:27:
دو چیز جالب توو این جمله :
1-آیفون فقط بازی و برنامه شه که مطرحش کرده
2-تازه برنامه و بازی هم چندان مهم نیست که فکرشو بکنیم
چند تا بازی واسش اومده؟ حالا فرض بگیریم بازی هاش با همون کیفیت 3G باشند تازه! (نگفتم 3GS چون اگه برنامه نویسا از قدرت 3GS همونقدر استفاده کنند که از 3G استفاده کردن , 3GS به راحتی آب خوردن 3G رو میزاره توو جیبش)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
----
1-البته درسته فقط بازی و برنامشه که مطرحش کرده ! منم همینو گفتم
فعلا که هنوز نیومده بازی اتومبیل رو در یکی از همین فیلمهای یوتوب داشتن با شتاب سنج بازی میکردن ولی قطعا بهترین بازیها به زودی براش میاد !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
رم و سی پی یو ی 3GS چطور؟!
بحث اینجا سر مقایسه این با 3GS هستش ! کسی نگفت 8910 گوشی ضعیفیه اگه پست قبلی منم بخونی میبینی من گفتم الان بهترین گوشی واس ما اول آیفون بعد 8910 ! یعنی گوشی بهتر از این دو تا فعلا نیست !
اگه خونده باشید رم و cpu یکسانی دارند حتی cpu هر 2 تا cortex 600 هستش ! و البته 8910 چیپ ست گرافیکی جدا هم داره ...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هنوز سامسونگ با کلی زور تونست بعد دو سه سال یه تاچ بزنه نصف قابلیت تاچ آیفون :27: حالا حساسیت شاید همون , مولتی تاچ ... :19::27:
خوب اصل مطلب حساسیته که حساسیتش خوبه ... و مولتی تاچ بودن هم از نظر من زیاد مهم نیست ... حالا همزمان 2 تا کلیک میشه کرد که چی بشه ! کاربردش کمه ...
----------------------------------------------------------------------------------
از مک کم نمیاره؟ :21: در ضمن جاوا هم فک کنم اندازه ی سیمبین بازی و برنامه داشته باشه پس تعداد بازی و برنامه سیمبین چندان چشم گیرم نیست
به اندازه ای که برای ما ایرانیها کاربرد داره نه کم نمیاره ... اگر شما فوق العاده حرفه ای هستید با یک تفاوت فاحشی هم بازم روبرو نیستید
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مقایسه با آیفون سفید که کاملا ضایع ست , البته ببخشید ! از پشت که شبیه دوربین عکاسیه تا گوشی , وقتی داریم صحبت میکنیم یکی فکر میکنه یه دوربین عکاسی رو گرفتیم روی گوشمون ! قیافه ی کلی و اندازه شم فک کنم همین فروم کافی باشه واس دیدن نظر هایی که بهش میگن گوشت کوب :5:
البته قیافه زیبایی داره و من نمیخوام مقایسه کنم ... چون سلیقه ای هستش
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PSP قبلی که به آیفون قبلی باخت :27:
کد:
http://mobilestan.net/showthread.php?t=74118
حالا ببینیم PSP جدید با 3GS جنگشون به کجا میرسه ... :5:
خوب ببازه ! در عوض قیمتش هم کمتر از یک سوم هستش ... و البته تفاوت زیادی هم نیست
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن : در ضمن این 900 تومن 3GS 16GB اینجوری نمیمونه میاد پایین , همونطور که توو یه مدت خیلی کوتاه از 1100 اومد به 900 !!! فک کنم تا 700 جا داشته باشه واس پایین اومدن که میاد !