اين i8910 خداييش در مقابل رقباش هفت هشت تا سر گردن بالاتره مثلا مقايسه كنيد با اين نوكياهه 5800 يا N97
سامسونگ شده قاتل نوكيا، اس اي هم كه خيلي وقته خودكشي كرده(شايد از ترس مرگ)...
Printable View
اين i8910 خداييش در مقابل رقباش هفت هشت تا سر گردن بالاتره مثلا مقايسه كنيد با اين نوكياهه 5800 يا N97
سامسونگ شده قاتل نوكيا، اس اي هم كه خيلي وقته خودكشي كرده(شايد از ترس مرگ)...
سلام به همگی .
این هم یه خبر داغ داغ !
S8300 و i8910 و M7600 هر سه سیستم عامل سیمبیان 9.4 سری 60 تاچ دارند . هر سه گوشی هم صفحه نمایش AMOLED با رزولوشن حداقل 340*640 پیکسل .
یادتون نره 9 فوریه هنوز مونده !
مخلصیم .
مطمئنی امیر ؟؟؟ m7600 آیکونهای باطری و آنتنش و آیکونهای منوش سیمبینی نیست و جاواییه با توجه به عکسها ، با آی8910 مقایسه کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان که عکسهای s8300 رو نیگا میکنم اون هم مثل m7600 هست و احتمالا جاوا باشه ... :
سلام .
SlashPhone :
سیمبیان 9.4 سری 60 تاچ .کد:http://www.slashphone.com/rumor-samsung-m7600-music-phone-for-dj-064475
مخلصیم .
من تو كف lcd هام اين oled هم عجب نوردهي و شفافيتي داره با اون روزلوشن و ابعاد واقعا هيجان انگيزه
ايول...
خب مثل اینکه Leak شدن همچنان ادامه داره .
Eldar مدعی هستش که باتری ACME میتونه به مدت 40 دقیقه فیلم HD ضبط کنه .
مخلصیم
خیلی جالب شده داستان
مرسی امیر جان از پیگیری اخبار و اطلاع دادنت
-----
این داستان فاش شدن مشخصات و نام گوشی ها امسال دامن گیر تقریبا همه برندها شده که سر امدش سامسونگه گویا.htc هم به همین مغضل دچاره الان.کافیه شما تو گوگل سرچ کنی htc dream leaked pic هزار تا لینک میاره!!!
امسال فقط se فعلا اخبارش رو خوب محافظت کرده
شاد باشید
سلام به همگی .
درسته . سامسونگ تقریبا بیشتر گوشیهاشو بدون Leak بودن ولی امسال نمیدونم چی شده که خیلی راحت گوشیهاش دارن فاش میشن . حتی عکسهای با کیفیت هم ازش منتشر میکنن !
به نظر من فاش شدن این گوشی خیلی به ضرر سامسونگ هستش . شما فکرشو کنین همین گوشیهای با هم در MWC معرفی میشدن ! چقدر سامسونگ رو بالا میبرد !
مخلصیم .