من فتوشاپ CS4 دارم که یه چند وقتیه تاریخ انقضاش گذشته و ازم سریال میخواد.
میخواستم بدونم که اگر پاکش کنم و بجاش CS5 رو بصورت تریال بریزم مشکلم حل میشه یا باید ویندوز عوض کنم؟
Printable View
من فتوشاپ CS4 دارم که یه چند وقتیه تاریخ انقضاش گذشته و ازم سریال میخواد.
میخواستم بدونم که اگر پاکش کنم و بجاش CS5 رو بصورت تریال بریزم مشکلم حل میشه یا باید ویندوز عوض کنم؟
من که گفتم برنامه رو خیلی وقته نصب کردم به حالت trial.نقل قول:
متاسفانه برنامه سریال های کیجن رو قبول نمی کنه.ملاحضه بفرمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دو روش هم سریال رو وارد کردم...یه بار کیجن باز بود و سریال رو وارد کردم یک بار هم کیجن رو بستم بعدش برنامه رو باز کردم و سریال رو وارد کردم. که هیچ کدوم فایده نداشت. توی کیجن هم حالت adobe photoshop cs 5 extended رو انتخاب کردم.
اون آدرس هم توی فایل host ثبت کردم البته قبلش باید می گفتید که uac رو غیر فعال کنم وگرنه host اجازه ی save کردن توی همون فایل خودش رو نمی داد.
وقتی هم patch رو می زنم این پیغام میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از ویندوز 7 استفاده می کنم!
راه دیگه ای وجود نداره؟؟؟؟:13:
نقل قول:سلام
قاعدتا باید جواب میداد . عیب نداره . پچ زیر رو به محل نصب فتوشاپ منتقل کنید و اجراش کنید و روی Patch کلیک کنید و اگر فایلی ازتون خواست براش انتخاب کنید. سپس از سریال کیجن هایی که دادم خدمتتون برنامه رو رجیستر کنید.
http://tinyurl.com/37vhdpf
موفق باشید :40:
واقعا ممنون.با همین PATCH بروبچه های حزب الله :31:کارم راه افتاد و برنامه رو کرک کرد و دیگه نیازی به سریال نامبر نبود.نقل قول:
بازهم ممنون:11:
موفق باشید:46:
لطفا راهنمایی کنید.نقل قول:
سلامنقل قول:
اگر CS5 رو نصب کردید ، از پچی که در 2 پست بالاتر قرار دادم استفاده کنید ، برنامه بطور کامل کرک میشه.
سلامنقل قول:
جناب M.Masoud.M میشه لطفا لینک بالا را دوباره فعال کنید :33:
سلامنقل قول:
دوست من لینک که سالمه.
ضمیمه شد.
با سلام دانلود نمیشهنقل قول:
برای cs4 میخوام آیا این لینک بالایی جواب میده و وینذوز 7 ؟
لطفا آموزششو هم بفرمایید
لینک هیچ مشکلی نداشت