دانلود برنامهی MMBE2P v0.3
نقل قول:
با سلام و خسته نباشید
ممنون از سایت فوق العاده خوبتون
من بعد از اتمام کارم در نهایت بعد از درست کردن فایل exe در نهایت پروژه ام را در مالتی مدیا بیلدر با پسوند mdb ذخیره کردم تا اگر خاستم edit کنم ممکن باشد.
اما حالا که میخام از بیلدر open اش کنم error میده:
out of memory
خواهش میکنم ممنون میشم کمکم کنید با تا فردا پروژه ام را باید تحویل استاد بدم.:2::2:
بازم ممنون
نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید
و تشکر از سایت خوبتون
خواهش میکنم جواب منو سریع بدین...
:41:
من بعد از اتمام کار و درست کردن exe از کارم در نهایت ان را با پسوند mdb هم ذخیره کردم تا برای edit کردن مجدد این امکان باشد.
حالا متاسفانه زمانیکه میخاهم open کنم با error :
out of memory
مواجه می شوم . و امکان edit کردم دوباره ندارم (چون اشکالاتی دارد که باید رفع کنم)
اما باز نمیشه .. حالا نمیدانم چه کنم ؟؟ فردا باید پروژه ام ر ا تحویل دهم ..
خواهش میکنم راهنماییم کنید..
بازم ممنون از سایت خوبتون.
:41:
سلام دوست عزیز و گرامی
واقعا من شرمندم که تا بحال پاسخ شما داده نشده ... حالام فک کنم که آب از سرتون گذشته باشه ! ولی به هر حال من معذرت میخوام.
اولندش از یکسان بودن نسخهی برنامهی MMB ای که باهاش پروژتون رو ساختید و برنامهی MMB ای که الان تو کامپیوتون نصبه ، مطمئن بشید .
اگه فایل کامپایل (Compile) یا exe شدهی پروژتون توسط برنامهی MMB در دستتون باشه میتونید به راحتی فایل mbd ( پروژهی MMB) رو از فایل exe ش استخراج کنید.
متاسفانه برنامهی MMB در این زمینه به حدی مزخرف هستش که میشه به راحتی exe هاش رو دیکامپای (Decompile) کرد.
برای این کار برنامهی زیر رو دانلود و ازش استفاده کنید :
با این برنامه میتونید مث آب خوردن فایل پروژه ی MMB رو از exe اش بیرون کشید .
کد:
http://www.uploadmb.com/file.php?id=1312196746&/MMBE2P 0.3.rar
حجم فایل :29.79 کیلوبایت
رمز بسته :
کد:
www.mmb-gahir.blogsky.com
موفق و موید و سربلند باشید.
با تشکر از شما : قاهر
استفاده از خروجی 123flash menu در mmb
سلام قاهر جون، چطوری میتونم از منوهایی که نرم افزارایی نظیر 123flash menu ایجاد میکنن توی mmb بهره ببرم.
لینک دانلود تبدیل EXE به MMB و بر عکس
نقل قول:
سلام
دانلود نمیشه.
خواهش می کنم یه جا دیگه آپلودش کنید تا من بدبخت نشدم!
بفرمایید :
حجم : 30 کیلو بایت
با تشکر : قاهر.