حمید رضای عزیز اگه بودجت کمه ، انتخاب معقولی کردی . میشه بودجتو بگی تا بهتر بشه راهنمایی کرد ؟
Printable View
حمید رضای عزیز اگه بودجت کمه ، انتخاب معقولی کردی . میشه بودجتو بگی تا بهتر بشه راهنمایی کرد ؟
والا بودجم تا 140 تمونهنقل قول:
ببین اگه بتونی یه 30 تومن هم بزاری روش XFX geforce 8800 GT بگیر . اگرم نه 9600 DDR3
پردازنده شما خيلي قديمي هستش و اگه شما يه 295GTX هم بگيريد تو بازي ها تاثيري ندارهنقل قول:
جون ما اذیتمون نکن یعنی چی اخه الان از جند درصدش میشه استفاده کرد تو بازی ها چه تاثیری داره
از من ميشنويد بهتره به فكر افزايش پول و خريد گرافيك و سي پي يو با هم باشين
ارهنقل قول:
راستی این کارت گرافیک Aero تو ویندوز 7 رو که اجرا میکنه اره ؟
الان ديگه يه ATI HD 4670 هم جواب مي ده
ATI HD 4830 با قيمت 140 تومن تقريبا برابر با XFX 8800 GT ALPHA DOG هستشنقل قول:
ببین اگه بتونی یه 30 تومن هم بزاری روش XFX geforce 8800 GT بگیر . اگرم نه 9600 DDR3
اخه میدونی چیه من کلا 250 تمون پول دارم خوب بعد باید پاور - رم - کارت گرافیک بخرم هر کاری کنم پولم به cpu نمیرسه ببینم الان این cpu ما رو با رم 512 mb ddr2 kingston رو چند میخرن بعد شما چه مدلی از cpu رو پیشنهاد میدی که هم قیمتش مناسب باشه هم از حداکثر توان کارت گرافیک استفاده کنه مرسی ازت فقط خواهشا به تک تک سوالام جواب بده مرسی :دینقل قول:
:دینقل قول:
ببینم الان این cpu ما رو با رم 512 mb ddr2 kingston رو چند میخرن
والله چي بگم فكر كنم يه 40 تومني بخرن
خوب مشكل اينجاست تو اين رده اگه INTEL بود سيستمت راحت ميشد يه E2200 گرفت ولي چون شما AMD هستي بايد به فكر يه اتلون 5000 و يا 5200 باشي كه فكر كنم قيمتشون 50-60 تومن باشهنقل قول:
بعد شما چه مدلی از cpu رو پیشنهاد میدی که هم قیمتش مناسب باشه هم از حداکثر توان کارت گرافیک استفاده کنه
ببخشين اگه بازم سوال بود و من نديدمنقل قول:
مرسی ازت فقط خواهشا به تک تک سوالام جواب بده مرسی
کجا میتونم بفروشم تو پایتخت میخرننقل قول:
والله چي بگم فكر كنم يه 40 تومني بخرن
ببینم یعنی بهتر از اینها دیگه نیستنقل قول:
خوب مشكل اينجاست تو اين رده اگه INTEL بود سيستمت راحت ميشد يه E2200 گرفت ولي چون شما AMD هستي بايد به فكر يه اتلون 5000 و يا 5200 باشي كه فكر كنم قيمتشون 50-60 تومن باشه
مرسی از توجهتنقل قول:
ببخشين اگه بازم سوال بود و من نديدم
من تهران نيستم و نيدونمنقل قول:
کجا میتونم بفروشم تو پایتخت میخرن
INTEL Q9550 هستش :دینقل قول:
ببینم یعنی بهتر از اینها دیگه نیست
خوب برادر بايد محدوده قيمت رو نگاه كني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسی از توجهت
نه تو ATHLON amd منظورم بودنقل قول:
INTEL Q9550 هستش خوب برادر بايد محدوده قيمت رو نگاه كني