نقل قول:
به خدا من دارم فارسی مینویسم .
شما میگی که حجم بالای بلوری باعث افزایش گرافیک میشه ، اول این رو ثابت بفرمایید لطفا .
منم ترکی نمی نویسم ! اون جمله ای که من گفتم بلوری باعث افزایش گرافیک میشه رو به من نشون بده !
اتفاقا چون با 3dmax آشنایی دارم تا حدودی و هم کارهای رندرینگ رو انجام دادم ؛ اصل پیچیده شدن رندر بر می گرده به همون تعداد مش ها و اگه بدون تکسچر بی کیفیت بخوایم رندر بگیریم خیلی سریع تر کار انجام میشه
نقل قول:
همچنین شما مشخصه که پست های بنده رو درست نمیخونی ، اول از همه اینکه Ps3 بازی که حجمش 50 گیگ باشه نداره ، دوم اینکه براتون نوشتم که تکستچر ها + صدا ها + مش های سه بعدی + دموها باقی حجم بازی رو تولید میکنند .
منظور بلو ری دولایه هست که حالا مهم نیست دقیقا چند گیگ یه بازی حجم داره
بحث رو منحرف نکنیم بحث از این شروع شد که من گفتم فشرده سازی توی ps3 کمتر هست
نقل قول:
من فکر میکنم شما همین اطلاعاتی رو هم که داری از خوندن مجله هایی که توی ایران منتشر میشه بدست آوردی و یحتمل این رو نمیدونی که مقالات اونها رو یک عده از افرادی مینویسند که هیچ دانشی نسبت به چیزی که مینویسند ندارن و فقط حدسیات و فانتازی های خودشون رو مینویسند .
کدوم اطلاعات ؟
یه بار بنده منطق و تفکر شما رو دیدم قبلا : " شرکت های سازنده ی کنسول خودشون کاری می کنن که کنسولشون کرک بشه ! "
این یکی از منطق های شما بود که بار ها هم با هم بحث کردیم دیدم شما وقتی غرورت نمی زاره واقعیت رو قبول کنی منم دیگه اون بحث رو ادامه ندادم
نقل قول:
همین الان تست های مختلف گرافیکی هستش که گرافیکش هزاران برابر از 360 و Ps3 بالاتره و حجمش همش چند مگه تکستچر هم نداره ، شما هیچ کدوم اینها رو ندیدی یا دنبالش نیستی مشکل من نیست .
باز هم تناقض
اگه چند مگ باشه پس هیچ فشاری به پردازنده های گرافیکی کنسول نمیاد
نقل قول:
شما مثلا شنیدی فرمت های تصویری فشرده کیفیت کمتری داره اومدی این رو تعمیم دادی به کل داستان گرافیک چه ریل تایم و چه پری رندر ، ولی داستان اینطوری نیست عزیزم . فشرده بودن محتوای یک دیسک هیچ ربطی به عملکرد یک مشت کلاس و تابع نداره .
یک رندر انجین چه فشرده بشه چه نشه حتی اگر یکی از توابعش هم نباشه درست کار نمیکنه ، این داستان تکستچر رو هم بنده با مثال برات نشون دادم و مشخصه که شما اصلا نخوندی و فقط میخوای ساز مخالف بزنی چون طبق فرهنگ بسیار بسیار در به داغونی که امروزه توی ایران مد شده ، مخالفت کردن بدون دلیل نشان از سواد بالا داره !!!!
اول از همه بگم که شما هم پستای منو نمی خونی ! توی جمله ی آخر گفتم ای کاش بازی سازی بلد بودم تا این قضایا رو بیشتر بلد می بودم در نتیجه بنده ادعا ندارم که همه چیزو میدونم ، مثل بعضی ها هم نیستم که بترسم یکی بفهمه اطلاعاتم تو یه زمینه کمه ، بحث بازی سازی و این چیزا کم الکی نیستش و یه بحث تخصصیه
باز هم کلا شما اصلا دلیل این همه یحث رو نفهمیدی ، و همش از همون اول یک سری حرفا رو تکرار کردید
من گفتم سازنده ها دستشون به نسبت خیلی باز تره تا محتویاتی که می خوان در یک دیسک بلو ری بگنجونن بعد شما این حرف منو تعبیر کردی که من گفتم حجم بیشتر مساوی با گرافیک بیشتر
کلا ولش کن عزیز ، یه بار قبلا تجربه بحث با شما رو داشتم نتیجش رو دیدم دوباره حال نمی کنم یه کار تکراری رو انجام بدم