از من میپرسید میگم همش مذخرفه.
رد یابی آی پی چیزی نیست که در ایران بخواد اتفاق بیفته. من همیشه از نظر IP خیالم راحت هست. تنها از چیزی که میترسم اینه که یا اسم اصلیم رو تو اینترنت بذارم یا ایمیل, یا یکی از مشخصات اصلی خودم رو. در این صورت احتمالش هست که بتونند پیدا کنند.
چه بسا اگر همین الان, نام کاربری من تو پی سی ورلد رو یه سرچ تو گوگل کنید, اطلاعات خیلی زیادی میتونید پیدا کنید. شاید حتی آدرس محل زندگی من رو هم بتونید پیدا کنید.
به نظر من تنها راهی که بشه از طریق IP شما رو پیدا کنند اینه (البته منظورم تو ایران هست من جاهای دیگه رو نمیدونم):
1: اول از همه IP شما رو بدونند که چی هست (فرض بگیریم IP شما رو شناسایی کردن).
2: باید پیدا کنند که این IP رو کدوم شرکت ISP استفاده کرده.
3: میرن همون شرکت, یک log از تعداد کسانی که از اون IP استفاده کردن رو میگیرن + نام کاربری اونها رو (البته منظورم برای شرکت های ارائه دهنده ADSL هست). مثلا میگن در چه ساعتی, این IP به فلان کابر و فلان کاربر با این مشخصات Assign شده.
4: نام کابری کسی که اون IP حداقل یک بار براش Assign شده رو در بانک اطلاعاتی خود همون شرکت, پیدا میکنند. که مشخصه, آدرس, تلفن, نام حقیقی شخص و ... به دست میاد.
5: بقیه کارها هم با پلیسه که بفهمه کدوم یک از این اشخاص, اون شخص مورد نظر هست.
پس نتیجه گیری من اینه: اگر شما از دایالاپ و کارت اینترنت برای اتصال به اینترنت استفاده کنید, ردیابی شما غیر ممکن خواهد شد. مگر اینکه یک بار به پشتیبانی اون شرکت زنگ زده باشید (که مثلا بگید این کارت چرا مشکل داره). اون وقت باز هم ممکنه شما رو پیدا کنند.