نقل قول:
سلام بر دوست خوبم مقداد جان :10::40:
مقداد پرسش هایی برام پیش اومده که می خوام با جون و دل (:40:) پاسخ بدی...
1. وضعیت شِما (theme) خوری گوشی چجوریه؟ آیا شِماهای ویوتی روی این گوشی هم نصب می شن؟ یا شِما های جداگانه ای براش وجود داره؟
2. چیزایی که در مورد فلاشر نوشته بودین خوندم. اما می خوام بدونم در رقابت میان ویوتی و رنوار ، کدوم یکی فلاشر نیزومند تری دارن؟؟؟
3. در حالت بهره گیری از qwerty مشکلی با حروف ویژه پارسی ( گ چ پ ژ ) و حروف دیگه ای مانند ( د ر ... ) نداری؟ چون ویوتی با برخی از این حروف مشکل داشت می پرسم.
4. سرعت کارش چطوره؟ هنگ و منگ داره یا نه؟
5. مسلما فیلم برداریش توپه. آیا مثل برخی از مدل های ویوتی هنگام فیلم برداری سکته می زنه؟ یا نه؟
سلام به دست گرامی آقا داریوش عزیز.
حتما.
1-من تو نصب تم وارد نیستم تو تاپیک تم ویوتی پست 112 یکی مراحل نسب تم نوشته اونو خوندم منصرف شدم که تم نصب کنم.
2-من ویوتی رو تست نکردم، برای تست کردن فلاش حتما باید دو گوشی در یک مکان و فصله مشخص از جسم مورد نظر تست کرد.
3-صفحه qwerty دارای تمام حروف فارسی، و تمام حروف به درستی تایپ میکنه.
4-در سرعت کارش مشکلی ندیدم سرعتش خوب و رضایت بخش. و هنگ هم نمیکنه. و مموری براش نخریدم تا ببینم با اون چطوری کار میکنه.
و یه نکته: اگه با صفحه نمایش ور نری بعد 30 ثانیه (که این زمان به تنظیمات مربوط میشه) صفحه نمایش خاموش و قفل میشه که با دست زدن به صفحه نمایش روشن نمیشه و باید روی یکی از سه دکمه پایین کلیک کنی بعد صفحه نمایش روشن میشه و روی صفحه نمایش یه قفل ظاهر میشه و اگه 1.5 ثانه انگشت روش نگه داری صفحه نمایش باز میشه. ولی اگه در هنگام بلوتوس صفحه نمایش قفل بشه به این روش قفل باز نمیشه، و گوشیم زمانی که در این حالت دست دوستم بود قفل شد و هر دکمه ای رو میزد باز نمیشد و فکر کرده بود هنگ کرده ولی در این حالت باید دگمه تثبیت تصویر رو بزنی تا از قفل بودن خارج بشه و به این دلیل به این صورت طراحی شده تا بی هوا بعد از باز کردن صفحه نمایش دستمون نخوره و بلوتوس قطع نشه. با این دکمه میشه صفحه نمایش رو قفل کرد.
5-اتفاقا فیلمبرداریش بسیار علی و نرم، و اصلا پرش نداره، تو پست 20، چهار تا فیلمبرداری در شب گذاشتم.