-
خوب اول بايد بياي سال مالي و نام شركت را معرفي كني !
يعني روي دكمه جديد كليك كني و بعد از وارد كردن اطلاعات و انتخاب شركت ، روي دكمه انتخاب كليك كني !
و يك چيز ديگه اينكه اين تقريبا توي بيشتر نرم افزارهاي حسابداري خوب ديده ميشه :laughing:
با تشكر ـ مهدي :)
-
با سلام
موقع گزارشگيري error ميده
-
yousefyousefy جان !
سال نو مبارك !
به پي سي ورلد خوش آمدي !
خوب شما بگو چه اروري ميده ! يعني ازش عكس بگير ...
شايد مشكل از جايي ديگه باشه كه گزارش دچار خطا شده .
-
mehdi_7070 عزيز
سلام
سال نو شماهم مبارك و ممنون از تبريك ورود
اروري كه داشتم ab...hesabras.exe بود
البته من به خاطر ترس از كرك هاي ويروسي فقط hesabras.exe رو منتقل كرده بودم (از سه بخش موجود در پوشه كرك)
كه با نصب مجدد مشكل حل شد (البته قبلا هم ثبت اسناد انجام مي شد ولي گزارشگيري انجام نمي شد)
راستي اون
ms info doc
چه كاري انجام مي ده ؟
راستي معمولا ميگن براي حسابداري از نرم افزار كرك شده استفاده نكنيد(...زار وزندگيتو دست نرم افزار بدون پشتيباني نده!!!!!!!!(و..............
اگه بكاپ گيري مستمر باشه واصل نرم افزار هم در دسترس (مثل نسخه هاي قديمي رافع 6 وحسابرس 78 ونه بعضي از نرمافزارها كه فقط رو سيستم نصب ميشه -از طرف توليد كننده- وپشتيباني مي شه ودر موقع مشكل بالاجبار بايد براي نصب مجددبه توليدكننده مراجعه كرد)چه مشكلي ممكن پيش بياد؟
مگه بانصب مجدد واستفاده از بكاپ اطللاعات دوباره بر نميگرده؟؟(البته در مورد نرم افزارهايي كه فقط با يك شماره ونه هر بار يك شماره رجيستر ميشن)
ببخشيد كه طولاني شد(راستي من تخصصم حسابداري نيست وفقط از اون استفاده مي كنم)
موفق باشيد
-
بابت برنامه و كرك و آپلود ممنون بچه ها
من يه مشكل دارم با فونت اين برنامه نميدونم چه مرگشه كه هنگامي كه گروه و ... رو معرفي ميكنم در قسمت هاي بعدي فونتش به هم ريخته است
(خود برنامه فونت هاش كاملا درسته) شكل زير
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام فونتهاشو نصب كردم ولي هنوز اين مشكل رو دارم آيا فونت خاصي ميخواد يا نه
خوب بود يادم اومد يادمه روز اول كه نصب كردم مشكلي نداشتم باهاش روز بعدش به يه مشكل با اين برخوردم و هنگامي كه برنامه رو اجرا ميكردم به ترتيب سه پيغام خطا ميداد در مورد ليسنسش كه اينها هست ولي بعد دوباره نصب كردم درست شد ايا ميشه اعتماد كرد به اين برنامه يا نه
-
سلام
اگه امكان داره دوستان 1 بار ديگه فايل رو براي دانلود بذارن .
ممنون
-
-
سلام
اگه امكانش هست دوباره آپلودش كنيد .
ممنون
-
-
:blink: آقا محبت كنيد دوباره يك لينك مستقيم سالم بذاريد ما هم دانلود كنيم :blush: