لپ تاپ نمیشه برد؟ :دی
لپ تاپ نمیشه برد؟ :دی
ایشون میگه 19 تا زیاده. شما میگی یکی دیگه بگیره؟ :31:نقل قول:
دوستم صنایع غیر انتفاعی ایوانکی قبول شده. به اون 18 تا دادن.
من هم 5شنبه تازه میرم برای ثبت نام. :41:
ایول... واقعا میشه؟نقل قول:
بعضی ها هم هستند میخان معدلشون بالای 17 بشه که بدون کنکور برن ارشد
من نمیدونستم. :دی
همه ی ترم ها بالای 17 باشیم؟
بچه ها لباسهای نو بپوشید.... :دی
ولی من 5 سال دانشجو بودم...1 سال دیگه هم میخوام دانشجو بشم!
هرکی سوال داره بپرسه از خودم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راست میگه!باهاش موافقم!
مدرسه که نیست ! همه چی میتونی ببری ! سیگار هم میتونی ببری ! ولی مثلا تو محیط دانشگاه نمیتونی سیگار بکشی ! فقط میشه همراهت باشه !نقل قول:
خود استاد معرفی میکنه . از دانشجویان سال بالایی هم میتونی بپرسی .نقل قول:
سلام بابا بزرگا
من تو دبیرستان معدلم همیشه 18 یا 19 بود . حالا هم دوست دارم معدلم همین قدر بشه
من رشته برق قبول شدم اگه میشه بگید چه کار کنم چطور درس بخونم تا معدلم تو 8 ترم همین قدر بشه
ممون از بابا بزرگا
راستی اگه میشه برای کارشناسی ارشد هم یه راهنمایی کنید که بیشتر جزوه استاد رو بخونیم یا
کتاب .
برای این که برای ارشد اماده شیم از کی باید جزوه هایه پارسه رو بخونم ؟ و از ترم چندم برم کلاس هایه پارسه ؟
اصلا جزوه هایه پارسه به درد می خوره ؟
بچه ها منم چنتا سوال عجیب دارم :دی :
1- تو برنامه ای که به من دادن ، مثلا نوشته فیزیک پیش ،11:30 تا 13:15 بعد زیرش نوشته (هفته فرد ) : 13:30 تا 15:15 ، خوب این یعنی چطوری کلاس برگزار میشه ؟ یعنی یک هفته از 11:30 تا 15:15 هستیم و یک هفته فقط تا 13:15 ویا یعنی یک هفته زمان این یکیه ، هفته بعد اونیکی ؟! :دی
2- آیا صلاح هست که مثلا وقتی ساعت 9 تا 11:30 کلاس داریم و کلاسهای بعدی از ساعت 2 شروع میشن ، تو دانشگاه بمونیم ؟! :دی
3- کارت غذای ما رو از هفته ی سوم میدن ، تا اون زمان چه کنیم ؟! :دی
4- من روز اول چون درس عمومی دارم ، تویه یه دانشکده ی دیگه (انسانی) باید برم ، حالا تابلو نشه ! من نمیدونم تو کدوم کلاس و طبقه برگذار میشه ، از کجا باید بفهمم ؟! :دی
منکه فک نمی کنم این مورد ضروری باشه:31:نقل قول:
1_یعنی 11/30 تا 13/15 رو که هر هفته باید بری.ولی اونی که نوشته هفته ی فرد رو یک هفته درمیون باید بری.نقل قول:
2_از چه لحاظ صلاح باشه؟ بستگی به مسیرت داره که چقدر دور باشه.اگه میخوای میتونی وایستی.
3_ کماکان باید دعا کنید!
4_ساعت درسها + شماره کلاس هارو روی برد میزنن.