دست درد نکنه خسته هم نباشی مهربون ولی یه چیزی من این چیزای که گفتی رو ردیف کردم حالا چطوری بهاش کار میکنن اگه میشه یه اموزش سطحی بگو تا بدونم چطوری باید بهاش بازی کرد
Printable View
دست درد نکنه خسته هم نباشی مهربون ولی یه چیزی من این چیزای که گفتی رو ردیف کردم حالا چطوری بهاش کار میکنن اگه میشه یه اموزش سطحی بگو تا بدونم چطوری باید بهاش بازی کرد
این که نا امیدی نیست بیان حقیقته مطمئن باش مسئولای یه همچین سایتی که تقریبا تو همهجای دنیا سرور داره مثل شلغم ننشستن که شما بری سایتشونو به این راحتی که میگی هک کنی صد درصد یه اقدامات پیشگیرانه دارن اگه غیر این باشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه.نقل قول:
دوست عزیزم بچه ها رو ناامید نکن! من خودم تروجان نویسم و در زمینه هک سایت زیاد مهارت ندارم ولی دوست من مهارت های کافی رو در این زمینه دارد!
اگر هکرها این پیام رو ببینند متوجه میشن که خیلی راحت تر از اونچیزی که فکرشو بکنی تراوین هک میشه ورود به سایتش که یه بچه هم میتونه بره و هکرهای کلاه سربزش بدرد لای جرز میخوره
ورود به سایت کار آسونیه ولی برای تغییر در سایت باید باگ در آن یافت بشه و یا درش ایجاد بشه که حول محور 6 الی 7 ساعتی الافی داره!
اگر بازیکنی از تراوین در اینجا بیاید بنده را میشناسه من همونیم که یه مشت ملت رو اوس کردم و صفحه یاهو رو طراحی کردیم! هههههه! واینم بهن ثابت شد منگل در بازی زیاده و من kingjiker رو هک کردم برای خودم ولی آقا اشکان شناسایی کرد و اونو پس گرفت میتونید از kingjoker سوال کنید! هههه! البته شاید بهتون فحش بده چون هنوز اعصابش خورده!
به هرحال این کارو جهت سرگرمی کردم که یه ذره بخندم ولی اگر بخواهیم وارد عمل بشیم خیلی راحت یکی الی دو روزه تراوین رو به نفع خودمون هک میکنیم! البته دفعه قبل اگر اشکان نمیفهمید به منگولی اونم پی میبردیم که فهمید دست بر قضا ولی نتونست من رو شناسایی کنه! بروبچ شدنش میشه و دوروز بیشتر کار نداره حیف اگر ایمیلمو بدم میفهمید اکانتم چیه و برام دردسر میشه پس فقط اینو بدونید تراوین قدرت حفاظتی مانند دات کام رو نداره!
دقیقا درستهنقل قول:
چیز جالبیه.... ما که فعلا سر تراوین الافیم....باید یکی دو روز به حال خودش رها کنیم تا منابع بره بالا...بعد شروع می کنبم به ساخت و پاخت....اینطوری صبر هم می فهمیم چیه....ولی من کلا از کد تقلب نفرت دارم....چون گند می زنه به بازی.
بهترین راه حل استفاده از اکانت پولی تراوین هستش.الانم تراوین به هرکس که زودتر یه درخت بسازه یکسال اکانت رایگان plus میده پس بجنبید دست بکار شید!
تاپیکم قفل کنید شده محل خودنمایی بعضی ادمای بی ظرفیت.
سلام
همونطوری که قبلا هم گفتم این بازی از سال 2004 تا حالا بوده و مطمئنا یه تیم خیلی قوی برنامه نویس پشتش هستند که کسانی هم مثل روسی ها نتونند اختلالی توش ایجاد کنند چه برسه به ما (!)
یکی از مزیت های بازی های آنلاین تحت مرورگر اینکه تا یه باگی توش پیدا میشه برخلاف بازی های آنلاین غیر تحت وبی ، سریعا اصلاح میشه ...
وقت خودتون را هدر ندید ... !
--------------------------------------------------
قفل !