این عید امسال چه قدر باحاله من که حال می کنم از دیدنش
این عید امسال چه قدر باحاله من که حال می کنم از دیدنش
اره مثل اینکه دیگه پخش نمیکنهنقل قول:
شاید تهیه کننده وکارگردان لج کردند گفتند الان 3روز از عید گذشته چی رو میخواید نشان بدید تا 14 عید تمام نمیشه
ولی شبکه 1 این همه برنامه طنز ارشیوی داره سریال خوب یکی رو بگذاره از هیچی بهتره خودشو کلا راحت کرده یزی نمیخواد بده
این عید امسال چند قسمت تو تهران داره پخش میشه؟
قسمت اولش چی بود؟
شبکه باران دیر شروع کرده مثل اینکه
قسمت اول این نیست؟
مجید صالحی فرش میبره خانه یکی زن وشوهری نفت میریزند رو فرش اتیش بزنند و...؟
نویسنده ماه عسل انگار فلورا سام نه ؟ تو همسایه ها خوشگل بود .اینجا زشت شده . فکر کنم مال دماغشه .نقل قول:
این قسمت اول هست .نقل قول:
پخش "اشکها و لبخندها" پس از نوروزنقل قول:
جام جم آنلاين: مدير تامين برنامه شبکه يک با تکذيب شايعه متوقف شدن توليد مجموعه تلويزيوني "اشکها و لبخندها" به کارگرداني حسن فتحي، تاکيد کرد اين مجموعه پس از نوروز روي آنتن شبکه يک ميرود.
کامبيز اخوانصفا درباره پخش نشدن مجموعه "اشکها و لبخندها" که قرار بود نوروز روي آنتن شبکه يک برود، به خبرگزاري مهر گفت: اين مجموعه تلويزيوني آماده پخش است و مشکلي در اين باره ندارد. با توجه به اينکه حجم فيلمها، مجموعهها و ديگر برنامهها در ايام نوروز زياد بود، تصميم گرفتيم پخش "اشکها و لبخندها" را به زماني ديگر موکول کنيم.
وي در پاسخ به شايعات درباره متوقف شدن توليد اين مجموعه گفت: نه، چنين چيزي صحت ندارد و توليد متوقف نشده و مجموعه آماده پخش است.
مجموعه تلويزيوني "اشکها و لبخندها" به کارگرداني حسن فتحي و تهيهکنندگي اسماعيل عفيفه ساخته شده و مهدي هاشمي، گوهر خيرانديش، شهره لرستاني، برزو ارجمند، ليلا اوتادي، هومن برقنورد، مهشاد مخبري، کيانوش گرامي، سيدمحسن نقيبيان، سينا رازاني، عباس ظفري و ... در آن بازي ميکنند.
در خلاصه داستان اين مجموعه آمده است؛ شمسي شالفروش به علت تصادف در زندان است. تا اينکه در زندان متوجه ميشود تنها پسرش خسرو درگير کارهاي خلاف شده است. شمسي از زندان 15 روز مرخصي ميگيرد تا با پيدا کردن يک دختر مناسب براي ازدواج با پسرش او را به سر و سامان برساند. بعد از آزادي او سراغ برادرش حشمت که سينمادار قديمي است، ميرود و ...
سریال های امسال نسبت به قبل بهتر شدن
مرد 2 هزار چهره اوله بعدش کلاه قرمزی ..... از بقیه خوشم نیومد ..
راستی چرا نظر سنجی نذاشتید
نظر سنجی هم در پایان تعطیلات حتما به تاپیک اضافه می شود ...
دیروز که فیلم " مه " رو از شبکه چهار دیدم ... یک افتضاح کامل از صنعت دوبله ایران و سانسورچی های ... بود .
از اینکه اون فیلم رو از تلویزیون دیدم , پشیمون شدم ... هر چی از ضعف این کار بگم , کم گفتم ...:2:
هر چند می دونستم که نباید انتظاری داشت !
تا می تونیم باید تلاش کنیم فیلمهای خوب خارجی رو از شبکه های سیما نبینیم چون معمولاً اصلاً در حد فیلم اصلی نیست دوبله ها معمولاً حتی ضعیفتر از فیلمهای معمولیه ! موسیقی رو خیلی مواقع یا تغییر میدن یا حذف میکنن ! داستان رو هم که کلهم یه فیلمنامه جدید می نویسن !نقل قول:
آهنگ هاي igi 2 رو گذاشته بودن رو فيلم مه :laughing:
اين بلا رو سر بتمن نيارن
یکی از قشنگترین موزیک متن فیلمهایی که شنیدم . موزیک سکانس پایانی The Mist بود . اون موزیک رو پخش کردن؟