بچه ها من میگم ایجور فیلم ساختن ها یه سیاسته برای تحریک جوانان به ازدواج, چون سن ازدواج تو ایران رفته بالا بخاطر همون!!!
چون ایران دیگه داره زیادی تو جاده ی درام عاشقانه وارد میشه؟! (مگه نه)
Printable View
بچه ها من میگم ایجور فیلم ساختن ها یه سیاسته برای تحریک جوانان به ازدواج, چون سن ازدواج تو ایران رفته بالا بخاطر همون!!!
چون ایران دیگه داره زیادی تو جاده ی درام عاشقانه وارد میشه؟! (مگه نه)
حال کردین؟ داره عین دومین پیشبینی که کردم میشه.از این بابت به خودم میبالم.:11:نقل قول:
آخه اين بهزاد با اين هيكلش رفت پيشه اون دو تا غول چي كار؟
اين روشنك چقدر اين رامين و ضايع ميكنه.
منکه هر وقت بیکار باشم میشینم میبینمش.
شما هم همین کارو بکنین :31:
من که تازه دیشب این سریالو دیدم، همش قیافه روشنک و یلدا و مهتابو قاطی میکنم، چرا هر سه تا یه شکلن:31:، لطفا یکی به من بگه این سه تا چه نسبتی با هم دارن و رامین هم با خانواده اصلی (فروغ و جهان) چه نسبتی داره؟
روشنگ و مهتاب خواهرن
رامین هم دوست بهزاده
خودمونيم از اين شخصيت فيلم دلنوازان بهزاد خيلي متنفر هستم
يك آدم مغروره نامرده زير قول بزنه از دماغ فيل افتاده هست
من تا اينجا نگاه كردم ولي به خاطر اين شخصيت فكر نكنم ديگه نگاه كنم
اصلا در كل سريالها به اين قالب در اومدن كه بدبختي غم و اتفاقهاي بد رو نشون ميده
يكي نيست به اينا بگه آخه ما تو زندگي روزمره از اين دست مشكلات زياد داريم حداقل يك فيلم طنز مثل مسافران يا يك فيلم كه دل ادم رو نسوزونه رو بزارن چون تو دنياي واقعي به حد كافي دلا داره ميسوزه حداقل تو دنياي مجازي سينما ديگه نسوزه
حالا چون از بهزاد بدم اومده فكر نكنيد من دخترم نه بابا پسرم ولي از نامردي متنفرم
یعنی هیچ وقت یه پسر نمی تونه از یه پسر دیگه بدش بیاد؟نقل قول:
دوست عزیز ...نقل قول:
آخه مثلا" این روشنکه با اون مهتابه خواهرن...در واقع بخاطر گریمشونم هست که شبیه همن...:8:
رامین هم دوست بچگیای بهزاده... و خاطر خواه روشنکه والبته در ظاهر باش کل میندازه...:21:
بهزادم پسر عمه مهتاب و روشنکه...:10:
دیگه...
یلدا هم چون عکس ستایش(همون دختر گمشده فروغ تو بیست و چهارسال پیش) رو توی جعبه جواهرات مامان آلزایمریش دیده بود با این خونواده تماس گرفت ولی وقتی آزمایش دادن جوابش درست ازآب درنیومد...:13:
در واقع قراربود یلدا ستایش بشه که البته نشد...(شانس این بهزاد که از دست مهتاب نجات پیداکرد...:5:)
ای بامرام...:20:نقل قول:
اگه با مسافران حال میکنی بپر تو تایپکش یکمی اونورتره یه پست نظر بزن...:8: