از اونجایی که تاپیک منو به علت تکراری بودن بستن (گریه :sad: :sad: )از این به بعد این جارو تاپیک خودم فرض میکنم. خوب اشکال نداره باید به قوانتن پایبند بود تا اخرین قطره خون(اوهوع جو گرفتم) .پس من هم با اجازه بزرگترها مطالبمو به اینجا منتقل میکنم.
--------------------------------------------------------------------
SP:DOUBLE AGENT به معنای مامور یا جاسوس دو جانبه می باشد. این سری بازیها از روی رمانهای نویسنده معروف داستان های جنایی Tom Clancy
ساخته میشود مانند GHOST RECON و RAINBOW SIX .
این بازی در سبک اکشن مخفیکاری جای میگیرد.در بازی جدید همه چیز تغیر کرده و سم فیشر کمتر از دید در شب استفاده میکند و گیم پلی بازی جذاب تر از قبل شده.
بازی در مکان های مختلفی انجام می شود مانند زندان و کینشازا و شانگهای و.... . در بازی هیچ شخصیتی مانند دیگری نیست و برای نرمی بیشتر کاراکترها از Motion) Capture) استفاده شده.
منکه به شخصه برای بازیکردن ان لحظه شماری میکنم.
----------------------------------------------------------------------
در این بازی شما از نظر تصمیم گیری کاملا ازاد هستید و بازی بیشتر حال و هوای یک فیلم سینمایی را دارد.این بازی توسط یوبی سافت مونترال ساخته شدهو هم زمان برای PC , X360, Xbox, PS2, GAME CUBٍEٍ عرصه خواهد شد.
طراح این بازی کریس اسمیت و تهیه کننده ان جولیان گرایتی می باشد.این بازی از گرافیک و گیم پلی نسل اینده بهره میبرد و بخصوص روی PC و XBOX360.
(اووف خسته شدم چقدر حرف زدم)