سلام
میشه با برنامه iPrep فریمور iXtreme-LT رو نصب کرد ؟
Printable View
سلام
میشه با برنامه iPrep فریمور iXtreme-LT رو نصب کرد ؟
خیلی مایلم به جواب شما پاسخ داده بشه همچنان منتظریم...راستی دوست عزیز شما از کجا برنامه کامل رو دانلود کردید؟؟؟نقل قول:
Nand Bios دستگاه باید عوض بشه چون احتمالا Break شده .نقل قول:
سلام اگه می شه اموزش کابل کپی خورکردنxbox360slimروبذارید بهش احتیاج دارم
برای درایو 9504 منظورتون هست ؟نقل قول:
میشه آموزش نصب آخرین فریم ویر رو بزارید البته با جزییات کامل این و راون ور چیزایی نوشتن ولی من تو این کار تجربه ندارم و سردرنمیارم:41:
نصب فریم ویر به داشبرد ربطی داره؟
حتما عزیز چند نفر میخواستن انجام بدن . بزارید ببینم کدوم کامل و بهتر هست حتما قرار میدیم اینجا.نقل قول:
هم آره هم نه . ربطش اینه که برای اجرای بازی ها روی داشبورد جدید و بقیه موارد ما داریم کنسول رو ه ک میکنیم . ربط هم نداره چون
2 چیزه جدا از هم هستن.
سلام.نقل قول:
آخرین فریمور برای کنسول های Fat دیروز ریلیز شد که همون Lt1.9 هست!آخرین داشبورد هم که 13146 بود و کلی تو ذوق دوستان زده بود!!!
تو همین 1 روزه کلی تاپیک و پست و موضوع تو اینترنت در مورد چگونگی نحوه آپدیت و اینا پرسیده شده!و خب چند نفری هم یه کارایی کردن ولی در کل آموزش کامل زمان میخواد!!!حتی اگه همین الان 100% روش رو بلد باشی و بخوای آموزششو بذاری نوشتنش کلی طول میکشه!!!!!!!!!(خدایی سخته)
ولی اگه تجربه ریختن فریمور رو داشته باشی میتونی به روش زیر اقدام کنی:
1-بشرطی که کنسولت Fat باشه(اسلیم نباشه)چون واسه اسلیم فریمور 1.9 هنوز نیومده(بزودی ریلیز میشه)
اگه داشبوردت قبل از ورژن 13146 هست ابتدا فایل Dummy.Bin و DVD kEY رو با همون روش سوزن و ... استخراج کنید و بعد فریمور کنسول رو به فریمور ارجینال فلش کن(دلیل متعاقباً گفته میشه)
بعد از اینکه فریمور ارجینال رو ریختی(دستگاه دیگه کپی خور نیست)داشبورد رو به آخرین ورژن( 13146) آپدیت کن.حالا با آخرین نسخه جانگل فلشر(1.84 بتا) فریمور 1.9 رو بریز و کنسول رو کپی خور کن.
حالا چرا گفتم اول فریومر ارج رو بریز!!!!!؟؟؟؟؟
آخرین آپدیت داشبورد که خیلی هارو عصبی کرد فریمور کلیه درایو هارو به یه نسخه ارجینال فلش میکرد که باعث میشد دستگاهتون دیگه بازی کپی رو نخونه!!!!شما با ارج کردن فریمور و اتصال به Live بدون خطر فلگ شدن آخرین داشبورد رو میگیرن و فلگ هم نمیشین.
حالا که داشبوردتون آپدیت شده و فلگ هم نشدین با خیال راحت LT1.9 رو به درایوتون منتقل کنید و کپی خورش کنید.
مراقب باشید که این فریمور جدید همچنان با اون 6 بازی AP2.5 مشکل داره و اگه اون بازی هارو قبلا ً پچ کرده بودین!بازم دوباره باید توسط برنامه Abgx پچ کنید و دوباره رایتش کنید.چون این 1.9 هنوز با ap2.5 مشکل داره.ضمناً کنسول هایی که فلگ شده باشن اگه به فریمور 1.9 تغییر بدن هنوز در خطرن و 1.9 جلوی بن شدن اونا رو نمیگیره.
سلام دوستان ببخشید کسی لینک دانلود jungle flasher جدید رو داره ویندور من ویندوز7هست من این برنامه رو از سایت خودش دانلود کردم ولی اصلا ویندوز چنین فایلی رو نشناخت.خواهشا سریع(برایlt1.9)میخوام
راستی روش کار با این برنامه رو هم بگید
راستی بعد از ساخت فرم ور1.9با جانگل فلشر اونرو چه جور باید رایت کنیم؟
سلام دوستان چه خبر از ه--ک اسلیم 0225 ؟. هکری که داره روش کار میکنه تاریخی , چیزی در موردش نگفته ؟