با سلام و عرض خسته نباشید میخواستم بدونم که ایا شما کسی رو میشناسید یا دیدید که 3 ماه یعنی 180 تا این قرص و مصرف کرده باشه ولی مثل من بهتر که نشده هیچ بدتر هم شده باشه ومدام جوش بزنه با تشکر
Printable View
با سلام و عرض خسته نباشید میخواستم بدونم که ایا شما کسی رو میشناسید یا دیدید که 3 ماه یعنی 180 تا این قرص و مصرف کرده باشه ولی مثل من بهتر که نشده هیچ بدتر هم شده باشه ومدام جوش بزنه با تشکر
با سلام و عرض خسته نباشید میخواستم ببینم ایا شما کسی رو میشناسید یا دیدید که مثل من قرص راکوتان و 3 ماه مصرف کرده باشه و بهتر که نشده هیچ بدتر هم شده باشه و مدام جوش بزنه.با تشکر
چرا سوالهای من نشان داده نمیشود
بله
...................
با سلام و خسته نباشید کسی رو میشناسید که مثل من 3 ماه قرص راکوتان و خرده باشه ولی بهتر که نشده هیچ بدتر هم شده باشه
ممنونم من کارمند دفتر هواپیمایی هستم اگر امری داشتید در خدمتم. 09126760410:11:ببخشید خیلی اذیتتون کردم
ببخشید یک سوال دیگه اینکه شما اصلا تو زمینه پزشکی تخصص دارید؟
توي پيغام خصوصي جواب دادم...
سلام من رفتم پیش دکترم دیروز . شما گفتید پست بدم ازمایشهام هم بردم گفت روزی 1 عدد بخورم همراه با اریترومایسین و پردنیزولول تو رو خدا اگر امیدی نیست لا ا قل شما بهم راستشو بگید وضعیت روحیم داغونه.:41:دکترم هم تعجب کرده که چرا تا الان جواب نداده
من نمیدونم چه جوری باید جبران کنم اینقدر مزاحمتون میشم و اذیتتون میکنم