LH500 یا B690 می خریدی ... " ( هردوی اینا بدون سینمای خانگی با اختلاف 10 -20 تومن با G10 هم قیمت هستند )
البته منظور من این نیست که بخاطر حرف مردم بری خرید کنی اما من معتقد بودم که همین حرف رو خودم فردا به خودم خواهم زد . اغلب تفاوتها در تلوزیونهای همرده فقط وقتی مشخص میشه که تلوزیونها دقیقا کنار هم باشن ( مثلا من بین lh50 و lh70 با اینکه روی کاغذ مشخصات متفاوتی دارند اما با کلی دقت هیچ تفاوتی حس نکردم )
بهرحال تصویر G10 در هنگام پخش فیلم HD کمی بهتر از B690 و بطور واضحی بهتر از S10 بود . این غیرقابل انکاره اما همین G10 وقتی داشت بازی فوتبال شبکه 3 رو نشون میداد بشکل ویران کننده ای تصویرش مزخرف بود بطوری که دهن من باز مونده بود .
فروشنده می گفت شما که می خوای g10 بگیری . برو s10 بگیر حدودا 1.100 و این 400 تا تفاوت رو یک سینمای خانگی خوب پاناسونیک بردار ( شاید راست می گفت . اختلافشون روی کاغذ 400 تومن نیست . ولی من دقت کردم واقعا مشکی s10 پیش مشکی g10 بور و کمرنگ بنظر می رسید و من اگر می خواستم پاناسونیک بردارم ترجیح می دادم همون g10 رو بردارم . بازم شما می تونی روی این قضیه s10 و سینمای خانگی فکر کنی . اینجوری مشکل usb هم حل میشه خود به خود )
دیگه نمی دونم چی بگم
هر اتفاقی برام افتاده بود طی این روزها برات تعریف کردم
بازم سوالی بود من درخدمتم