اسپانیا - افریقای جنوبی جام کنفدراسیونها :8::8::8::27::27::27:
Printable View
اسپانیا - افریقای جنوبی جام کنفدراسیونها :8::8::8::27::27::27:
پرسپولیس با سپاهان
96 رویایی..........................
شیرین ترین بازیهایی که دیدم:
ایران-آمریکا تو جام جهانی 98 بود که بعدش رفتیم تو خیابون و همه خوشحال بودن و یه ماشین از فرط خوشحالی محکم از عقب کوبید به یکی دیگه !
اینتر-یوونتوس (سالشو نمی دونم) که تو اواخر بازی تولدو اومد جلو گل زد به بوفون ! :18:
بازم اینتر - یوونتوس که سیدورف از 40 متری تو دقایق آخر زد تو دروازه و من وقت به ثمر رسیدن این گل که ساعت تقریباً 1 بامداد بود شروع به کف زدن کردم و بعد با این صحنه :47: تو خونمون مواجه شدم !
تلخترین بازی که دیدم استقلال و ملوان در اولین دوره لیگ برتر که با باخت مقابل ملوان اون طرف پرسپولیس اومد شد قهرمان ! :37:
عجیبترین بازی هم بازی میلان و لیورپول تو فینال لیگ قهرمانان بود که لیورپول تو یه نیمه بازی 3-0 باخته رو مساوی کرد و آخرش بازی رو برد ! :18:
یه بازیم که خیلی حال کردم میلان باخت و نتونست به مرحله بعدی صعود کنه تو مرحله حذفی با لاکرونیا بود که بازی رفت رو تو میلان 4-1 زده بود ولی بازی برگشت رو 4-0 باخت. :15: :21:
کلاً از باختن تیمهای رقیب بیشتر از بردن تیمهای مورد علاقم لذت می برم:21:
بهترین و زیباترین بازیها رو من از هلند دیدم ولی فعلاً حضور ذهن ندارم. :9:
چقدر شیرین بودنقل قول:
تلخترین بازی که دیدم استقلال و ملوان در اولین دوره لیگ برتر که با باخت مقابل ملوان اون طرف پرسپولیس اومد شد قهرمان
راستی بازی چلسی با بارسا هم قشنگ بود ساعت 1 بامداد وقتی اینیستا گلی که بارسا رو به فینال می برد رو زد من داد زدم بعد :37: ....:37....
منم مث تو ولي با اين تفاوت كه اول كلي آندرس رو نفرين كردم(پاي راستشو) بعد از كار خودم:31: ولي بعدش كه يادم افتاد چي شده:37::37::37::37::37:نقل قول:
ولی واقعا این بازی آفریقای جنوبی و اسپانیا عجب چیزی بود ها !!! کف کردم ف چه گل های مفتی خورد این کانو ، چه گلی زد دقیقه 93 این آفریقای جنوبی !!
پرسپولیس - سپاهان شیرینترین بود.
تلخ ترین هم ال کلاسیکو امسال که رئال بدجور باخت...
6 تایی شدن ریال در سانتی یاگو برنابئو
شکست و تحقیر منچستر در ورزشگاه المپیک رم( بارسا میلیتو و آبیدال و آلوز و مارکز و...نداشت)
آقا یه بازی قدیمی هست که تاریخشو نمیدونم. مربوط به سالها پیشه که بین تیم آث میلان و برشیا تو رقابت های لیگ سری A برگزار شد و میلان ابتدا 3 گل عقب افتاد و در نهایت 4 بر 3 برد. تازه فکر کنم یه گل سالم میلان رو هم داور به اشتباه مردود اعلام کرد وگرنه بازی 5-3 میشد.
کسی سالشو میدونه؟
راستی از دوستان تقاضا میکنم که بازی هایی رو که از نظر همگانی و فارغ از تعصبات تیمی زیبا و به یادموندنی بوده رو نام ببرن چون اینجا جای اینجور کارا نیست و برای هر تیم تاپیک ویژه وجود داره.
موفق باشین.
88/4/9
بازی امریکا برزیل