باز هم يه سوژه ی تكراری ... خانواده فقير هستند و دختر خانواده ميخواد اين وسط فداكاری كنه و با يه آدم پولدار ازدواج كنه
پسره هم قاطی ميكنه ميره دزدی ... اما خداروشكر اون عتيقه ( 5 خورشيد ) فكر كنم تا يه حد اين داستان كليشه ای رو تغيير بده
Printable View
باز هم يه سوژه ی تكراری ... خانواده فقير هستند و دختر خانواده ميخواد اين وسط فداكاری كنه و با يه آدم پولدار ازدواج كنه
پسره هم قاطی ميكنه ميره دزدی ... اما خداروشكر اون عتيقه ( 5 خورشيد ) فكر كنم تا يه حد اين داستان كليشه ای رو تغيير بده
فک نکنم چیز جالبی بشه، سر کاریم.طنز هم که نیست!
دق کردیم!
گل گفتی...:33:نقل قول:
راستی زمان جنگ این همه انار بوده:31:!!شایدم بوده!!:13:
جالبه بمب میزنه درست توی همون خونه سوژه ! درست سقف انباری پر عتیقه ! حالا همه اینا به کنار ، این عتیقه ها چنان چیده شده و مرتب بودن که انگار نه انگار یه بمب خورده وسطشون ! طرف راست میگفت واقعاً معجزه خداوند بوده .
راستی من تو یه چیزی شک دارم؛ اون زمان "باحال" و "حال میده" جزء اصطلاحات رایج بودن که این همایونه هی میگه؟
اين كه چيزي نيست !!! وقتي انوش داشت رانندگي ميكرد بيرونو يه نگاه مينداختي سي تا بيلبرد تبليغاتي لوازم خونگي و ... ميديدي !!!نقل قول:
اصطلاحاتش رو ولش کن......همایون خط ریشش مثل الان هست... آورده پایین پاییننقل قول:
راستی من تو یه چیزی شک دارم؛ اون زمان "باحال" و "حال میده" جزء اصطلاحات رایج بودن که این همایونه هی میگه؟
امروز هم هنوز سال 64 هستش؟؟؟
به نظرم خوبه برای بازسازی دهه های 50،40 و 60 ایران هم یه شهرک سینمایی بسازن، چون در طول سال به مناسبتهای مختلف سریالهای زیادی با حال و هوای اون دورانها میسازن که همیشه تو باورپذیر از آب درآوردن اون محیطا مشکل دارن. با توجه به اینکه محیط زندگی ما هم هر دهه که میگذره زمین تا آسمون با دهه قبلش فرق فوکوله.
این تا اینجای کار؛ بعدش می مونه سر و وضع آدمای داستان و وسایلشون و طرز حرف زدنشون که توی همین موارد هم بیشتر از اون مورد اول مشکل دارن که فکر کنم این، عدم آشنایی نویسنده ها و کارگردانها با حال و هوای زمانی اثریه که میسازن؛ خب اگه نمیتونن مجبورن برن به گذشته؟
تازه یکی از دوستان میگفت چرا داستاناشون در آینده نمیگذره!:27:
بابا بچه ها باز توقعتون رفت بالا از صدا سیما ها وقتی صاحب صدا سیما رستگاران رو شاهکار و تحول عظیم در سریال سازی میدونه
دیگه اینم سریال طنزشونه دیگه..