آقا اين جت خيلي با حاله اما 425 و حمين حدودا نمي ارزه !
اگه دست دوش 300 باشه مي ارزه نه؟
Printable View
آقا اين جت خيلي با حاله اما 425 و حمين حدودا نمي ارزه !
اگه دست دوش 300 باشه مي ارزه نه؟
از دوستان كساني كه 79 دارن اگه مشكلي تا حالا باهاش داشتن لطفا مطرح كنن! ممنون ميشم
و همچنين اگه ضعف خاصي داره بگن! (غير از استفاده از فايل فلش بجاي زمينه!)
تشكر ميكنم اگه كسي كمك كنه!
کجا 425 تومنه ؟!نقل قول:
قیمتش 320 30 تومنه
این بستگی به نظر شما داره اره نمیشه از فایل فلش استفاده کرد من خودم یک فایل خوشگل فلش ساعت داشتم نتونستم رو n79 استفاده کنم در حالیکه گوشی نوکیا 5300 به راحتی فلش رو به عنوان پشت زمینه ساپورت میکنه کلا نوکیا اخلاقش اینجوریه باید در سری n همه امکانات باشه اما در عمل نیستنقل قول:
همه گوشی های n85 و n79 ساخت چین هستند چیزی به اسم فلانند ندیدم اینها تحت لیسانس فلانند در چین تولید میشه حالا اگه کسی ادعا کنه چینی ها قلابی هستند و یک اصل فلانند داره دروغ گفته همهشون ساخت چین هستند اما همه اجناس چینی بد نیستن در چین هم اجناس درجه یک تا درجه 3 وجود داره تاجر ما میره جنس درجه 3 رو میخره اسمش بد در میره الان اکثر شرکت های معتبر در چین به خاطر ارزان بودن کارگر محصولاتشون رو تولید میکنندنقل قول:
ببین هر کسی نظری داره حالا این عکس العمل چی باشه به نظرم همه گوشی ها عکس العملشون یکی هست باید دست شما فرز باشه برای تک زنگ زدن و عکس العمل اوننقل قول:
در اخر خیلی از بچه ها حساسیت های عجیب و غریبی با توقعات عجیب دارن هر گوشی معایبی داره ممکنه یکی از همین ان 79 خوشش بیاد ممکنه یکی خوشش نیاد اما به نظرم با توجه به قیمتش و امکاناتش گوشی خوبیه هم کوچیکه هم جمع و جور اما خوب فلش رو به عنوان پشت زمینه نمیتونی فعال کنی و زود به حالت استند بای میره و الی اخر
عزیز هر گوشی ضعف های خودشو داره نوکیا هم هر گوشی بزنه کامل نیست و یک سری مشکلات داره بستگی به شانس هم داره گوشیت چه طور از اب دربیادنقل قول:
میشه توقع خودتونو از گوشی بگید مثلا نقطه ضعف از نظر شما چیه تا بچه های که n79 دارن بگن اون ضعف رو داره یا نه
چيز خاصي در نظر ندارمنقل قول:
توقع خودتونو از گوشی بگید مثلا نقطه ضعف از نظر شما چیه تا بچه های که n79 دارن بگن اون ضعف رو داره یا نه
گفتم اگه براي شما مشكلي پيش اومده كه فكر ميكنيد ضعفه بگيد تا منم بدونم!
برای من مشکل ان چنانی تا حالا پش نیاورده من چیز خاصی به ذهنم نمیرسه بگم کهنقل قول:
در کل اگه میخوای بخری بدون دل دل کردن فایده نداره میدونی چرا هر گوشی بخری چه گوشی یک ملیون تومانی چه گوشی بیست هزارتومانی هفته اول همیشه تو دلت میگی اگه اون یکی گوشی رو میخریدم بهتر نبود؟ اما بعد یک هفته خود به خود حساسیتت میاد پایین
همه گوشی ها سر و تهشون یکی هست یکی بخر خودتو راحت کن:20:
سلام و بازم سلام
میلاد حضرت مسیح (ع) مبارک
چند تا سوال
1-تو n79 چند تا شماره (مثل خونه و موبایل و شرکت ...) میشه برای یک نام ذخیره کرد
2-برای ارسال بلوتوث راحت فایلها رو میشه مارک دار کرد چند تا چندتا . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نبود نگردم شاید نیست!!!!:19:
چند تا سوال
1-تو n79 چند تا شماره (مثل خونه و موبایل و شرکت ...) میشه برای یک نام ذخیره کرد مثلا(برای میلاد دوتا شماره همراه و یک شماره ثابت و...)ذخیره کرد
2-بخاطر داشتن wi fi خطر هک شدن ودسترسی دیگران چطوره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودش در حالت عادی یه جای موبایل داره یه جای خونه ... البته جای ایمیلو اینا هم داره
وقتی یه شماره رو به یه کانتکت اضافه میکنی میشه دوباره بزاریش موبایل ... ینی 2 تا شماره موبایل واسه یه نفر ... بیشترم میشه
با دکمه # میتونی فایلهارو تک تک مارک کنی
wifi اصلاً ربطی به هک و اینچیزا نداره