نقل قول:
پس یکی لطف کنه بهترین اهنگشو بزاره ببینیم چی بارش بوده... سرگذشتش که خیلی خوف بوده
توی امضام تاپیکش هست میتونی بری اونجا و آهنگ از ش دانلود کنی
نقل قول:
یه فیلم بازی کرده در مورد زندگیش. این فیلم رو شبکه مولتی ویژن قبلا داده بود(اگه یادتون باشه)
داستان خلافکار شدنش. تیر خوردنش. زندان رفتنش. رپر شدنش و... همه در اون فیلم بود
نقل قول:
مطمئن نیستم ... ولی احیانا این نبوده
Get Rich Or Die Tryin
یه چیزی تو این مایه ها بود ... دقیق یادم نیست
راستی آواتر جدید بازم مبارکه...
50centدر فیلمی با نامget rich or die tryinکه تا حدودی در مورد زندگی خودش است به کارگردانی جیم شریدان و همراهی جوی بریانت و ترنس هوارد ظاهر شد.این فیلم 12 میلیون دلار در اولین هفته در آمریکا فروش داشت و در کل 30 میلیون دلار در تمام آمریکا فروش داشت.
نقل قول:
خیلی ترسناک بوده ... فیفتی سنت هم فکر کنم 7 تا یا 9 تا تیر خورده بود و زنده مونده بود ... این آهنگ Get Up رو من الان دارم تصویریش رو دانلود می کنم ... خیلی باحاله
در سال 50cent 2000و شریک 22 ساله اش آلتون بیرون در ماشین پارک شده ای در محله کوینز نشسته بودند که یک نفر با اسلحه به آنها حمله میکند و 9 گلوله به طرف آنها شلیک میکند. 50cent سه بار مورد اصابت گلوله قرار میگیرد از ناحیه هر دو پا و فک. و التون نیز که از ناحیه دست زخمی شده،خود و جکسون را به نزدیکترین بیمارستان میرساند.این اتفاق در بین رسانه ها و طرفداران موزیکهای پاپ چنین پخش میشود که 50cent نه بار مورد اصابت قرار گرفته است.در ترانه ها،مصاحبه ها و شایعات مختلف بیان شده بود که شلیک کننده دری اول بام است که لقب او همانند آدمکش تلفظ (hommo)شایعاتی بوده که تیر اندازی توسط بام که یک معامله گر مواد در محله کوینز است ترتیب داده شده. بام خودش سه هفته بعد مورد اصابت گلوله قرار گرفت و کشته شد. 50cent اشاره کرده که شخصی که میخواسته جانش را بگیرد قصاص شده .و کشته شده است.برخی دیگر بر این اعتقاد بودند که مرگ بام با 50cent بی ارتباط است و این پیامد دشمنی خانوادگی بامعامله گران مواد مختلف در برکلین میباشد.