بله اتفاقا اون هایی که 206 بدون صندوق دارن تو جاسازی کردن وسایل در صندوق بعد از مدتی دارای مهارت خاصی می شن که میتونن اجناس یه مغازه رو تو صندوق 206 جا بدن!!!:31:نقل قول:
آخه کی گفته ترمز های سمند ال ایکس ضعیفه درسته که 206 به خاطر 4 چرخ دیسکی بودن ترمز های خیلی خوبی داره ولی اینجوری هم نیست که ترمز سمند انقدر ضعیف باشه که جلوش کم بیاره شاید 10 متر ولی اینجری که شما گفتی انگار اگه 206 در 100 متر متوقف شه سمند در همون شرایط در 200 متر متوقف میشه:13:نقل قول:
در مورد جاسازی اشیا هم که توضیح دادم دیگه:31:
لطفا چند مورد رو توضیح بدیننقل قول:
شتاب : تا اونجایی که من میدونم 206 شتاب خیلی خوبی داره و تو سرعت شاید کم بیاره توضیح بدین چطور سمند چهارم و 206 پنجم شده؟؟؟:18:
هندلینگ: در این مورد نمی دونم کدوم برتره ولی دوستان توضیح بدن که آیا انقدر هندلینگ 206 بده که همه ازش بد می گن به قیافه ش که نمی آد
مصرف سوخت: در این مورد به نظر من باید 206 در رده اول و سمند در رده آخر باشه آخه مصرف سمند به نظر من که بالاتر از 405
هزینه نگهداری: در این مورد هم من منظورتون رو نفهمیدم یعنی 405 پر خرج ترینه یا کم خرج ترین؟ باز هم به نظر من 206 باید اول باشه و بعد سمند چون قطعات گرونتری دارن و 405 خیلی قطعاتش تو بازار رایج تره در نتیجه باید ارزون تر باشه