مديرا كجان بيان يه خورده اينجا رو سر و سامون بدن به پاكسازي نياز داره
مديرا كجان بيان يه خورده اينجا رو سر و سامون بدن به پاكسازي نياز داره
منظورت حرفای من بود که نیاز به پاکسازی داره؟؟/:13:نقل قول:
من جواب سوالامو می خوام
سلام آقاي مهدي از سارينقل قول:
در مورد قفل شدن گوشی باید بگم می رم توی قسمت امنیت گوشی بعدش میرم توی قسمت قفل شدن گوشی بعدش روی هر کدوم که می ذارم گوشی قفل نمی شه:13:
فقط روی حالت فوری قفل می شه که با یه بار رمز دادن برای باز شدن دوباره قفل نمی شه !!!یعنی برای قفل کردن گوشی باید مجددا از اول این همه راه رو طی کرد :13:
اگه کسی چیزی می دونه به من بگه که چطوور می شه کاری کرد به طور اتوماتیک بعد از چند دقیقه قفل بشه (مث یه نوکیا ):5:
مهدی از ساری
ببين من گوشيم انگليسي از اول هم به صورت خودكار بعد از 10 ثانيه قفل ميشدولي اگه مي خواي بكني اينطوري
-ابتدا به قسمت phone setting برو
2-بعد به قسمت security برو
3-حال در گزينه ي auto key lock مدت مورد نظر را كه مي خواي بعد از آن مدت قفل شود رو انتخاب كن
سلام:40:
دوست عزیزم :11:از اینکه جواب منو دادی تشکر دارم:10:
اما من می خوام وقتی که صفحه قفل شد موقع باز شدن پسورد بخواد نه اینکه با فشار دادن کلید باز بشه!!!
البته با در نظر گرفتن اینکه با هر بار باز کردن قفل گوشی با دادن پسورد دوباره بعد از مدتی که تعیین کردی خودش قفل کنه!!
کسی چیزی می دونه؟؟
منظورم شما نبودي دوست گرامي .در كا پست زائد زياد شده
از همتون عاجزانه خوهش میکنم یکی یه برنامه بهم معرفی کنه تا بشه lg ke990 رو با کامپیوتر فلش کرد.
نقل قول:
============================
سلام
دوستان گوشی ke 990 به غیر از حرف دال حرف پ هم ندارد :18:
یه فکری باید کرد....
من روش نصب تم و بازی رو واسه ویوتی میخوام. تورو خدا یکی مرحله به مرحله بگه!!!!!!!!!!!
سلامنقل قول:
راست می گه. من هم اینو تازه فهمیدم. در صفحه کلید لمسی برای نوشتن پیامک همه حروف هستن، ولی برای تشخیص دست نوشته، حرف پ رو نمی تونه بفهمه. تازه، ر رو هم نمیشناسه:41:
من خودمم دنبالشمنقل قول:
در اين خصوص نرم افزاري هم نيست
اكثرا همين مشكل رو دارند