وايسيد ببينم ...
يا من دارم اشتباه مي كنم يا شما ها ....
Ep43 گرفتم ، نه p43 ، هم قميت همون گيگايي هم بود كه شما دوستان پيشنهاد مي داديد ، منتها با خازن ساليد ...
مگه همون نيست ؟
Printable View
وايسيد ببينم ...
يا من دارم اشتباه مي كنم يا شما ها ....
Ep43 گرفتم ، نه p43 ، هم قميت همون گيگايي هم بود كه شما دوستان پيشنهاد مي داديد ، منتها با خازن ساليد ...
مگه همون نيست ؟
منظورت حتما EP43 DS3L بود دیگه !! اون یکی هم همون EP 43 S3L هست ! اینی که گرفتی بهتره !نقل قول:
MAIN : GIGABYTE - EP43-UDS3L : 110.000
اینهمه خودکشی کردی رفتی این مادربرد رو خریدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
در هر حال مبارکت باشه و یک نکته درباره cpu lga775 نه عزیزان چون آینده نداره چون اینتل اعلام کرده که فقط با corei3 آنهم برخی مدلهایش سازگار است حالا اگر خبر جدیدی دارید به ما هم بدید
خیر دوست عزیز!:نقل قول:
اینهمه خودکشی کردی رفتی این مادربرد رو خریدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در هر حال مبارکت باشه و یک نکته درباره cpu lga775 نه عزیزان چون آینده نداره چون اینتل اعلام کرده که فقط با corei3 آنهم برخی مدلهایش سازگار است حالا اگر خبر جدیدی دارید به ما هم بدید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3985438&postcount=164
باز هم آینده دار نیست فقط کمتر از دوسال!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اولا بیشتر از دو سال دوما در بازار جهانی!!!!!!تو بازا ما هنوز معاملات د و هسته ای های رده پایین و حتی تک هسته ای های از د ور خارج بسیار زیاده!!!!!LGA 775 کاملا آینده دار هست ... اگه میخواید با تخریب این سوکت چیزی از ای ام دی یا سوکتهای دیگه بگید بحثش فرق می کنه...یعنی میگی مثل اون مینی بگیره که اون تاپیک گفتی 200 تو من برای p45 برا دو سال دیگه!؟؟!؟!؟!:دینقل قول:
باز هم آینده دار نیست فقط کمتر از دوسال!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آینده دار ه؟آینده دار از نظر شما یعنی چی واضح توضیح بدید ...
ببینید منطقی باشید
تخریب سوکت بابا بی خیال !!!!!!!نقل قول:
آینده دار یعنی تکنولوژی به روز یعنی شما مجبور نباشید با قیمت گزاف قطعه ای بخری که کمترین کارایی را دارد مثل رمهای ddr و حتما این مسئله را می دانید متوسط عمر سیتم در ایران 3 سال و بیشتر است و اکثریت خریداران بعد از این مدت به فکر ارتقاء سیستمشان میفتند
در مورد amd هم باید گفت بنده نه تعصبی به این برند دارم و علاقه خاصی بلکه همیشه باید صلاح مشتریها و کسانی که از بنده خرید می کنند را در نظر بگیرم و الان با توجه به این مسئله هیچ وقت برای سوکتی که آینده درست و درمونی نداره چرا باید تبلیغ کنم و بفروشم ولی amd این طور نیست ممکن در آینده همین وضعیت برای اینتل به وجود بیاید و 100% در آن زمان توصیه اینتل را می کنم
از همه اینها گذشته مگر چند تا مشتری به تور آدم میخوره که بخواهد cori7 و qquad ببندد که بخواهم توصیه های عجیب و غریب بکنم
اما گفتید منطقی باشید همین شما دوست محترم و عزیز یک تایپیک درباره مادربورد زدم و حاضر شدم حرفی که باعث تخریب و تبلیغ بشود نزنم و به گفته خودتان عمل کنم درباره pcie chipset و........... صحبت کنم ولی در آخرین جمله نوشته اید بسته شود و دیگر در بحث شرکت نکردید!!!!!!!!!
و اما اگر منظورتان در باب قدرت و سرعت است مطمئا پردازنده هایی هستند که با تکنولوژی روز سازگار باشند و چه بسا از مشابه اینتلی خود قویتر و بهتر و ارزانتر باشند پس بهتر است در نگاهمان به قطعات اصلی نگاه دقیق و قابل توجیه باشد
این سوکت حداقل تا دو سال دیگه آینده مشخص داره در رنج متوسط + و بعد از اون حتی بعد از 2011 توی ارزش خرید و ...نقل قول:
الان با توجه به این مسئله هیچ وقت برای سوکتی که آینده درست و درمونی نداره چرا باید تبلیغ کنم و بفروشم
نه دیگه آینده دار رو به از دور خارج شده متصل کردید؟ddr1 از دور خارج شده آینده دارش چیه؟پردازنده های ضریب باز اینتل با قیمتهای وحشتناک موجود هستند اما پرفرمنس بالایی دارن و ارزش خر ید بسیار پایین آینده ای هم ندارن...نقل قول:
تخریب سوکت بابا بی خیال !!!!!!!
آینده دار یعنی تکنولوژی به روز یعنی شما مجبور نباشید با قیمت گزاف قطعه ای بخری که کمترین کارایی را دارد مثل رمهای ddr و حتما این مسئله را می دانید متوسط عمر سیتم در ایران 3 سال و بیشتر است و اکثریت خریداران بعد از این مدت به فکر ارتقاء سیستمشان میفتند
خب من اینجا با فر وشند ه و ..بودن کاری نداریم اینجا بحث پیشنهاد منطقی و فنی برای خرید هست و فقط تاکید فقط منافع کسی که مشورت خواسته در نظر گرفته میشه نه کسی که اومد ه جنسشو تبلیغ کنه و بفر وشه که ر و دستش بمونه و ..فروش سری جدید اینتل و ای ام دی بسیار هم بالاست شما تهران هستی؟نقل قول:
از همه اینها گذشته مگر چند تا مشتری به تور آدم میخوره که بخواهد cori7 و qquad ببندد که بخواهم توصیه های عجیب و غریب بکنم
اول اینکه من صبر نمی کنم تا جو تخریب و تبلیغ راه بیوفته قبل یه تذکر کوچیک بدیم بهتره که مثل خیلی از تاپیکهای دیگه که با این هدف زد ه شدن و بسته شد ن و ..نشه..نقل قول:
حاضر شدم حرفی که باعث تخریب و تبلیغ بشود نزنم و به گفته خودتان عمل کنم درباره pcie chipset و........... صحبت کنم ولی در آخرین جمله نوشته اید بسته شود و دیگر در بحث شرکت نکردید!!!!!!!!!
بله برای این گفتم بسته شود چون جای اشتباه تاپیک زده بودید و گفتم تو تاپیک جدید که بخش عمومی سخت افزار زدید(چون زده بودی گفتم بسته وگرنه منتقل میشد) ادامه بدید با مشخص کردن متغییر ها نه مقایسه کلی این منطق این بخش فروم هست و مدیر ها و ...هم موافق هستند شما انتظار دیگه نداشته باشید!مقایسه منطقی و علمی تو جای مناسبش هیچ مشکلی نداره منم استقبال می کنم در حد ی که بتونم هم تو بحثها شرکت م یکنم
اول اینکه حتما وجود پردازنده با این مشخصات مهم نیست برتری و قیمتش هم مهم نیست و ...چیزی که مشخص می کنه کسی که می خواد بخره چه بودجه و کاربردی داره شما می خواید بگید که چون فلان پردازند ه با اینقدر اختلاف قیمت با یه پردازند ه دیگه یا اختلاف پرفرمنس و ...خوبه و ارزش خریدش بیشتره توصیه بشه یا چیز دیگه؟نقل قول:
و اما اگر منظورتان در باب قدرت و سرعت است مطمئا پردازنده هایی هستند که با تکنولوژی روز سازگار باشند و چه بسا از مشابه اینتلی خود قویتر و بهتر و ارزانتر باشند پس بهتر است در نگاهمان به قطعات اصلی نگاه دقیق و قابل توجیه باشد
نگاه به قطعات اصلی با بودجه و کاربرد و نیازهای فعلی بررسی میشه
مو فق باشید
ببینید دوستان.
آینده نگری و خرید AM2+ کلا بحثش جداست.
AM2+ تقریبا هم تا زمانی که LGA775 از رده خارج بشه از رده خارج خواهد شد.
شما یک آینده نگری علکی برای AM2+ دارید چون اکثر مادربرد های زیر 150 تومن AM2+/DDR2 پردازنده جدید AMD Am3 رو ساپورت نمیکنند و در آینده هم امکان ساپورت ندارند.
میرسه با مادربرد های بالای 150 تومن که میشه با این هزینه AM3/DDR3 خرید.
آینده نگریا یعنی توی رنج قیمت بالا برای LGA775 هزینه نشه بهتره نه توی این رنج که خریدار باید از یک قطعه که Performance زیاد تری داره بزنه و بره به سراغی پردازنده ای که بر فرض و خیالات آینده داره ولی در صورتی که اینطور نیست.
این حرفه شما کاملا بی منطقه.نقل قول:
ر هر حال مبارکت باشه و یک نکته درباره cpu lga775 نه عزیزان چون آینده نداره چون اینتل اعلام کرده که فقط با corei3 آنهم برخی مدلهایش سازگار است حالا اگر خبر جدیدی دارید به ما هم بدید
AM2+ از نظر آینده نگری نسبت به LGA775 هیچ برتری نداره.چون اکثرشون توانایی پشتیبانی از پردازنده های جددید AM3 رو ندارند و نخواهند داشت.
این مادربرد های AM3/DDR3 هستند که نسبت به LGA 775 آینده نگری دارند.
تمام.
با سلام به ترتیب جواب می دمنقل قول:
1- ارزش خرید نداره به دلیل اینکه در گروه مقابل با همین قیمت و تکنولوژی به روزتر شما می تونید یک cpu 3&4
هسته ای فنوم 2 بخرید با مادربرد سوکت am3 ورم ddr3 امیدوارم منکر این یکی نباشید( حداقل این کار به نوعی آینده نگری است ) و در این حالت شما باز هم پیشنهاد lga775 می دهید
2 - در مثال مناقشه نیست خوب ddr1 از دور خارج شده قبول ولی همین الان در بسیاری از جاها و شهرستانها هنوز از این رمها استفاده می کنند نمونه بارز می خوای قم
حالا باشه یک مثال دیگه میزنم این یکی هنوز از دور خارج نشده hard ide که درست گیر نمیاد و قیمتش گرانتر از هارد ساتا است فقط این پردازنده های اینتل که گفتید چه ربطی به حرف من داشت
3 - اینکه معلومه شما درست می گی اینجا محل بحث منطقی است منم با این موافقم اگر هم جایی اختلاف نظری هست خوب این یک امر طبیعی است
اما بنده مثل پرنده میمونم و در تهران و قم و شیراز زندگی میکنم و همچنین کار میکنم به دلیل بعضی مسائل خاص این وضعیت را دارم و از بازار تهران هم خبر دارم که چی می خرند و چی پر فروش است ولی دوست من ایران فقط تهران نیست اینو باید همه یادشون باشه
4 - من که نخواستم تخریب و تبلیغ راه بندازم اگر می گفتی منتقل بشه که خیلی بهتر بود تااینکه بسته بشه الانم می رم قسمتی که باید مطرح بشه مطرح می کنم و انتظار دیگه ای هم ندارم و حوصله جرو بحث و جنگ و دعواهم ندارم چون حرف حساب جواب نداره
5 - حرف خودمو به خودم بر میگردونی یک مقدار اون قسمت یا منظور دیگه ای دارید را توضیح بده ببینیم منظورت چیه ؟؟؟؟؟؟
6 - اتفاقا نگاه به قطعات باید همینجوری باشه که گفتی ولی با نیاز های فعلی و آینده نزدیک کاربر که احتیاج به پرداخت هزینه اضافی بعد از مدت کوتاهی نداشته باشه
دست آخر این را بگویم هم شما و هم بقیه دوستان و حتی خود من اگر حرفی یا صحبتی می کنیم مطمئنا از روی دلسوزی است و این بین اختلاف نظر یک امر طبیعی است ولی دلیل بر غیر منطقی بودن حرف نمیشه بنده بارها این را گفته ام که به تجربه خودم و همکارانم خیلی بیشتر از بنچ مارک و مقایسه های سایتها اعتقاد دارم چون آنها فروشنده اند یا بالاخره وصل به شرکتها هستند و در ایران هم نمونه زیاد دارند ولی به علت قانون فروم اسمی نمی برم و انشاءالله موید و موفق باشید