یه چیزی که اینجا کاملا به چشم میاد رقابت فن بوی های دو برند سامسونگ و سونی اریکسونه که این خصیصه هم قبل از زدن این تاپیک تو بقیه ی فرم ها وجود داشت
و همه ی این افراد هم از قبل معلوم هست که طرفداره کدوم برند هستن و بیشتر دارن از برند خودشون دفاع می کنن تا این دو محصول و هیچ کس هم بی طرف نیست و تو صحبت های همه هم تعصب دیده میشه (حتی خودم که البته سعی می کنم اونو تا جایی که میتونم از بین ببرم)
مثلا تو جوابی که به آقا امین گل زدم ولی بعد ایشون اونو نظر شخصی دونستن و بعد هم آقای گل محمدی دوباره اونو برسی کردند ولی آقا علی از 13 موردشون یدونه هم کم نکردند(یعنی تو هیچ کدوم از 2 توضیح حتی یکی هم براشون قابل قبول نبوده که کمی دور از باوره و نشون میده خود ایشون هم دارن شدیدا با تعصب حرف می زنن در حالی که من 2چند تا از مشکلات ایشون رو قبول کردم البته نمی گم تعصب ندارم
اگه دوستمون هم جواب من به شما رو نقل قول کردن در واقع خواستن یه اشاره ای به توضیح من در کنار توضیح خودشون اشاره کنن تا کار من ضایع نشه
تو توضیح هم هم اگه چیزی رو مطمئن نبودم(نه اینکه نمی دونستم) یا مطرح نکردم یا بهش اشاره کردم که امنیا دارها هم نظرشونو بگنتا از تعصب دور بشه نه اینکه شما ازش سواستفاده کنی و بگی ایشون نمی دونه یا نظر شخصیشو گفته
اینجا کسی به شما بی احترامی نکرده بود تا زمانی که خود شما به بقیه توهین کردین و اونا رو محتاج تشکر(در حالی که بحث و موضوع گلگی چیزه دیگه ای بود) یا متعصب دونستین
اگه خودت بتونی بدونه تعصب به پستای قبل نگاه کنی متوجه میشی خیلی بیشتر میشه این مورد رو تو حرفای خودتون و دوستای فن بویی پیدا کنین
تو یه نگاه سرسری به راحتی میشه دید پستای طرفدارای SE خیلی از پستای سامسونگی ها بلند تره که دلیلش سعی این افراد به توضیح دقیق و کامل به ایرادات گرفته شده توسط شماست(که بعد نظر شخصی و باتعصب دونسته می شه اونم بدونه هیچ دلیلی) اونوقت شما میای با یه خط یا کمتر همشنو زیر سوال میبری اونم بدون هیچ دلیلی و به شدت تحت تاثیر تعصب انگار که اصلا اون پستارو نخوندین البته اینم بگم که تو پستای دوستان سامسونگی هم مطالب مفید کم نبود
دوستان ،هم اونایی که سامسونگین هم اونایی که طرف سونی اریکسونن بهتره این بحث تموم بشه و همه با هم سعی کنیم این مقایسه به بهترین تبدیل بشه و از آقای گل مهمدی هم می خوام اون مواردی از اشتباه که تا اینجا مشخص شده مثل ماجرای سوکت 3.5 تو پست اول برطرف بشه
یه ادیت برا بند 1 میزارم تا روش بحث بشه و وقتی همرو رازی کرد تو پست اول قرار بگیره
ابتدا از صفحه تصوير شروع ميكنم
صفحه Xperia 3 اينچ هست و با رزوليشن 800*480 WVGA
و صفحه Omnia 3.2 اينچ هست با رزوليشن 400*240 WQVGA
هر دو لمسي از نوع TFT مقاومتي ميباشند
اندازه ی صفحه ی امنیا 2.0 بزرگترهاما در رزوليشن xperia 4 برابر Omnia هست و اینکه کدوم یکی از این دو مورد مهمتره سلیقه و نیاز کاربر مشخص میکنه
اوني كه مشخصه اينه كه كيفيت تصوير xpeira بخاطر وضوح زياد بالاتر خواهد بود و نه تنها از امنيا بلكه از خيلي از گوشيها بهتره و مانیتور این محصول از لحاظ تراکم پیکسل جزو بهترین ها تو وسایل پورتیبل به شمار میاد
در زوليشن بالاتر فيلمها با وضوح بيشتري نمايش داده ميشوند همچنين برنامه ها و گيمها ... و در اندازه ی بزرگتر امنیا اونارو 0.5 سانت از قطر بزرگتر میشه دید البته از لحاظ رویت جزئیات اکسپریا(با وجود سایز کوچکتر)بهتر از امنیا ظاهر میشه
گردش در اينترنت در اکسپریا راحت تر خواهد بود چون فضا و جزئیات بیشتری نمايش داده خواهد شد و در امنیا باز هم سایز بزرگتر مانیتور به چشم میاد
در مورد اسناد و فايلهاي PDF هم همينطور که البته به سلیقه ی افراد برمی گرده
البته در امنیا بزرگ بودن صفحه هم خودش حسن بزرگيه چون آيكونها و ابزارها بزرگ ديده ميشوند و كارو راحت ميكنند
نتيجه : اينكه بزرگتر بودن صفحه مهمه يا بالا بودن رزوليشن در وحله اول برميگرده به سليقه هاي اشخاص ولي چون صفحه امنيا فقط دو دهم اينچ بزرگتره ،در كل صفحه xperia بهتر خواهد بود.
بازم بگم این رو فقط گزاشتم تا هم بحث عوض بشه و به یه سمت مفید بره هم با بحث رو این متن نظر همه روش دخیل بشه ،نه اینکه عین این تو پست اول بره (چون ممکنه توش رگه هایی از تعصب باشه که باید با کمک هم تا حد ممکن از بین بره)
ممنون