سلام. من داشتم FIFA 2006 بازی می کردم یادم نیست چه تیمی بودم ولی توی اون بازی تیم حریف هرچی توپ رو به اوت میزد میپرید بالا و داور گل حساب میکرد:18:.تیگه چنین اتفاقی نیفتاد.
Printable View
سلام. من داشتم FIFA 2006 بازی می کردم یادم نیست چه تیمی بودم ولی توی اون بازی تیم حریف هرچی توپ رو به اوت میزد میپرید بالا و داور گل حساب میکرد:18:.تیگه چنین اتفاقی نیفتاد.
من تو فيفا 9 بازي ميكردم افسايد داداشم رو گرفت ولي به جايي اينكه توپرو به من بده از جاي افسايد بدون مدافع و فقط دروازهبان
داداشم شوت كرد و گل.2 بار اتفاق افتاده...
عجیب ترین صحنه صحنه ی زیر بودکه توی بازی crysis warhead بود داشتم رو زمین راه می رفتم دیدم پرواز کرد!:18:و بعد رفتم تو کوه تصویر دوم پیش اومد!:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داشتم فیفا 07 بازی میکردم کرنر شد سانتر کردم بازیکنم توپو زد نزدیک پرچم کرنر بعد که اوت شد داور گل حساب کرد !!!!!!! :دی
بازی فینال لیگ قهرمانان رئال و منچستر 1 - 0 عقب بودم دقیقه 70 - 75 این اتفاق افتاد آخر هم 3 - 2 بردم :دی
چه خاطراتی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
عجیب ترین صحنه تو C&C:Zero Hour بود برا من که من کل زمین بیس داشتم دیگه جا کم داشتم رفتم تو بیس اون بیس ساختم کل مپ رنگم (سبز) بود
این کامپیوتر خیلی گاوه
6 تا هارد آرمی نتوست منو بزنه
من GLA Stealth بودم
تو شاهزاده ايراني يه بار پرنس تو بازي به زنه گفت خره يه بار زنه رو زمين بود پرنس دستشو خواست بگيره بلندش كنه زنه محل نداد و پرنس ضايع شد جلوترز نه برا بلند شدن خواست دست پرنسو بگيره پرنس توجه نكرد و طلافي كرد.
این مزخرفات دیگه چیه که میگین؟ 90 درصد اینا باگه؟ آخه باگ رو که نمیشه صحنه جالب به حساب آورد؟
دوست عزیز از همون اولم قرار بود همه ی صحنه های عجیب رو بزاریم تا دوستانم برن پییش ! حالا میخواد این صحنه باگ باشه ، یا داستان بازی باشی و یا هرچی ....نقل قول:
این مزخرفات دیگه چیه که میگین؟ 90 درصد اینا باگه؟ آخه باگ رو که نمیشه صحنه جالب به حساب آورد؟
خاطه ما هم واسه عهد تیر کمون شاهه........مربوط به بازیه آی جی آی 2 میشه..دیدیم دو روز بعد از اینکه بازی رو گرفتیم رفیقم تمومش کد ما هم مشکوک شدیم...فهمیدمیم کیبرد رفیقن مشکل داره...و با زدن پرینت اسکرین ...میره مرحله بعد خلاص ما هم کیبردش کش رفتم ...وتوی یه ساعت قال قضیه رو کنیدم......