یعنی سیمبین تاچ چنین قابلیتی را نداره که گالری را جداسازی کنی.........؟؟؟؟؟؟؟
اگه این طور باشه خیلی بده یعنی در واقع مانند همان سیمبینی که روی گوشی های دیگه(ان96 یا ان95 یا ان82........)هست.درسته؟
Printable View
یعنی سیمبین تاچ چنین قابلیتی را نداره که گالری را جداسازی کنی.........؟؟؟؟؟؟؟
اگه این طور باشه خیلی بده یعنی در واقع مانند همان سیمبینی که روی گوشی های دیگه(ان96 یا ان95 یا ان82........)هست.درسته؟
شما که با سیمبین 3rd کار کردی 5th هم دقیقاً همونه ولی به جای دکمه لمسی شده :دی
دوستان من چه کنم؟
از طرفی ان97 را به دلیل امکانات زیادی که داره دوست دارم از طرفی هم تاچ پرو2 و ایکس1 و ایکس2 هم مد نظرم هستن.........
n97 چه امکانات زیادی داره که اون 3 تا ندارن؟
میخوای پرو 2 و ایکس 2 رو ول کنی بری دنبال n97؟!!!نقل قول:
اشتباه نکنی یه وقت....
درسته چرا پرو 2 نمیگیری
حالا x2 که نیومده نمیشه نظر داد ولی از n97 بهتره
دوستان دیگری هم گفتن که ویندوز موبایل بهتره ولی هر چی با خودم فکر میکنم نمیتونم از فکر ویندوز 7 که در اینده میاد را بزنم.........ان97 سیستم عاملش در حال پیشرفت میباشد و برنامه های زیادی که با سیستم عامل ان97 سازگاری دارن در اینده بسیار زیاد میشن ولی با امدن ویندوز 7 ویندوز 6 برکنار میشه......
منم دوست ندارم بلایی که برسر پی1 خودم اومد بر سره گوشیه جدیدم بیاد......
نقل قول:
uiq پشتوانه ای بزرگی نداره .. در حالی که وین موبایل بزرگترین غول نرم افزاری دنیا پشتشه ... خیالت از این بابت راحت .. مایکروسافت میخواد رو وین موبایل سرمایه گذاری کنه و وین موبایل رو رها نمیکنه !
حالا ویندوز 7حدودن ممکنه تا کی بیاد؟
شما که میخواهی گوشی بخری و به ویندوز موبایل 7 هم به راحتی آپگریدش کنید یک یا دو ماه هم صبر کنید و htc hd2 رو بخرید که 4.3 اینچ ال سی دی و سی پی یو 1 گیگاهرتز و امکانات عالی داره که یکی از امکانات عالیش همون تاچ خازینش هست که قراره برای اولین بار روی وین موبایل باشه.نقل قول:
دوستان دیگری هم گفتن که ویندوز موبایل بهتره ولی هر چی با خودم فکر میکنم نمیتونم از فکر ویندوز 7 که در اینده میاد را بزنم
در ضمن میتونی برای اطلاعات بیشتر به اینجا هم سر بزنی:
کد:http://www.gsmarena.com/more_specs_and_photos_for_htc_touch_hd2_emerge-news-1157.php